• mówie wam Autor: ~zyzy [77.252.99.*]
    to kolejny wałek bartela i spółki....zaraz jakiś trup wyskoczy z szafy i tyle
  • Re: mówie wam Autor: ~robinson [164.127.151.*]
    oj tam oj tam......daj spokuj tu ludzie czekaja na 1 zł a ty im takie teksty , info brdzie to sie obudrza lecz to juz bedzie inna bajka , a sygnł juz sie pojawił na wskaznikach (to dla tych co wiedza o co chodzi , a jest ich całe mnóstwo ,wiec nie bede wyjaśniał) oto gdzie szukac odpowiedzi : Williams %R(10) , CCI(14 ), ULT(7,14,28),
  • Re: mówie wam Autor: ~ryszard [87.116.209.*]
    Robinson jesteś głupi jak BUT , osioł do sześcianu i taki matoł się udziela . Na NC jest 400 spółek jak Ci się nie podoba ta to idz na inną , a nie zarażaj swoją głópota innych .
  • Re: mówie wam Autor: ~zyga51 [89.74.179.*]
    Wskaźniki analizy technicznej
    Interwał:
    godzinny dzienny tygodniowy
    kupuj
    11:37mówią wskaźniki
    kupujWskaźniki:
    mocne kupujKrzywe kroczące:
    Wskaźniki Wartość
    RSI(14) 87.94 wykupiony
    STS(14,3) 94.62 wykupiony
    MACD(12,26,9) 0.0291 (SIGNAL: 0.0022) kupuj
    TRIX(14,9) 0.0026 (SIGNAL: -0.0081) kupuj
    Williams %R(10) -16.13 wykupiony
    CCI(14) 240.47 wykupiony
    ROC(15) 135.2941 kupuj
    ULT(7,14,28) 77.82 wykupiony
    FI(13) 141555 kupuj
    MFI(14) 95.17 wykupiony
    BOP(14) 0.3282 kupuj
    EMV(14) 0.0000 neutralnie
    kupuj: 5sprzedaj: 0neutralnie: 7sumarycznie: kupuj
    czyli kupuj!!!! no to kupuj a ci co kupia wg ciebie to oddasz im kase , bajki stulasz ,zobacz co sie dzieje jak rypnie to pozamiatane
  • Re: mówie wam Autor: ~mod [62.0.192.*]
    Trup w szafie to ty jesteś. Trzeba było kupować a nie teraz ujadać pod nickiem zyzy, zyga i ch... wie kto jeszcze
  • Re: mówie wam Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    baran nagania na chama......sprzedal teraz i nie wiem na co liczy
  • Re: mówie wam Autor: ~rogi [94.141.132.*]
    ....teraz przesiadka na Inwazję pc
  • Re: mówie wam Autor: ~ds [83.19.162.*]
    wyglada na to, że naganianie zygi poskutkowało i sporo luda wysypało. ponizej 0,38 już nie spadnie bo kto miał sprzedać już sprzedał albo ustawił sie na 0,40-0,42
    jeszcze dziś całkiem realne są górne widły
  • Re: mówie wam Autor: ~zyga51 [89.74.179.*]
    Dnia 2012-01-27 o godz. 12:22 ~ds napisał(a):
    > wyglada na to, że naganianie zygi poskutkowało i sporo luda
    > wysypało. ponizej 0,38 już nie spadnie bo kto miał sprzedać
    > już sprzedał albo ustawił sie na 0,40-0,42

To chyba nie domnie
    nie do Ciebie ale o Twoim naganianiu :)

