panowie podnieta to do agencji rozsądek obszedlem wszystkie biura maklerskie we wroclawiu a jest 6 szt znam wszystkich ludzi wlacznie z maklerami pytalem sie czy kupywal ktos ntt systam ani nikt nie ma ani nikt nie kupowal animator przeklada z lewej do prawej i straszy zeby reszta oddala zobaczcie ile osob sie ostalo malo nas za chwile i we oddacie i zostanie sam podejrzewam ze w obiegu jest jakieś 50 tys z tego 10 we wroclawiu
wy macie po 3-5 tysiecy i to koniec może sie myle ale ale u mnie to rzadkość.
Bardzo się Szanowny Pan myli...od 17 stycznia 920 tyś. akcji (kasa to 680 tyś) zmieniło właściciela; jeśli nie kupuje tylko Zarząd (choć dziś powinien coś ogłosić) to jest boczny popyt od 26 stycznia; sądzę, że uzbierane teraz będą wywalane w okolicach 1,4, ale to zależy od tego, ile uda się wziąć; stąd ta cisza, bo wszyscy patrzą i wiążą ręce do stołu...spokojnie, to jeszcze nie jest nawet początek rajdu...chyba że szeroki się zawali lub ktoś coś ukrył i skup jest szwindlem jakimś...
chcial bym sie mylić ale żongluje tym IDM oplata IDM 0,15 % od lewej i prawej kieszeni jeżeli kupią 20 30 tys taniej o 20 gr to mogą żąnglować do puty będzie im sie to oplacalo oni nie placa po05% od każdej strony tak jak animatorzy na kontraktach placą 2,50 zl od kontraktu a nie 20 zl tak jak my u nich jedno oczko to 7.50zl zysku mój BOs kreci kontraktami to główny manipulator stąd wiadomości
Dzisiaj ja żonglowałem i co, w plecy. Odkupiłem i amen nie tykam śmiecia do ostatecznego wywalenia. 100 zł po raz piąty na petrolu oddałem, wolę siedzieć tu. Przynajmniej towarzystwo w porządku. Jest nas mało więc nie podpuszczajmy się między sobą, a latem na wybrzeżu spotkanie zorganizujemy jak będzie za co pić.
infa o skupie nie widać, niby to dobrze ale zastanawiające...
tutaj nie ma za bardzo jak mieszać bo za mała płynność a dziś na kontraktach cud miód malinka :)
Tak łatwo tutaj nie ma - nie da się, zwłaszcza teraz, bawić kursem...jak odengaj sprzedałem mieszkanie to szalałem, a i tak ktoś pilnował kursu...także uszy do góry, skup się zacznie i będzie wesoło, spotkacie się na tych waszych wyspach szczęścia...
Przy tak małej płynności, ja bym uważał...aby zwalić kurs musisz coś sprzedać (tutaj zapewne jest jakiś ruch leszczy, ale niewielki, bo my leszcze czekamy jeszcze) a wtedy zgarnąć na dołku łatwo i znów kurs leci o 20% do góry...niech więc zrzucają, ja dokupię:)
dzwoniłem dziś do NTT w sprawie skupu, ale...napiszę o tym później
strzelam że do końca skupu okolice 1.2-1.3 nie widzę absolutnie żadnego powodu dla którego spółka miała by pójść wyżej przy takim ciężarze umoczonego akcjonariatu
panowie jest dużo ciekawszych rzeczy niż śledzenie giełdy przez cały dzień jesteście uzależnieni jak alkoholicy i palacze ściągnijcie okulary bo ślepniecie od monitorka skoczcie na dziewczynki ,wódeczkę do tego basen łyżwy i zaraz poczujecie się lepiej sorry jak kogoś uraziłem walnijcie sie w pierś że trochę prawdy w tym chyba jest