Dnia 2012-01-24 o godz. 09:47 ~pietrek napisał(a):
> magnes juz przyciąga, pamietajcie o bardzo małym free
> float, który zdecydowanie pomaga
SKĄD JA TO ZNAM ? :))) PO DWÓCH LATACH DAWCÓW KAPITAŁU WCALE NIE UBYŁO !!!
za swoje slowa zaraz dostaniesz kontre ze to tylko podpucha pod wywalenie bo firma idzie do piachu , bo kupili skody, bo prezesi doja firme jak tylko moga, bo cos tam, cos tam i ze zaraz bedzie dodruk 20 mln po 20 groszy ..... i takie tam bzdety
ja tam juz dawno przestalem z nimi polemizowac, szkoda zdrowia choc noz w kieszeni sie sam otwiera
moze niekoniecznie bedzie zaraz 8 zlociszy ale powrot do poziomu 3 -4 w tym roku jest calkiem realny
jako przykładny marzyciel ma kol. oczywiście rację tak jak wielu przed nim co już umoczyli i ci co przyjdą i umoczą !! giełda to nie miejsce dla marzycieli i zaklinaczy rzeczywistości !
@lokis-w sumie racja,jeszcze tylko Lancetowi odpowiem
@Lancet-to po diabła się tu tak nagle znalazłeś i codziennie na forum się udzielasz? Wcześniej Cię nie było!!! Przecież to jasne, że chcesz taniej kupić lub sprzedałeś na denkach, a teraz nie dasz zarobić innym. Piszę to pod rozwagę dla innych by naganiaczy, których tu wcześniej nie było i pojawili się dopiero po informacji o kontrakcie, nie słuchać,kierować się swoim rozumem i analizami własnymi.Rzeczywiście lokis ma rację-nie ma co dyskutować
ile razy ja to już czytałem ?? polecam lekturę wątków z przed paru lat :)) zadałeś sobie chociaż pytanie skoro jest tak dobrze to dlaczego kurs jest tam gdzie jest , marzycielu ?
@i3 - nie przegadzasz lancetow i innych geniuszy. merytoryczne argumenty ich nie przekonaja bo... najczesciej juz to wiedza. i piszac rozne posty smieja sie do rozpuku, ze ktos to lyka jak mlody pelikan. ja zerkam na ilosc wpisow i sie ciesze - popularnosc podbije cene. beda wyciagnac zdania z kontekstu, pewnie jakies stare wpisy. bo co im innego zostaje - argumentow o braku zamowien nie maja :)
nic gorszego jak ciekawa spolka, ktora jest zapomniana. zero plynnosci, zero zainteresowania. tutaj jest inaczej. a ze kurs nie jest jeszcze na 2zl - sporo sie musi jeszcze przemielic, bo akcjonariat nie jest jeszcze zbyt silny. natomiast wczesniej bylo ladnie zebrane do 1,5 (kilka miesiecy temu), ostatnio do 1,7. wg mnie to kupuja osoby, ktore chca przez pewien czas potrzymac papier. a ze sobie lekko opada - ano opada. pewnie kolejne zebranie bedzie do 1,9 i znow sobie lekko spadnie. tylko tyle, ze wciaz nastepuje akumulacja i w ktoryms momencie juz nikt po 1,x nie bedzie chcial sprzedawac
Dnia 2014-05-29 o godz. 09:48 ~Passenger napisał(a):
> Dnia 2012-01-24 o godz. 09:47 ~pietrek napisał(a):
>
> magnes juz przyciąga, pamietajcie o bardzo małym free
> > float, który zdecydowanie pomaga
Dnia 2014-05-29 o godz. 10:13 ~Lancet napisał(a):
> Dnia 2014-05-29 o godz. 09:48 ~Passenger napisał(a):
> > Dnia 2012-01-24 o godz. 09:47 ~pietrek napisał(a):
> >
> magnes juz przyciąga, pamietajcie o
> bardzo małym free
> > float, który
> zdecydowanie pomaga
Dlaczego akurat
> 8zł?
> Dlaczego spada ?
:))))))))))))))))))))
Spada? Ale od kiedy? I dlaczego jestem już 20% na plus na spółce? A wsparcie na 1,4zł nie puszcza pomimo zagrywek jakiegoś partyzanta, któremu się wydaje, że jest Wilkiem z Wall Street? :))
Dnia 2014-05-29 o godz. 20:10 ~Passenger napisał(a):
> Dnia 2014-05-29 o godz. 10:13 ~Lancet napisał(a):
>
> Dnia 2014-05-29 o godz. 09:48 ~Passenger napisał(a):
> > > Dnia 2012-01-24 o godz. 09:47
> ~pietrek napisał(a):
> >
>
> magnes juz przyciąga, pamietajcie o
> bardzo małym
> free
> > float, który
>
> zdecydowanie pomaga
Dlaczego akurat
> 8zł?
> > Dlaczego spada ?
:))))))))))))))))))))
Spada?
> Ale od kiedy? I dlaczego jestem już 20% na plus na spółce?
> A wsparcie na 1,4zł nie puszcza pomimo zagrywek jakiegoś
> partyzanta, któremu się wydaje, że jest Wilkiem z Wall
> Street? :))
gratuluje sukcesów na gpw :) mam pytanie o jakiego partyzanta chodzi ?
Dnia 2014-05-29 o godz. 20:28 ~Lancet napisał(a):
Dlaczego spada ?
> :))))))))))))))))))))
Spada?
> Ale od kiedy? I
> dlaczego jestem już 20% na plus na spółce?
> A
> wsparcie na 1,4zł nie puszcza pomimo zagrywek jakiegoś
> > partyzanta, któremu się wydaje, że jest Wilkiem z
> Wall
> Street? :))
gratuluje sukcesów na gpw :)
> mam pytanie o jakiego partyzanta chodzi ?
Tego trolla, który pod kilkoma nickami nagania na spadki na forum myśląc że wywoła spadek kursu ;)))
Masz jakieś kłopoty ze swoim postrzeganiem świata, co drugi post piszesz z zupełnie innej pozycji. Raz logicznie, a następnie naganiasz na spadki. Albo wspólnie z kimś używasz tego samego podpisu, albo masz rozdwojenie jaźni.