wg mnie pola jest tuz przed wybiciem-w dodatku ida potezne obroty.ameryka na szczycie a taka pola po samych dolach-tepo odrabiania mega-strat niejednego zaskoczy.w dodatku spolka na forach calkowicie zapomniana-ale do czasu/pozdro
Spółka mocno zdołowana - rok temu kosztowale 20zł. W krotkim terminie wskaźniki techniczne wychłodzone. Spółka ma umowy na ten i przyszły rok. Ostani kwartal był długi w budownictwie - myślę, że wyniki będą dobre.
Jutro pakuję do wora.
zmasakrowana ''pola'' zaczyna wychodzic z mulu-co wazne na obrotach.technicznie dopiero wyjscie nad 8 zl-potwierdzi zmiane trendu.liczba wpisow wciaz dowodzi ze spolka jest wciaz zapomniana/pozdro
Gdzie Rzym gdzie Krym?
a tak by the way to spore uznanie dla grubych i Stefana.
zbicie akcji takiego przedsiębiorstwa na takie poziomy bez pomocy "makleroanalityka Unicredito" to wielka sztuka i pokerowe umiejętności
bravo
pozdr H
ps moja wycena tego papka na 2012 to ok 25 zł
powoli ... to można odrabiać pare procków ale jak w Przypadku Poli masz do odrobienia ca 400 proc to nie ma że powoli
pozdr H
Ps a są juztacy cop zauwazyli ten parametr
PsII jesli chcesz intratnie i powoli to zaangazuj stówe w rybną spółkę GRAAL
liczby na poli mowia wszystko-zasieg spadku z 90 zl na 4.5 zl bez splitu.a hiszpanie placili za 2/3 akcjii po 27 zl-ladnie warszawka z nimi pojechala-gentlemeni sa tylko nad wisla/pozdro
wiem ale nie spodziewalem sie teraz wybicia myslalem ze w lutym korekta a tu niespodzianka ale dzisiaj odkupilem troche drozej trudno ale w dluzszym terminie powinno ladnie rosnac