mozliwe ze spekuła przesiada się z Hurtka tutaj, 2 razy zaobserwowałem wieksze sypnięcie tam i chwile potem wieksze wejście tutaj.
    hurtek jest gotowy do nastepnego wybicia , kurs dochodił do 80 gr i spadł nawet do 52 gr , tutaj info bedzie podane i kazdy cisnie aby kupoic jak najtniej , ale ten poziom i tak wyglada atrakcyjnie , obserwuje i dokupuje , to bezie hit na luty tu cena moze wysokosiegnąć , jak ieszce wejdzie inwestor branzowy.... cena startowa to 19-20 gr ale jaie tam infa i obroty , a tu ....po zabawie , widac ze ktos ratuje sytuacje aby wyskoczyc , kilka sztuk na pokaz wystawianych ... chyba warto wskoczyc w hurtka na całego
    na HRT gdyby było zbieranie papiera to codzienne podbitki siegały by wyżej. a jest inaczej, kazdego dnia szczyty intraday są coraz nizej. fakt - na 0,52 - 0,55 ciągle widzimy mocne wsparcie ale jak to nie wytrzyma i pójdzie niżej to nie chciałbym mieć tych akcji w portfelu. bo niehybnie wróci na 0,36 - 0,40... ja HRT bacznie obserwuje, choć zarobiłem już tam porządnie (K 0,20 - S 0,64)
  • Re: mówie wam Autor: zyga51 [89.74.179.*]
    Dnia 2012-01-27 o godz. 12:31 ~ds napisał(a):
    > nie do Ciebie ale o Twoim naganianiu :)

mozliwe ze spekuła
    > przesiada się z Hurtka tutaj, 2 razy zaobserwowałem wieksze
    > sypnięcie tam i chwile potem wieksze wejście tutaj.

A gdzie tu wydzisz naganianie ja tylko wkleilem AT wiem ze tu na NC rzadko kto posuguje a co do nika to inny jest zyga. pozdrawiam
  • Re: mówie wam Autor: ~Marco [77.254.123.*]
    na tej spółce AT nie zadziała wszystko sie dzieje wg mojego scenariusza 38 dołki jutro grubo powyzej tej ceny
  • Re: mówie wam Autor: ~nowy [89.231.126.*]
    szczególnie jutro będzie wysoko haha :)
    jutro??? chłopie odpocznij .... a co do wideł to owszem nastepny tydzień widły ale dolne ,
    robinson a czy Ty ostatnio coś zarobiłeś w ogóle?
    możesz podać przykłady spółek ceny kupna i sprzedaży ?:)
    bo widze ze tylko naganiasz na spadki a tutaj raczej ciezko sie gra na krótko :)
    niestety cisza :)
  • Re: mówie wam Autor: ~Leszcz [77.254.123.*]
    Rysiu mial rację Zlecenia sprzedazy wcale nie oznaczają chęci pozbycia sie akcji Wiadomo część muszą oddac bo inaczej sie nie da Przykałd-Legalstrim Sam kupowałem po 8 gr ale sprzedałem po 11 gr adzis juz 13 gr to taka dygresja dla rozluznienia atmosfery
  • Re: mówie wam Autor: ~stary [83.31.186.*]
    Rysia coś nie widać
    jak go znam wysypal sie z pakietu...moze nie w calosci......ale sie wysypal
    też mi się wydaje ze Ryszard dziś przyczynił się do powstrzymania dalszych wzrostów. ale to może i lepiej. taka konsolidacja jak dziś jest wskazana.
  • Re: mówie wam Autor: ~Bart [194.153.119.*]
    Polityka zarządu jest czytelna, a zapowiedź skupu odbieram jako działanie na korzyść drobnych. Nie rozumiem dlaczego niektórym tak łatwo przychodzi osądzanie innych i zarzucanie oszustwa, czy też działania na szkodę. Czy naprawdę przedwczesna sprzedaż, DT lub nieudane odkupienie niżej uprawniają do takich oszczerstw i ataków?
    Jestem przez cały czas . Domysły Wasze są uzasadnione poczęsci , Sprzedałem dzisiaj małą częś tj 100 k , ale w najbliższych 3 dniach je odkupię , a zróżnicy dokupuję już inną perełkę . Nie udzielam się zbyt często , żeby nie wpływac na wasze decyzje . Moje limity cenowe odnośnie tej spółki znacie tj 71 gr --- 1.93 żł i na 100% tam będą , o tym byłem przekonany nawet przy cenie 16---17 gr , lecz teraz wszystko wskazuje że aktualnie mamy chwilowe przesilenie , po którym nastapią wzrosty . Ja osobiscie jak piszę o malękich spadkach to uzasadniam swoje teorie , a nie pisze totalnych bzdur jak większość na tym forum ( obłudnicy tendencyjni ) Na tym forum nie ma drugiego takiego orędownika tej spółki . Najblizsze sesje oczyszczą atmosferę na tej spółce .
  • Re: mówie wam Autor: ~stary [83.31.186.*]
    to co tam żeś kupił?
    yelowhata lub langoo;) a tutaj mamy konsolidacje przed wybiciem...wybicie albo na koniec sesji albo w poniedzialek....
    to co zbiorka na koniec do 0,51? tak to bywa na perelkach.....
  • Re: mówie wam Autor: ~stan66 [77.254.135.*]
    Ci też podobno nie sprzedadzą akcji.
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=26475&ncc_index=NOV&id_tr=1
    no chyba ze sytuacja sie zmieni....ale to oznacza kolejne wzrosty....
  • Re: mówie wam Autor: ~Piotr [77.254.123.*]
    Witam wszytkich którym zwieracze nie pusciły dzisiaj W obrocie mamy nieco ponad 5mln akcji z tego w wezwaniu zbiorą 1/3 przy cenie 60gr zostanie niecła4mln akcji a wtedy sie zacznie Tak więc spokojnie trzymać akcyjki radze Dzisiejsza sesja pokazuje ze mimo wzrostu o ponad 100% w 3 dni kurs nie poddal sie korekcie a co niktórzy wykorzystali ten dziń do akumulacji akcji .Życze wszytkim by nadchodzacy tydzień zakończył się wzrostem do min 60gr wtedy nikt nie bedzie chciał oddawac w wezwaniu po tej cenie i tak sobie razem zawyzymy kursik moze do złocisza minimu.
    z podrowieniami wytrwały inwestor od 3 miesiecy.
  • Re: mówie wam Autor: ~zyzy [77.252.99.*]
    i co będzie?obligacje korporacyjne bedziesz miał sobie.....a potem wałek kolejny zarząd wytnie .....i zostanie z reka wnocniku
  • Re: mówie wam Autor: zyga51 [89.74.179.*]
    Dnia 2012-01-27 o godz. 20:42 ~zyzy napisał(a):
    > i co będzie?obligacje korporacyjne bedziesz miał
    > sobie.....a potem wałek kolejny zarząd wytnie .....i
    > zostanie z reka wnocniku

