Dnia 2012-01-11 o godz. 08:49 ~kkk napisał(a):
> cierpimy przez brak płynnosci i niewielkie zaintersowanie papierem-niestety. (...)
-------------------------------
to pokraczne myślenie robiące ze skutku przyczynę. nie ma płynności bo nie ma chętnych na większe zakupy. tam gdzie jest po co wchodzić jest i płynność.
jedyne jak na razie co w niej jest niesamowitego to czas przez jaki szoruje po dnie....
Przyjdzie taki czas i przyjdzie wybicie a jak będzie to .80 gr będzie ty przystankiem jak ruszymy to na 3.20 i to będzie jazda ponad 1000 % b kiszeni a jak przejdziemy na rynek główny a zanosi się z uwagi na liczne kontrakty to będzie chodzić w cenie Wasko i po 4 zł
a coś czuje że Wasko jeszcze dokupi 10 % a wtedy zacznie się kumulacja niczym w Totka
Dnia 2012-01-11 o godz. 17:40 ~kkk napisał(a):
> juz ci raz pisalem chlopcze o co ci chodzi? narazie nie skleciles niczego ciekawego a wdeje ci sie chyba ze masz monopol na myslenie? no to jak jest?
nie trzeba ani monopolu ani myślenia. c/z, z/wk i inne tego typu cyferki czasu przeszłego możesz sobie w buty wsadzić będziesz wyższy. aktualna cena jest tym co mówi wszystko i nie farmazońcie o bessie bo są firmy których cena od nie tak dawna już się zwielokrotniła. jak jest po co to wchodzi kapitał i pompuje, tutaj jak widać ni ma po co...
to po co ta twoja mordęga? spolka słaba i koniec. nie widze dalej w twoich wywodach niczego co mogło by kogos zainteresowac. wskazniki sa wskaznikami. jezeli ktos buduje portfel na przyszłosc czegos sie musi trzymac. albo wierzy we wskaźniki albo w fundamenty. uwielbiam takich co piszą dyrdymalki ale nie mają ani zlotowki straty przy spadkach a jak wzrosnie pierwski odtrąbia sukces.
Jest już zauważalna rozmowa o niej nawet zaczyna się zaczyna u mnie w domu maklerskim coś podszeptują rzucają słowa o ssi że taka owaka ale nie ma ruchu narazie zapewne jak zobaczymy atak na -0.32 gr to się może przyłącza i reszta ruszy przebiją 0.32 to wyjdzie powyżej 0.42 a potem to łap gołębia..... więc warto wydaje mi się już coś mieć
Dnia 2012-01-11 o godz. 21:50 ~kris napisał(a):
> Sukces będzie to już pewne !!!!!!
Jest już
> zauważalna rozmowa o niej nawet zaczyna się zaczyna u mnie
> w domu maklerskim coś podszeptują rzucają słowa o ssi że
> taka owaka ale nie ma ruchu narazie zapewne jak zobaczymy
> atak na -0.32 gr to się może przyłącza i reszta ruszy
> przebiją 0.32 to wyjdzie powyżej 0.42 a potem to łap
> gołębia..... więc warto wydaje mi się już coś mieć
Dnia 2012-01-11 o godz. 22:07 ~yyy napisał(a):
> Dnia 2012-01-11 o godz. 21:50 ~kris napisał(a):
>
Jest już
> > zauważalna rozmowa o niej nawet zaczyna się
> zaczyna u mnie
> w domu maklerskim coś podszeptują
> rzucają słowa o ssi że
> taka owaka ale nie ma ruchu
> narazie zapewne jak zobaczymy
> atak na -0.32 gr to
> się może przyłącza i reszta ruszy
> przebiją 0.32 to
> wyjdzie powyżej 0.42 a potem to łap
> gołębia.....
> więc warto wydaje mi się już coś mieć
>
> pozdrawiam i czekamy na wylot a będzie
>
>
>
> i to może z Karkosikiem
> forza! nabylem dzisiaj od jakiegos desperata 115k
oj nie ładnie kłamać!!!
Dnia 2012-01-11 o godz. 23:05 ~tajemniczy napisał(a):
> Dnia 2012-01-11 o godz. 22:07 ~yyy napisał(a):
>
> Dnia 2012-01-11 o godz. 21:50 ~kris napisał(a):
> >
> Jest już
> > zauważalna rozmowa o
> niej nawet zaczyna się
> zaczyna u mnie
>
> w domu maklerskim coś podszeptują
> rzucają słowa o
> ssi że
> taka owaka ale nie ma ruchu
>
> narazie zapewne jak zobaczymy
> atak na -0.32 gr
> to
> się może przyłącza i reszta ruszy
>
> przebiją 0.32 to
> wyjdzie powyżej 0.42 a potem to
> łap
> gołębia.....
> więc warto wydaje mi
> się już coś mieć
>
>
> pozdrawiam i czekamy na wylot a będzie
> >
>
>
>
> i to może z
> Karkosikiem
> forza! nabylem dzisiaj od
> jakiegos desperata 115k
oj nie ładnie kłamać!!!
czlowieku, nie zmuszaj mnie do wklejania screenow.... co to za kwota 115k akcji, nawet nie 30k PLN.