w garść to jestem wzięty bo nie pozbyłem się akcji. Ale jestem maks wkur... na prezesa Leszka Ruchwę. Generalnie wygląda na to, że będie podwójne dno i może wtedy będzie up. Zastanawiam się tylko czy wywalać na poziomi 10gr czy czekać wyżej. Według mnie to temat żwirowni już tak zastygł, że nawet zakup żwirowni nie przyniesie dużej zwyżki kursu. A sprzedawać na tych poziomach też mi się nie opłaca bo na szeroki lipa to i tak nie ma na czym odrabiać.
Dnia 2012-01-14 o godz. 22:40 ~sartan napisał(a):
> w garść to jestem wzięty bo nie pozbyłem się akcji. Ale
> jestem maks wkur... na prezesa Leszka Ruchwę. Generalnie
wygląda na to że pewnie ? dostawałeś mejle a czy? masz je dalej ?
opisał byś troche cóż ci ten gostek napisał, że az tak zdenerwowany jesteś
Tak dostawałem maile od prezesa i oczywiście wszystkie posiadam. Mam też potwierdzające przekazanie maili z głównego firmowego maila na jego prywatną skrzynkę z której generalnie wysyłał maile. Ostatni mail jest z 25 listopada, o treści bardzo pozytywnej a jak to się skończyło wszyscy wiemy. Nie będę szedł z tym do prawnika ponieważ nie mam w zwyczaju srać do gniazda w którym siedzę ale faktycznie Pan Ruchwa mógł ten temat inaczej rozegrać. Jeśli już pozwolił sobie na wysyłanie maili, a później się z tego wycofał to powinien zacząć przekazywać więcej informacji przez ESPI. Faktycznie, że tymi mailami można mu troszkę nabruździć w papierach tylko po co to robić. Staram się nie podejmować pochopnych korków ale maile mam i nie zamierzam ich kasować. Może kiedyś się przydadzą. Jeśli nie kupią tej żwirowni to trzeba będzie się przyjrzeć kto ją kupił. Tutaj może być przyczyna dlaczego temat się tak przeciąga. Może zakup żwirowni przez Artefe nie jest tak korzystny dla pewnych osób jak zakup żwirowni prywatnie. Nie trzeba by dzielić zysków z nikim i nikomu się tłumaczyć z działalności, no może poza skarbówką.
Może uznali że niestety misja żwir nie wypali i olali temat.
W grudniu na spokojne święta rzucili info ,radość wielka panowała bo termin miał być ostateczny a tu co zima .
Dziwna ta spółka ,już raz notowani im wstrzymano,coś tu nie gra.
Może banki się boją dać im kredyt jak poznali historię jaka ich otacza,wcale bym się nie zdziwił że to jest ich słaby punkt.
Czytam sobie po necie i znajduję różne informacje : oskarżenia o wyłudzenie ,jakieś drukarki , mafia paliwowa co to ma być ?????
Czytaliście ,ale jaja.
cytat z artykułu:
"
To nie pierwszy kłopot Leszka R. z wymiarem sprawiedliwości.
Zasiada on również na ławie oskarżonych w sprawie tzw. mafii paliwowej."
Do tego jeszcze czytam jak piszecie o tych dziwnych mailach i wcale się wam nie dziwię że się boicie . Za te maile też będziecie się sądzić ? Ile oni mają tych spraw ?
Po tych wszystkich wpadkach tym bardziej powinni dać info co jest grane żeby rozwiać wątpliwości bo czytając co się tu działo to można myśleć że faktycznie coś nie tak z tą żwironią.
Chyba zaczynam żałować że siedzę w tym bagnie po tym co przeczytałem .
Właśnie go mama pzryprowadziła z przedszkola i dała kompa do zabawy..... Inaczej tego nie potrafię wyjaśnic..... Drukarki rozliczone , afera paliwowa rozliczona , Pan dr czysty.... O czym tu pisać.
A wy byli pracownicy albo obecni? A może obkupieni po 8gr to się nie dziwę że tak udajecie i naganiacie żeby wyskoczyć przy najbliższej okazji.
Może i rozliczone ,tego nie wiesz , a może banki nie chcą ryzykować i doszukały się czegoś .
Nie wiesz jak to jest z bankami .
Dziwnie się tu produkujesz baniak ,kolorujesz ze jest pięknie albo udajesz.
Dlaczego używasz kilku ksyw ,niezłe bzdury sam piszesz więc się nie czepiaj.
Też zauważyłem jak wielu że w jednym poście piszesz pod dwoma osobami i myślisz że zmanipulujesz ludzi .
Ewidentnie próbujesz naganiać ,ciągle udajesz że jest super a może piszesz posty na zlecenie.Nicki ci się pomyliły juz nie raz ,poklepuj się sam po plecach.
Cieszy się że drukarki rozliczone,afera rozliczona a od tego czasu kurs spada.
A moze kolejna afera się szykuje ,tego nie wiemy ,mogli by podać info co się dziej bo po takich akcjach jak mieli wcześniej to co sobie myśleć o takiej spółce.
http://www.parkiet.com/artykul/985663.html
"Dziwnie jak na takie wydarzenie zareagował kurs Artefe. W środę jej akcje podrożały o 11 proc. i kosztowały 10 groszy. Do zwyżki doszło jednak dopiero pod koniec dnia, gdyż niemal przez całą sesję walory taniały o 11 proc."
Nie dziw się im .Jak byś tyle co oni umoczył to też byś nie dopuszczał do siebie żadnych złych wiadomości i krytykował wszystkich co coś złego napiszą byle ino nie spadło.
Cieszą się że tamte sprawy rozliczona albo że odgrzewa się stare kotlety a ubrali się pod maile dobre :) A teraz ani słowa co się dzieje z tym żwirem hahaha .Dalej głaskajcie ich po głowie.
A ten baniak to faktycznie amator naganiania już o tym mówiłem to mi nie wierzyli ,uważaj na niego.W grudniu chciał wyciągać samemu kurs cer i art więc widzisz jaki to bajkopisarz.