To jest wylacznie sprawa tego co ma akcje a ty sie nie wtracaj bo po twoich postach zostales na peronie i tylko gledzisz jacy to oszusci
  • Re: mówie wam Autor: ~Marco [83.238.156.*]
    Niech se kupi lealstrem za 15gr a od naszej spółki won Co niektórzy chca za wszelka cene dokupić a tu im nie wychodzi
  • Re: mówie wam Autor: ~zyzy [77.252.99.*]
    to odpowiedzcie mi prosze...he?oni skupia akcje za 60gr....bo 1,6 mln akcji to nie az tak duzo..i jest dużo kupionych ponizej 0,6.i dadza za to obligacje...i co bedziecie sie kisic z tymi obligacjami z którymi nie wiadomo co zrobić i co bedzie z nimi...a jak znam ten zarzad to wywiną jakis numer i nic nie zarobicie na tych obligacjach....
    Ja im nie odpowiem na wezwanie , a akcje sprzedam po 1,5 żł
  • Re: mówie wam Autor: ~nc [212.183.128.*]
    ciekawe czemu glowni nie chca odpowiedziec na wezwanie
  • Re: mówie wam Autor: ~Marco [83.238.156.*]
    bo zależy im by wybic kurs w kosmos a spekuła to łyknie i tak będzie i nie mówcie mi ze duzo akcji obróciło sie ponizej wartosci nominalnej bo się usmieję Na takich spółkach groszowych gra przeważnie kilku cwaniaczkow którzy zaniżaja kurs by skupic od przesteraszonych a apogeum strachu było nie przecze i napewno kilku sie wyprzedało szczególnie jak Stachura wzieła po14 gr od Paradiusa a tu prosze taki nr wykręcili i ogłosili chęc skupu .
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.