Witam wszyskich jestem tu po raz drugi za pierwszym było + 30 % dzis zakupiłem po korekcie za 7,30 średnia i mam zamiar sprzedać za 8.80 bo kolejny opór jest na tej kwocie pozdro klosPrz.PS Mam nadzieje ze odleszczenie juz nastapiło
w piatek poszly b.duze obroty-potezne pakietowki po ok.7.6 zl a potem zbijanie kursu po 100-300 szt.jozek sie zacial bo b.osrto rosl-to jest korekta-ale wg mnie w biegu.codziennnie na jwc duze obroty-to jest zbieranka.albo jozek broni kursu albo niedlugodowiemy sie kto jest nowy w akcjonariacie/pozdro
spadek ale nie taki straszny obrot spory ktos to bral po korekcie marsz do gory nie mam nic przeciwko zeby spadlo do 6 wtedy dopakuje czesto w lutym sa korekty na szerokim jesli teraz bedzie mozna dobrac w promocji
a ja myśle że jescze spadnie kilka spadkowych sesji ok 2 góra 3 % albo dwie wieksze spadek poniżej 7 zeta może nawet 6.50 i potem znow ponad 40 % w góre bez wiekszej korekty poczekam i dokupie jeszcze :)
oj boje sie ze panowie zostaja na peronie-niejednego ostry wjazd do gory jwc musial zaskoczyc.wg mnie moze na chwilke zejsc ponizej 7 zl i to bedzie koniec.za duze pakiety poszly w piatek po 7.6 zl.po zatym polnord z gantem tylko pomagaja-diweloperka sie odradza-a ma co odrabiac./pozdro
minus 4% chociaż obroty małe,ale jak mówiłem jeszcze będą spadki jeszcze jedna może dwie takie sesje po kika % w dół i znów 40% w góre bez większej korekty ,pbg i gtc też nieżle w dól dwa trzy dni i powitamy wzrosty
dozo sie nie pomylilem-zejscie ponizej 7 zl blo tylko chwilowe a fix piekny-to sie nazywa wyleszczanie.to byla korekta w biegu-typowe dla ostrej zbieranki/pozdro