Jako pierwszy poważny opór,dobrze ci wychodzi,belmondo.Jak go przebijemy,to potem na dłużej zatrzyma nas rejon 0.88-1.16,póżniej to niemal pewne 2.90-3zł.
Ludzie co wam przebije? od godziny się nic nie dzieje, to chyba koniec waszych marzeń, zresztą czym tu się fascynować urosło ledwo 5%, też mi coś, po prostu zwykły leszcz, a wy dalej bajki że to fundusz wchodzi. To że weszli w IDM nie znaczy że będą brać wszystko w czym IDM maczał palce. Widzicie że zapał osłabł, praktycznie znikł a z 30 minut 12 i może być armagedon jak to na gpw. Weźcie to pod rozwagę, skoro ktoś to jeszcze kupuje. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.
co za człowiek....
systematycznie rośnie, czyli odrabiasz straty, a temu źle.
nie rośnie - źle
rośnie - źle
Pobiegaj na mrozie, zrób kąpiel w przeręblu, albo poprostu przestań wpatrywać się w monitor. Włączysz za parę tygodni i zobaczysz 0,70. Będziesz "na zero"
...ale na pewno znajdziesz powód do narzekania ...
Jazet,opowiadasz to od ceny 38groszy.Zarobiłem już 50% i chcę wiecej.Dalej mów bo to chyba pomaga rosnąc Mirce.75gr to poważny opór i będzie korekta.Teraz jest proces akumulacji po przebitym oporze 55gr.Potem 70-8-,mała 10-15gr cofka i dalej na 1.15
Jaka akumulacja? jaka? No litości, bajkopisarze, jak wam gruby zaraz zakumuluje pekacetem to się wam na 30 groniach zatrzyma. Lepiej wystawić na sprzedaż i może ktoś kupi, a później można żałować. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.
Spokojnie, dla bajkopisarzy nie ma rzeczy niemożliwych i wierzą, że to będzie rosło cały czas. Kurs napompowany, a im wyżej, tym wyższe oczekiwania. OK! Tak trzymać! Grunt to pozytywne myślenie :)
Ale Belmondo i Jezet będą bogaci.Może jakieś party darmowe zafundują?Mirka po 50zł,to za każde 10tys. obecne będzie milion.No,no już widze jaka impreza sie święci za 5lat.