• tylko idiota odda papier Autor: ~rudi [164.126.14.*]
    na dniach podpisanie umowy , , w sumie to dobrze mozna zaczynac zakupy powtórne , a moze zwalą na 30 gr ???? uuuuuuuubyłoby super , no panie i panowie do roboty , czau mało , a nie chca oddawać po dobroci , zwlamy -20 % i stopy sie włacza i akcje wpadna
  • Re: tylko idiota odda papier Autor: ~rudi [164.127.207.*]
    a jednak sątacy co wywalaja , dlaczego??? ci co sprzedali po 70-78gr juz sie wyiesli , czy nastepej fali wzrostu nie bedzie??
  • Re: tylko idiota odda papier Autor: ~Mlody Inwestor [46.171.50.*]
    Bedzie trzecia fala, co sie goraczkujecie, ja wysiadalem jak bylo 0,72, teraz znowu zakupy zaczynam i wysiade powyzej 0,80
    powodzenia
    ty wyszedłes a inni weszli, ja sie zastanawiam nad wyjsciem jak spadnie do poziomu 45gr wywalam 126k akcji to siegnie dna i nic nie powstrzyma spadków
  • Re: tylko idiota odda papier Autor: ~Mlody Inwestor [46.171.50.*]
    O to musze sie naszykowac, 126k akcji oznacza duzy spadek i duze odbicie, sprzedaje atlantisa i wchodze w calosci w hurtka :D raport juz 14 lutego :D
    powodzenia
    hmmm...kolga na atlantisie .... strasznie wdupiłem na tym papierze , jak na wszystkich parówkoych akcjach , ale wyleczyłęm sie i niegram juz na tym ścierwie , moze to dobre ale ....nie dlamnie , a koledze jak idzie na atlantisie , jaka powinna byc strategia???
  • Re: tylko idiota odda papier Autor: ~cycek [83.9.57.*]
    Chciałbym to zobaczyć.
    najgorszy scenariusz jest taki jak podadza info ze rozmowy zostały zerwane i umowa ie dojdzie do skutku, w sumie list intencyjny to nie jest nicwielkiego to tak jak umówic sie ze pójdziemy na kawe , zawsze mozna odwołac , bardziej wiarygodne było bu jak by podali ze podpisali umowe przedwstepna , to juz do czegoś zobowiazuje
  • Re: tylko idiota odda papier Autor: _rudi [164.126.29.*]
    wyglada na zwrot w trendzie , tak jak pisałęm mądry nie odda, lecz wczorajszy dzień był testowaniem oporu ,udało sie ,lecz nie wykluczone ze to dzisiaj to chwilowy podryw w góre , zobacymy ,jutro moze w tym tygodniu ukaze sie jakies info , powinni cos podac aby rozwiac wszelkie wątpliwości co do ich inetncji , bo list intencyjny podpisany co prawda ale.... jutro dzień pełen nie spodzinek , co do mnie nie sprzedałem wszystkiego lecz mała cześć , czekam jak przekroczy 50 gr to robie małe zakupy , nastepne jak 54 gr tez dokupie ponowne zakupy , bezie to sygnł ze szykuje sie coś , ze jest zielone światło do wzrostów , pozdrawiam rozsadnych i nie dajacy sie wciągnąć w dywagacje i durne posty gościa o IP [89.228.23.*] uzywajacy wiele nicków, podszywając sie pod innych , ja nie nganiam i nie namawiam do pozbywania sie , kazdy robi wg swoich zasad inwestycyjnych ,
  • Re: tylko idiota odda papier Autor: ~rudi [89.228.23.*]
    j.w..
  • Re: tylko idiota odda papier Autor: ~gimbus [93.105.70.*]
    ..no co jest ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.110.199.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
HURTIMEX 1,35% 0,30 2025-10-17 16:32:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać