Wczoraj nie przewidziałem takiego wzrostu i tego, że bariera 18 zł pęknie w takim stylu. Teraz barierą jest ten pakiet 2000 akcji po 19,9 zł, ale przy takim popycie jak wczoraj co to by znaczyło?
Ma mało środków na pilnowanie kursu,szacuję 5-7 tys.akcji (wtedy to już i te 2000 po 19.95 popłyną )?? Wtedy to będzie musiał zrezygnować,albo odbudować środki i sam zbierać ciągnąc kurs mocno do góry ?
Też się o niego nie martwię ::))Jeżeli dziś ruszą to też doskoczę,chętnie bym docisnął dziada ,niech idzie na dno ? Dokładnie wiedzą ci co kupowali :::)))) ???
mogli byscie mi powiedziec skąd wiecie które transakcje zawiera wajchowy a które ludzie bo kazdy ciagle cos mowi ze doskoczy jak ktoś zacznie podbierać. Kiedys ktos napisal ze widzi ze wszystkie zlecenia są z jednego domu maklerskiego. Gdzie Wy to widzicie ?
Przemyślałem,przeanalizowałem,przeliczyłem arkusz sprzedaży ::))) i wiesz,że ty masz rację " wajchowy sam przerzucał i poustawiał wyżej " ::))) ?? To co sam kupiłem to pewne,a to są małe ilości.Już akumulację zakończyłem i stop,Na kilka dni dam zamknę computer ::::)))) .Pozdr.