Dziś zaporę ustawi po 17,50. Potem te 900 sztuk i do 18 zł nie będzie chciał w tym tygodniu dopuścić. Jak będzie dobre info o wynikach to i tak cena w kosmos wystrzeli.
Hahahah..... ale Wy ludzie bzdury gadacie.... przecież jasno widać, ze ktoś wyprzedaje te akcje. Jak tylko się coś pojawi w miarę wysoko na K zaraz leci zlecenie sprzedaży.
I bardzo dobrze niech wysprzedaje ::))), ale trzeba jemu jak najwięcej skrzydła podciąć :::))),żeby nie chciał za bardzo latać.:))) Ten schemat to my już znamy, ho,ho dobrze i jeszcze lepiej !!!Animatorem jesteś na forum ,to masz osiągnięcia- jeden już pisze ??
Fasing to jeden z liderów GPW według C/Z .Jeżeli C nie zacznie podązać do minimum Wk ( jakieś 32 zł )to możemy mieć REKORD GPW w klasyfikacji C/Z .Przy wycenie 50 zł chyba nadal będzie to wartość < 10 . Dzisiaj mała gra wstępna , taki drobne " kizi-mizi "
Do tego zbierania to trzeba podejść rzeczowo i spokojnie. Kilkakrotnie zauważyłem,że po większym braniu w górę,po kilku,sekundach,minutach (czas różny) arkusz sprzedaży zapełniał się zleceniami na wyższym poziomie !! To by znaczyło,sam swoje pozbierał i póżniej znowu ustawiał te akcje na sprzedaż wyżej i robił wrażenie niewyczerpującej się podaży ??? Rozmawiałem o tym w biurze maklerskim,to mi powiedziała dosłownie "Oni mają swoje sposoby,żeby mieć zawsze środki " !! Dziś może rzeczywiście posprzątali jemu trochę tych zabawek ?? :::))}