• uwaga!! Autor: ~wkurzony ! [46.113.50.*]
    narazie to jest tylko list intencyjny , ja w swoim zyciu sporo podpisywałem takich listów dla kontrahentów aby mogli działać , to do niczego nie zobowiazuje ,to dopiero przedsionek do podpisania umowy przedwstępnej ,a to juz jest coś , emocje niech opadna przekonacie sie ze to podbitka pod info ,kto zarobił to jest wesoły
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: uwaga!! Autor: ~nowy [89.231.126.*]
    to słaby Menager z Ciebie jak Ci tak słabo idzie pisanie listów :)

• Re: uwaga!! Autor: ~DOŚWIADCZONY [85.198.209.*]
    HAHAHA NAPEWNO SPRZEDAŁEŚ PO 19 GRONI ALBO MI DAŁEŚ PO 20 NIESTETY TO LIST KTÓRY JAK BĘDZIE ZMIENIONY W FORMĘ UMOWY KURS BĘDZIE ŚMIGAŁ POWYŻEJ ZETA
  • Re: uwaga!! Autor: ~wkurzony ! [46.113.50.*]
    akcji jeszcze nie posiadam , a co do pisania listu mam wprawe i wiem na czym to polega, tu raczej mało prawdopodobne jest aby zrobili jakiś wałek z niemcami ,napewno dojdzie wczesniej czy później do skutku umowa
  • Re: uwaga!! Autor: ~wiem [83.30.115.*]
    Dnia 2012-01-13 o godz. 16:11 ~wkurzony ! napisał(a):
    > akcji jeszcze nie posiadam , a co do pisania listu mam
    > wprawe i wiem na czym to polega, tu raczej mało
    > prawdopodobne jest aby zrobili jakiś wałek z niemcami
    > ,napewno dojdzie wczesniej czy później do skutku umowa

ustawił się na 0,27 i nagania żeby mu wpadło
  • Re: uwaga!! Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    kupuj plotki sprzedawaj fakty na razie mamy plotkę list czekamy teraz na fakt czyli podpisanie umowy!
  • Re: uwaga!! Autor: ~Misiek [194.15.124.*]
    Wkurzony,
    To nie jest wewnątrzpolska umowa, żeby grać listami intencyjnymi pod publikę. W krajach, które tworzyły EWG już utarła się ponad 50-letnia tradycja różnych umów gospodarczych i pod warunkiem, że nie wystąpią jakieś niesamowite wydarzenia (niemal równie prawdopodobne jak lądowanie Marsjan), to w tych krajach podpisanie listu intencyjnego czy umowy przedwstępnej, daje ponad 99,99% pewności, że przyszła umowa generalna dojdzie do skutku.
    Pozdrawiam,
    Misiek
[x]
HURTIMEX -2,00% 0,29 2025-10-20 16:37:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.