oj tam oj tam......daj spokuj tu ludzie czekaja na 1 zł a ty im takie teksty , info brdzie to sie obudrza lecz to juz bedzie inna bajka , a sygnł juz sie pojawił na wskaznikach (to dla tych co wiedza o co chodzi , a jest ich całe mnóstwo ,wiec nie bede wyjaśniał) oto gdzie szukac odpowiedzi : Williams %R(10) , CCI(14 ), ULT(7,14,28),
Robinson jesteś głupi jak BUT , osioł do sześcianu i taki matoł się udziela . Na NC jest 400 spółek jak Ci się nie podoba ta to idz na inną , a nie zarażaj swoją głópota innych .
wyglada na to, że naganianie zygi poskutkowało i sporo luda wysypało. ponizej 0,38 już nie spadnie bo kto miał sprzedać już sprzedał albo ustawił sie na 0,40-0,42
Dnia 2012-01-27 o godz. 12:22 ~ds napisał(a):
> wyglada na to, że naganianie zygi poskutkowało i sporo luda
> wysypało. ponizej 0,38 już nie spadnie bo kto miał sprzedać
> już sprzedał albo ustawił sie na 0,40-0,42
hurtek jest gotowy do nastepnego wybicia , kurs dochodił do 80 gr i spadł nawet do 52 gr , tutaj info bedzie podane i kazdy cisnie aby kupoic jak najtniej , ale ten poziom i tak wyglada atrakcyjnie , obserwuje i dokupuje , to bezie hit na luty tu cena moze wysokosiegnąć , jak ieszce wejdzie inwestor branzowy.... cena startowa to 19-20 gr ale jaie tam infa i obroty , a tu ....po zabawie , widac ze ktos ratuje sytuacje aby wyskoczyc , kilka sztuk na pokaz wystawianych ... chyba warto wskoczyc w hurtka na całego
na HRT gdyby było zbieranie papiera to codzienne podbitki siegały by wyżej. a jest inaczej, kazdego dnia szczyty intraday są coraz nizej. fakt - na 0,52 - 0,55 ciągle widzimy mocne wsparcie ale jak to nie wytrzyma i pójdzie niżej to nie chciałbym mieć tych akcji w portfelu. bo niehybnie wróci na 0,36 - 0,40... ja HRT bacznie obserwuje, choć zarobiłem już tam porządnie (K 0,20 - S 0,64)
robinson a czy Ty ostatnio coś zarobiłeś w ogóle?
możesz podać przykłady spółek ceny kupna i sprzedaży ?:)
bo widze ze tylko naganiasz na spadki a tutaj raczej ciezko sie gra na krótko :)
Rysiu mial rację Zlecenia sprzedazy wcale nie oznaczają chęci pozbycia sie akcji Wiadomo część muszą oddac bo inaczej sie nie da Przykałd-Legalstrim Sam kupowałem po 8 gr ale sprzedałem po 11 gr adzis juz 13 gr to taka dygresja dla rozluznienia atmosfery
Polityka zarządu jest czytelna, a zapowiedź skupu odbieram jako działanie na korzyść drobnych. Nie rozumiem dlaczego niektórym tak łatwo przychodzi osądzanie innych i zarzucanie oszustwa, czy też działania na szkodę. Czy naprawdę przedwczesna sprzedaż, DT lub nieudane odkupienie niżej uprawniają do takich oszczerstw i ataków?
Jestem przez cały czas . Domysły Wasze są uzasadnione poczęsci , Sprzedałem dzisiaj małą częś tj 100 k , ale w najbliższych 3 dniach je odkupię , a zróżnicy dokupuję już inną perełkę . Nie udzielam się zbyt często , żeby nie wpływac na wasze decyzje . Moje limity cenowe odnośnie tej spółki znacie tj 71 gr --- 1.93 żł i na 100% tam będą , o tym byłem przekonany nawet przy cenie 16---17 gr , lecz teraz wszystko wskazuje że aktualnie mamy chwilowe przesilenie , po którym nastapią wzrosty . Ja osobiscie jak piszę o malękich spadkach to uzasadniam swoje teorie , a nie pisze totalnych bzdur jak większość na tym forum ( obłudnicy tendencyjni ) Na tym forum nie ma drugiego takiego orędownika tej spółki . Najblizsze sesje oczyszczą atmosferę na tej spółce .
Witam wszytkich którym zwieracze nie pusciły dzisiaj W obrocie mamy nieco ponad 5mln akcji z tego w wezwaniu zbiorą 1/3 przy cenie 60gr zostanie niecła4mln akcji a wtedy sie zacznie Tak więc spokojnie trzymać akcyjki radze Dzisiejsza sesja pokazuje ze mimo wzrostu o ponad 100% w 3 dni kurs nie poddal sie korekcie a co niktórzy wykorzystali ten dziń do akumulacji akcji .Życze wszytkim by nadchodzacy tydzień zakończył się wzrostem do min 60gr wtedy nikt nie bedzie chciał oddawac w wezwaniu po tej cenie i tak sobie razem zawyzymy kursik moze do złocisza minimu.
z podrowieniami wytrwały inwestor od 3 miesiecy.
Dnia 2012-01-27 o godz. 20:42 ~zyzy napisał(a):
> i co będzie?obligacje korporacyjne bedziesz miał
> sobie.....a potem wałek kolejny zarząd wytnie .....i
> zostanie z reka wnocniku
To jest wylacznie sprawa tego co ma akcje a ty sie nie wtracaj bo po twoich postach zostales na peronie i tylko gledzisz jacy to oszusci
to odpowiedzcie mi prosze...he?oni skupia akcje za 60gr....bo 1,6 mln akcji to nie az tak duzo..i jest dużo kupionych ponizej 0,6.i dadza za to obligacje...i co bedziecie sie kisic z tymi obligacjami z którymi nie wiadomo co zrobić i co bedzie z nimi...a jak znam ten zarzad to wywiną jakis numer i nic nie zarobicie na tych obligacjach....
bo zależy im by wybic kurs w kosmos a spekuła to łyknie i tak będzie i nie mówcie mi ze duzo akcji obróciło sie ponizej wartosci nominalnej bo się usmieję Na takich spółkach groszowych gra przeważnie kilku cwaniaczkow którzy zaniżaja kurs by skupic od przesteraszonych a apogeum strachu było nie przecze i napewno kilku sie wyprzedało szczególnie jak Stachura wzieła po14 gr od Paradiusa a tu prosze taki nr wykręcili i ogłosili chęc skupu .