taniej nie kupia powiadasz.spolka przez 4 miesiace stracila 90% wartosci,sporo obywateli kupilo powyzej 20gr.wsyscy wieda jak ajest cena emisyjna tego waloru,wiec optymistycznie mozna przyjac ze walor bedzie brylowal bardzo dlugo w przedziale 0.02-0.04gr,dodam,ze posiadam walor,chociaz nie jestem z tego dumny,dobrze ze jest mikroskopijnej wielkosci.
najpierw to to wszystko co zostalo wklejone drobnym,musi spasc na poziomie 0.02gr im szybciej spadnie tym szybciej odbije,ale osiagnac ponownie 12 -15gr?
Dlatego ustawic trzeba 3 grosze i wyłączyć komputer do lata. Wiadomo że Karkosiki musza mieć w workach z 80-90% akcji żeby móc spekulować kursem przy takiej płynności. Na jesień znów będą szukać naiwnych
Do 30 groszy może juz nie wrócić nigdy ta spółka tym bardziej że MCI zaangażował swoją spółkę zależną do zainwestowania w sieć domów spokojnej starości i zmiotą w pył serenity!! MCI i jej prezes to wiarygodna marka nie to co Byliny,Nalepy, Karkosiki itd
Czy panika nie jest dobrym doradcą? Ja bym polemizował. Wszedłem po 30gr - gdy po pamiętnym infie o manipulacji kursem zaczął się odpał. Ale zaczęło się też wywalanie. I pod wpływem może nie paniki - ale obawy przed stratą wyszedłem po 26 gr. Później jeszcze raz łyknąłem po 20 gr i udało mi się sprzedać po 21 gr zmniejszając straty.
Tak więc może nie panika ale strach przed stratami był jak najlepszym doradcą w tym przypadku, buhahahahahahaaaaaaaaaa>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
cwaniacy na razie nie podbijają ceny bo leszcze jeszcze trochę sypią ,a agresywne skupowanie doprowadziłoby do euforii zakupów i zawieszanie notowań i brak możliwości zapełnienia worów.
Mario 14 lutego będzie pewnie -2gr;)) Twoje emocje czy to prawdziwie czy sztuczne idealnie wpasowane są w odczucia rynku, tzn takie powinny być. Pierwsza fala spadków byłeś optymistą coś podejrzewającym, druga fala spadków byłeś "oszukanym akcjonariuszem" który "TRZYMA AKCJE" I trzecia fala spadków....zrezygnowany "sprzedajesz większość akcji" CÓZ MOGĘ POWIEDZIEĆ TAKIE ZACHOWANIE PODOBA SIĘ GRUBASOM;)))) Do da tylko że powinno być tzn już podczas napuszczania grubych na papier zmieniamy sie w niedźwiedzia, pierwsza fala jest potwierdzeniem że mieliśmy rację, a gdy jest 3 fala i każdy wywala byle uratować cokolwiek zamieniamy się w byka;)) A myślę że Ty dobrze o tym wiesz;)
...chcesz powiedzieć ,że mario kreuje nasze nastroje i ma wpływ na nie ?swoimi wpisami stosuje socjotechnikę, wpływania na postrzeganie rzeczywistości ?wykorzystuje strategię ''zachowania tłumu ''? i wykorzystuje to ?
Dnia 2012-01-18 o godz. 11:39 mario2764 napisał(a):
> Tia, jasne... a w wolnych chwilach zajmuję się
> zakrzywianiem czasoprzestrzeni i podróżami między
> wymiarami...
mario mniej pij to nie będziesz miał takich zwidów, chyba ze jesteś nowym einsteinem?.