No maklerzy dobrze się wypowiadają o Policach, np DI BRE przyznało, że w 2011 nie docenili tej spółki a okazała się ona jedną z najlepszych inwestycji ubiegłego roku. I podnieśli cenę docelową na 10 zł, z rekomendacją trzymaj, co zrozumiałe, bo raczej nikt po tej cenie nie odda. Jak wrócimy do 10 zł to będzie nam łatwiej iść w górę. i ta spólka w minionym roku rzeczywiscie dała mi nieźle zarobić, to wymagało cierpliwości, czasem mocnych nerwów zwłaszcza za poprzedniego zarządu, ale się opłaciło. wszystko w tej spółce w ciągu roku poprawiło się na lepsze to dlaczego się spodziewac gwałtownych spadków, nie ma do tego żadnych przesłanek
Dnia 2012-01-24 o godz. 19:03 ~marysia napisał(a):
> Nie pierd...l! napisz po ile kupiłes[data] i po ile
> sprzedałes[data].Porównamy z tym co pisałeś na
> forum.Pozdrawiam [jeszcze raz nie pierd...l].
po pierwsze to ty nie pier... marcin, po drugie jak budowa schronu na wojne z iranem? fundamenty juz zalazles? gdzie codzienny alert od guru rybinskiego?
Widać im bliżej wyników,ktoś robi się coraz bardziej wulgarny....i co ciekawe,zawsze prosiłeś Marianie o merytoryczną dyskusję,a teraz co widzimy? Pozdrawiam akcjonariat!
cweliczka już się pręży nad szukaniem jakiś katastroficznych wieści w necie by je tu opublikować-czy można taką pracę porównywać do folksdojcza?? oceńcie sami.
Z drugiej strony po to w ogóle powstały takie portale i mamy udostępninony do nich dostęp aby kaśki bażenki i inne chieny mogły dorobić na chleb ze smalcem u swoich pejsatych mocodawców.
Nie wiem jak z handlem zagranicznym, ale u Nas wszystko ładnie wyglądało jeśli chodzi o zakupy dealerów, więc IV kw. powinien znowu rozweselić parę rozsądnych portfeli.
no to, że dziś poszło w górę potwierdza co mówiliśmy wspólnie, że warto poniżej 10 zł dokupować, bo to w przypadku tej spólki nie jest poziom na dłużej. zatem nawet ci, którzy kupili kilka dni temu, już zarabiają, myślę że przed wynikami zrobi sie większy ruch