• Czy ktoś zna szczegóły dotyczące skupu? Autor: ~pawlo [83.28.146.*]
    Z rynku w celu umorzenia ma być skupione prawie 20% akcji a FF to tylko ok. 35 % tak więc myślę że jest szansa na wzrost kursu! To tyle co wiem, jak wiecie coś więcej fajnie jak się podzielicie info.
  • Re: Czy ktoś zna szczegóły dotyczące skupu? Autor: ~butch [164.126.117.*]
    rozpoczęcie skupu do 15 lutego, ale jak prezes uzna że są lepsze formy lokowania kasy to skup nie będzie kontynuowany - zresztą poczytaj treść uchwał podjetych na wza
  • ja znam, ja znam szczegóły!!! Autor: ~insider [31.11.135.*]
    Powiem wam, tylko nikomu ani mru mru...
    - zarząd skupi z rynku 920k akcji.... albo 5 sztuk...
    - zarząd zrobi to w 2 dni... albo w 3 lata.... albo wcale
    - zarząd wyda na to ponad 2mln... albo 10 zł...
    - skup zacznie się 15 lutego... albo wcale...
    - akcje będą kupowane po 11,5 zł.... albo po 10 groszy...
    - skupione akcje zostaną umorzone.... albo z powrotem wpuszczone w rynek.... albo przeznaczone dla prężnego zarządu na system motywacyjny (czytaj Waldek A. zostanie przez hojnych sponsorów tj. naiwnych leszczy "zmotywowany" ładnym pakiecikiem papierów za free), czyli papiery wrócą na rynek.... albo nie wrócą...
    Czy ktoś chce jeszcze jakieś szczegóły poznać?
  • Re: Czy ktoś zna szczegóły dotyczące skupu? Autor: ~pawlo [31.63.77.*]
    Znam ten ból sam dostałem po tyłku na MCI i MSZ ale myślę że zamiast sprzedawać za bezcen (jak już i tak do tej pory siedzimy w tym g...) to lepiej poczekać te dwa może trzy miesiące. Ale to jest moja opinia. Jest szansa zobaczyć czy prezes ma jaja!!!
  • Re: Czy ktoś zna szczegóły dotyczące skupu? Autor: ~butch [164.126.60.*]
    taaa czekaj dalej
    co ty kolego wczoraj sie urodziłeś?
  • Re: Czy ktoś zna szczegóły dotyczące skupu? Autor: ~balbina [83.25.123.*]
    i co dalej?czy ktoś ma jakiś pomysł?
  • Re: Czy ktoś zna szczegóły dotyczące skupu? Autor: ~akcjonariusz [83.10.28.*]
    Zbierania albo dystrybucji ciąg dalszy
    A to ze strony pbo

Biedronka ogłosiła plany rozwojowe

Jak podała agencja informacyjna ISB Jeronimo Martins Dystrybucja chce zainwestować 2 mld zł w rozwój sieci (sklepy i centra dystrybucyjne) w roku 2012, zapowiadając jednocześnie przyspieszenie dynamiki tworzenia nowych obiektów na przestrzeni lat 2012-2015. Jest to dobra informacja dla  PBO Anioła S.A., gdyż portugalski inwestor od 2004 roku jest jednym z jej głównych odbiorców. Dzięki zakrojonej na szeroką skalę strategii inwestycyjnej realizowanej przez Jeronimo Martins Dystrybucja przed PBO Anioła S.A. otwierają się nowe perspektywy dające szanse na zdynamizowanie dotychczasowej współpracy.
  • na horyzoncie kolejne walne w sprawie powołania biegłego Autor: ~glina [46.113.157.*]
    przed nami wyniki za IV kw. no i skup akcji. sporo amunicji więc zapas do góry wydaje się niezły. Ja to odbieram w ten sposób, że jeżeli Anioła nie zacznie skupu akcji przez deadlinem możliwości zaskarżenia uchwał WZA (zdaje się że to 30 dni od zakończenia walnego), to będzie miał dużo kłopotów w sądzie no i dżentelmeni z Protei też. paragrafów tu się sporo znajdzie. miejmy nadzieję, że po przedstawieniu z przerywanym WZA Anioła pójdzie po rozum do głowy i w końcu spólka stanie się tym czym miała być od dnia debiutu. Jak się będą kłócić to znajdzie się jakiś fundusz, który trochę więcej skupi i podbije Aniole stawkę. Chęć do robienia dużych ruchów jakby większa ( jest sporo papierów, które zrobiły ponad 100 % w ciągu miesiąca) więc i tu kasa się znajdzie. Wyprowadzanie gotówki ze spółki już tak łatwo się nie uda..
    Jeżeli o mnie chodzi to moje oczekiwania są pozytywne.
    pozdrawiam
[x]
PBOANIOLA -30,00% 0,07 2015-11-13 15:27:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.