Też myślę, że będą wykorzystywać spadki do skupowania - w końcu każdy woli kupić taniej a nie drożej. Z tego powodu zdziwię się, jeżeli nie będzie informacji, że dziś coś kupili, bo jeżeli nie chcieli by brać po 80 groszy, to pytanie, po ile chcą?
Oby kupili jak najtaniej - przecież to w interesie spółki i przyszłego kursu. Przecież to skup do dalszej odsprzedaży, czyli im większa różnica tym większy zysk. Ciekawe tylko komu zamierzają sprzedać. Może już mają kogoś na oku - skup jest planowany do końca czerwca, a zwykle w tym czasie odbywały się walne zgromadzenia spółki.
Pamiętamcie, że mają limit 2 miliony akcji, więc średnia wychodzi 1,75 - pytanie zatem, kto teraz wywala? Ale wywala mało - na razie jakieś 200 tyś akcji...
a ja bym sie nie zdziwił jakby ten skup był tylko pod podpuche ;P Przecież zwykle jak są skupy to jest wezwanie a tutaj mamy tylko realizacje czyli albo beda skupować albo nie nigdzie nie jest napisane. No ale to tylko moje takie filozoficzne podejście do sprawy :P Trzymać nie wywalać tak jak mówiłem sprzedamy drożej.