nic dziwnego technicznie rewelacja przebicie oporu przy wzroscie obrotow, formacja mocno wzrostowa a jak dalej bedzie zobaczymy ciagle sporo sprzedajacych
Rzadzko wypowiadam się na forum ale jeśli chodzi o wykres, to tutaj ładnie się on prezentuje
3 odwrócone szczyty (jak kto woli minima) i kurs w góre, to zawsze oznacza bardzo mocne wybicie. Tutaj mamy na dodatek minima globalne, więc sygnał jest bardzo mocny. W dłuższej perspektywie może śmiało przebić globalne maksimum
Ja myślę, że zaczyna się na EIU coś ładnego i warto tutaj po takich poziomach być
kurs już 2 razy zszedł na zamknięciu do poziomu 0,19 i jeden raz już prawie w ten zakres odbijając się od niego... Teraz po tym odbiciu powoli idzie w górę...
Jeśli pytasz o najniższy kurs, to było to 0,18 pln akurat w tych samych dniach, co kurs zamknięcia był 0,19
Tak, jak napisałem wcześniej bardfzo rzadko się odzywam na forach własni ew celu uniknięcia głupich polemik ze "znawcami" tematu...
Faktycznie analizowanie każdej spółki, to indywidualna sprawa i tam, gdzie ja widzę możliwość wzrostu inna osoba może widzieć początek spadków... tyle w temacie
Jestem tu obcy miałem kupić walor odjechał trudno drugi próg 0,31
Macie świetne dofinansowanie budowy
Innowacyjną technologię ,,sztucznej skóry"
Zdołowane akcje
i wybudowali wam labolatorium tam pod Piasecznem czy Leśnowolą jak kto chce
Tak czy siak zaczną na was grać jak przebijecie 0,31 to b.dobra inwestycja
bauer i Grzegorz czy to nie wy ostatnio ostro skupowaliście do 30 gr, taka próba jazdy do góry tylko niestety nikt się nie dal nabrać i sie nie przyłączył wiec zostaliście z papierem jak te ostatnie....
jak uje..b.a.l..i kurs do takiego poziomu to niech sobie teraz sami go wyciągaj z tego gnoju
"Dla Twojej wiedzy... nie mam już akcji tej spółki" - ??!!!
to o czym my tu k .. . .a rozmawiamy?!!!
na podstawie wykresu strzelasz posta że warto być na tej spółce, sugerujesz że to początek wzrostów a sam JUZ nie masz akcji tej spółki?!
wiesz jak kibice przezywają Premiera? to sam epitet dotyczy Ciebie.
to, że nie mam nie oznacza że nie będę ich miał ale tylko przy założonym przeze mnie scenariuszu wydarzeń
Co mam na myśli, to jeśli jesteś trochę rozgarnięty, to zapewne się domyślisz a jeśli nie, to sam znajdź sobie określenie na siebie skoro Ci to tak dobrze wychodzi...
Właśnie z powodu takich pseudoinwestorów z poziomem kultury wprost z piaskownicy rzadko udzielam się na forach.
Tak, jak napisałem "wanadowi", każdy decyduje o swoich inwestycjach
Życzę Wam udanych inwestycji i dalszego wylewania swoich frustracji na forach internetowych
fakt ze jestesmy w bardzo interesujacym momencie technicznie, ciekawe czy uda sie utrzymac wzrosty, opor 28-32 dosc mocny , ale jest szansa i obraz spolki znacznie lepszy ostatnie obroty powinny stanowic silne wsparcie wiele zalezy od szerokiego rynku.
mam takie wrazenie moze sie myle, ale jakby ta duza s czekala na jakos informacje aby szybko uciec a poki co ma chyba sluzyc za straszak aby sie malo cierpliwi pozbywali akcji