Trzeba przyznać, że delikatnie zasysa, max po 2 tys. dziennie, bez wywoływania za szybkich ruchów wzrostowych. Został miesiąc do ogłoszenia wyników, ciekawe ile jeszcze chce zatankować?
na Fasingu po wczorajszym szapnięciu do końca tygodnia powinno być w miarę spokojnie (tj. spokojny skup po kilkaset dziennie bez ruchu kursu), potem kolejne szarpnięcie i tak do wyników...
Nie,warto poczekać do godz.15. Tak i tak jeden tasuje zleceniami i transakcjami i rozdaje karty. Wyrażnie widać,że jemu nie oddają ,a trochę podbierają ? Tylko skąd on ma tyle akcji do ciądłego uzupełniania arkusza S ?? To już jego sprawa,każdy postępuje tak jak uważa za stosowne ??
Pytajnik oznacza brak 100 % pewności .Staram się pisać w miarę uczciwie i chyba za dużo nie mylę się.Napewno ten co kontroluje kurs nie wklepuje zleceń fizycznie,nawet on na bieżąco tego nie obserwuje, wszystko wykonywane jest automatycznie.Po prostu nastały takie czasy!! Jak to każdy wykorzysta to jego sprawa.Na tej spółce,przy tej ilości akcji trzeba skubać i ograniczać jemu pole manewru. Zobacz w ciągu ostatnich dni podciągnął w górę i to w większości sam. Kilka dni wstecz były 3-4 transakcje kupna po 50 szt.,sprawdziłem dokładniej,odstępy czasowe między każdą transakcją 31s.To co ludzie tak się dogadali,niemożliwe,a więc zbierał automat !! Dodam osobiście ,też nie jestem młody i ta informatyka mnie mocno denerwuje .To tyle jako odpowiedż ...
Ok ::))) Zobaczymy ?? Będę może naśladować i powtórzę , ale zlecenia klepię manualnie i trafienia w sekundy nie mam szans !! Mogę mieć dkładność (+,-) 15 s,a więc rozbieżność 30s.?
oczywiscie wiadomo ze fasing to perelka ale ze stalowa obrecza w zadzie-wg mnie inwestorow straszy b.niska plynnosc choc sama spolka ok.a co z zaleznym mojem-kiedy w koncu on sie ruszy-jemu tez prezes bik naobiecywal cudow/pozdro