Hej! Co tam u Ciebie? Masz jeszcze WISTIL? Ja sprzedałam ASBIS niestety za wcześnie bo za 1,65 zł (ale nie ma co narzekać bo i tak trochę zarobiłam) a dzisiaj jest za 1,99 zł. Mam jeszcze WISTIL, brakuje mi do odrobienia jeszcze ok. 500 zł i już bym sobie dała spokój z giełdą.
spokojnie, Bomi to wygląda teraz jak Asbis kiedy był po 1,15. Denerwuje mnie, że na Wistil nie ma właściwie żadnych obrotów bo już bym był z całym kapitałem w Bomi. Możeszs spróbować sprzedać to co masz tutaj i się przeżucić na Bomi, ale pewnie ci się nie uda bo sam próbuje sprzedać swoje od jakiegoś czasu i jak na razie tylko 1/4 poszła.
mery wystawiam się z Bomi po 2,85 na sprzedaż, ale z zamiarem odkupienia później bo oczekiwane poziomy jeszcze nie zostały osiągnięte. Wydaje mi się jednak, że będzie korekta wzrostu
Dzięki! Zrobię to samo. (A w ogóle to strasznie długo siedzisz bo widzę że wpis jest ok. 1.00 w nocy ja jestem śpiochem i o tej godzinie to już dawno śpię). Niestety trzeba do pracy wstawać.
Raczej nie, nie wiem co będzie teraz, ale w dłuższej przyszłości powinny być wzrosty. Obroty na to wskazują dość jednoznacznie. Tak bym ci polecił sprzedać na jakiś krótki czas bo niedługo emitują akcje po 2,30 dla akcjonariuszy więc może spaść do tego poziomu, ale obroty są zbyt nęcące. W ostatnich 2 tygodniach gdzieś jakieś 20% akcji zmieniło właściciela
Dzięki że się odezwałeś, bo już się martwiłam że się obraziłeś przez moje gapiostwo. Wtedy po prostu nie zdążyłam wystawić bo byłam w pracy i szefowa wezwała mnie do siebie a jak już wystawiłam za 2,85 to już było za późno i się nie udało bo zaczęły spadać. Słuchaj mam jeszcze wolnej kasy ok. 1500 zł czy kupić za te pieniądze jeszcze BOMI. Przepraszam że Cię o to proszę ale ja bez Ciebie to jak ślepiec, zupełnie nie wiem jak się poruszać.