• Wyniki Autor: ~ADX [194.29.175.*]
    Ponieważ kilka osób pytało mnie o termin wyników za IVkwartał a nnie był on podany w terminarzu wyników na 2011rok (podany na początku ubiegłego roku) uzyskałem informacją, że wyniki będą ok15 lutego a dokładna data będzie podana w komunikacie ESPI
    Odnoszę wrażenie ,że po nabyciu ponad 4 mln akcji i ogłoszeniu 60cio dniowego zakazu na dokupienie następnych akcji pani prezesowa schowała siedzi cicho i nie pokazuje się aby nie podbijać przez ten czas kursu np występami w TVN24.
  • Re: Wyniki Autor: ~Mateusz [83.10.146.*]
    Dzięki za informacje.

20. lub 21.02 kończy się czas kiedy nie mogą dokupować. Później mają 60 dni od 21.02 do 12.04 na dokupienie max 3x 2.488.561 akcji. Jeśli dobrze policzyłem daty ale mogłem się pomylić raczej tylko +/- 1 dzień
  • Re: Wyniki Autor: ~ADX [194.29.175.*]
    Zgadza się z tą poprawką, że zarówno grudzień jak istyczeń mają po 31 dni, ponadto akcje zakupione na sesji dajmy na to 18tego zostają zakupione 21go (D+3). Tak czy owak dowiemy się wkrótce co będzie wcześniej wyniki (zawsze mogą ogłosić zmianę terminu) czy zakończenie okresu zakazu dokupywania.
  • Re: Wyniki Autor: ~d. [83.12.233.*]
    a w sieciach produkty miry wyprzedane do gołej półki (eleclerc)

no no...
  • Re: Wyniki Autor: ~ADX [95.41.223.*]
    To jeszcze jeden argument potwierdzający tezę,że wyniki za 4Q będą bardzo dobre.
    To także wynika z wypowiedzi prezesowej o tym,że rekordowa sprzedaż byłaby jeszcze większa gdyby nie zabrakło towaru w magazynach.Zresztą te wyniki wchodzą do prospektu emisyjnego obligacji zamiennych więc MUSZĄ być dobre. Myślę,że z tego powodu mogą nawet przyspieszyć publikację wyników (w ubiegłym roku wyniki były 25 lutego).
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,62 2026-05-15 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.