Na pomyślne załatwienie sprawy? Czy nie sądzicie, że biorą nas na przeczekanie, żeby w końcu oznajmić, że "niestety, ale się nie udało"? Dużo jest tu znaków zapytania i coraz bardziej cała ta akcja przypomina mi ubieranie leszcza. Szkoda tylko, że dałem się ubrać.
Taka prawda. Pewnie , ze ich nie mam. Żal mi tylko tych , co prawie rok temu brali za dobra monete pisane zapewne "z serca" maile od Prezia. Teraz wajcha poleciała w drugąstronę i nie pisze nic. Nawet na EBI się ociąga z harmonogramem na 2012 lub z jakimkolwiek infem , że moźe , prawdopodobnie , chyba , może na pewno , przewidywanie , tylko , itd zrobi/nie zrobi / niepotrzebne skreślić / cóś / niecóś on lub prokurent , a moze nowy jeszcze ktoś!!! Straszne i smutne....
Dnia 2012-01-12 o godz. 14:31 ~baniak napisał(a):
> Taka prawda. Pewnie , ze ich nie mam. Żal mi tylko tych ,
> co prawie rok temu brali za dobra monete pisane zapewne
> "z serca" maile od Prezia. Teraz wajcha
> poleciała w drugąstronę i nie pisze nic. Nawet na EBI się
> ociąga z harmonogramem na 2012 lub z jakimkolwiek infem ,
> że moźe , prawdopodobnie , chyba , może na pewno ,
> przewidywanie , tylko , itd zrobi/nie zrobi / niepotrzebne
> skreślić / cóś / niecóś on lub prokurent , a moze nowy
> jeszcze ktoś!!! Straszne i smutne....
Tez mi sie wydaje , że bez zmiany akcjonariatu to tu nic dobrego nie będzie. Bo kto będzie chciał ciągnąć sfrustrowanych i zapakowanych od 9 mcy inwestorów , których jedyn marzeniem jest wywalic jak pójdzie na 7-8 gr. Ja na pewno nie....
Miły bery po co ,łajba tonie ,nie spoglądasz na wykres ,przejrzyj ostatnie miesiące :)
Skoro tak ładnie i cudownie to dlaczego popyt coraz słabszy i już szura po 4gr ?
Niedawno jeszcze na 6 nic nie było a teraz co masz bańkę.
Nikt się nie spodziewał że tak się skończy baśń o żwirowni.
Chyba przyznasz że obecny brak informacji jest porażką.
Jak tam baniak wyciągasz kurs bo coś ci to ciężko idzie :)
A próbowali się dowiedzieć co słychać w żwirowni ??? Szarpali za kudły żeby coś wyciągnąć ? Zamiast użalać się nad porażką mailową pora zacząć dociekać co się dzieje w temacie "żwir".