Raport bieżący nr 1 / 2012
Data sporządzenia: 2012-01-09
Skrócona nazwa emitenta
PLASTBOX
Temat
Informacja o transakcjach osoby mającej dostęp do informacji poufnych
Podstawa prawna
Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
Treść raportu:
Zarząd PTS "PLAST-BOX" S.A (Spółka) informuje o otrzymaniu od pana Grzegorza Pawlaka – Prezesa Zarządu Spółki zawiadomienia w trybie art. 160 ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi dotyczące transakcji:
1) zbycia 100.000 akcji spółki PTS "PLAST-BOX" S.A. po cenie 13,00 zł za każdą akcję,
2) nabycia 100.000 akcji PTS "PLAST-BOX" S.A. po cenie 13,00 zł za każdą akcję.
Wyżej wymienione transakcje miały miejsce na rynku regulowanym (GPW) poza sesją w dniu
5 stycznia 2012 r. w transakcji pakietowej. Po dokonaniu transakcji stan posiadania przez pana Grzegorza Pawlaka akcji Spółki PTS "PLAST-BOX" S.A. nie uległ zmianie i wynosi 876.120 akcji Spółki.
Trzej muszkieterowie mają 51% ,a więc przegłosują co będą chcieli -powstanie duży europejski gracz w tworzywach sztucznych na czele z Lenteksem.Żeby było jasne to pomoże ,a nie zaszkodzi naszej firmie.
cały czas zadajesz pytania na które nikt nie potrafi odpowiedzieć... Trwa akumulacja gamratu i dopóki nie skończy się to nie ma szans na to aby zobaczyć ruch na spółce. Taka prawda. Jak już skupią to będziesz dostawał na bieżąco informacji odnośnie nowych pomysłów i strategii. tak zakładam. Pozdrawiam i mimo wszytko cierpliwości
jak zawsze wiele niewiadomych
pytanie dlaczego zbieraja skoro maja wiekszosc ...
gdybym nie byl cierpliwy dawno by mnie tu juz nie bylo
no a przede wszystkim dopiero sie ucze wszystkiego
Jak dopiero się uczysz to masz szczęście, trafiasz na okres w którym grubasy, fundusze akumulują akcje przed hossą, masz bardzo dobry papier w portfelu, stabilny z wiarygodnym akcjonariatem. Teraz wystarczy tylko spokojnie czekać i nie wątpić:)
Ja zaczynałem w środku wcześniejszej hossy i wydawało mi się, że nawet jak przyjdzie bessa to zje mi góra 20-30% kapitału:) Jak bardzo się myliłem.
Pozdrawiam, jak będziesz miał jakieś pytania to pisz, postaram się rzetelnie podpowiedzieć, oczywiście w granicach wiedzy którą nabyłem.
Polecam dobrą książę - Droga inwestora. G.Zalewski
Koledzy prośbe mam podajcie link do darmowej strony na której będą pokazane kwotowo zlecenia kupna i sprzedaży. Będę wdzięczny. System mi padł i nie moge odnaleźć strony z którj wczesniej korzystałem. pozdrawiam:)
Dnia 2012-01-28 o godz. 16:16 ~Mario333 napisał(a):
> Koledzy prośbe mam podajcie link do darmowej strony na
> której będą pokazane kwotowo zlecenia kupna i sprzedaży.
> Będę wdzięczny. System mi padł i nie moge odnaleźć strony z
> którj wczesniej korzystałem. pozdrawiam:)
papier dobry i pewny - potwierdzam
Rynek zainteresuje się spółką jak Pany pozwolą. Chyba nie sądzisz że Gamrat kupowałby akcje jakby kosztowały 20 złotych. Czy fundusz chciałby oddawać po takiej cenie? A tak wilk syty i owca cała. Dadzą Ci sporą dywidendę w tym roku, nie ma co narzekać:)
Nie o to mi chodziło, gdyby kurs był po 20 zł na rynku to fundusz nie chciałby zapewne oddawać po 11 z hakiem. Fundusz zostawi sobie coś koło 5% . Dltaego wszyscy powinni być zadowoleni. Pozdrawiam