• a to co za manewr ?? Autor: ~zxc [193.104.71.*]
    a to co za manewry ??

Raport bieżący nr 1 / 2012
    Data sporządzenia: 2012-01-09
    Skrócona nazwa emitenta
    PLASTBOX
    Temat
    Informacja o transakcjach osoby mającej dostęp do informacji poufnych
    Podstawa prawna
    Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych

Treść raportu:
    Zarząd PTS "PLAST-BOX" S.A (Spółka) informuje o otrzymaniu od pana Grzegorza Pawlaka – Prezesa Zarządu Spółki zawiadomienia w trybie art. 160 ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi dotyczące transakcji:
    1) zbycia 100.000 akcji spółki PTS "PLAST-BOX" S.A. po cenie 13,00 zł za każdą akcję,
    2) nabycia 100.000 akcji PTS "PLAST-BOX" S.A. po cenie 13,00 zł za każdą akcję.

Wyżej wymienione transakcje miały miejsce na rynku regulowanym (GPW) poza sesją w dniu
    5 stycznia 2012 r. w transakcji pakietowej. Po dokonaniu transakcji stan posiadania przez pana Grzegorza Pawlaka akcji Spółki PTS "PLAST-BOX" S.A. nie uległ zmianie i wynosi 876.120 akcji Spółki.
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~pryciarz [89.77.71.*]
    No fakt, dziwna transakcja, pewnie jakiś zabieg czysto formalny, może podatkowy
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~zxc [193.104.71.*]
    kto tak ladnie sypie pakiecikami ????
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~obserwator [83.6.72.*]
    Trzej muszkieterowie mają 51% ,a więc przegłosują co będą chcieli -powstanie duży europejski gracz w tworzywach sztucznych na czele z Lenteksem.Żeby było jasne to pomoże ,a nie zaszkodzi naszej firmie.
    pytanie po co nadal zbierają skoro maja większość ??
    pomóc na pewno pomoże - duży może więcej ...
    ale kurs narazie bidota straszna ...
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~pryciarz18 [89.77.71.*]
    cały czas zadajesz pytania na które nikt nie potrafi odpowiedzieć... Trwa akumulacja gamratu i dopóki nie skończy się to nie ma szans na to aby zobaczyć ruch na spółce. Taka prawda. Jak już skupią to będziesz dostawał na bieżąco informacji odnośnie nowych pomysłów i strategii. tak zakładam. Pozdrawiam i mimo wszytko cierpliwości
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~pankracy [95.160.243.*]
    jedyna spółka na gpw która nie bierze udziału w mini hossie
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~pryciarz18 [77.254.252.*]
    tak jak nie brała udziału w mini bessie.
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~ZXC [193.104.71.*]
    jak zawsze wiele niewiadomych
    pytanie dlaczego zbieraja skoro maja wiekszosc ...
    gdybym nie byl cierpliwy dawno by mnie tu juz nie bylo
    no a przede wszystkim dopiero sie ucze wszystkiego

• Re: a to co za manewr ?? Autor: ~pryciarz18 [77.254.252.*]
    Jak dopiero się uczysz to masz szczęście, trafiasz na okres w którym grubasy, fundusze akumulują akcje przed hossą, masz bardzo dobry papier w portfelu, stabilny z wiarygodnym akcjonariatem. Teraz wystarczy tylko spokojnie czekać i nie wątpić:)
    Ja zaczynałem w środku wcześniejszej hossy i wydawało mi się, że nawet jak przyjdzie bessa to zje mi góra 20-30% kapitału:) Jak bardzo się myliłem.
    Pozdrawiam, jak będziesz miał jakieś pytania to pisz, postaram się rzetelnie podpowiedzieć, oczywiście w granicach wiedzy którą nabyłem.
    Polecam dobrą książę - Droga inwestora. G.Zalewski
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~Mario333 [83.26.177.*]
    Koledzy prośbe mam podajcie link do darmowej strony na której będą pokazane kwotowo zlecenia kupna i sprzedaży. Będę wdzięczny. System mi padł i nie moge odnaleźć strony z którj wczesniej korzystałem. pozdrawiam:)
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~plastus [89.229.219.*]
    Dnia 2012-01-28 o godz. 16:16 ~Mario333 napisał(a):
    > Koledzy prośbe mam podajcie link do darmowej strony na
    > której będą pokazane kwotowo zlecenia kupna i sprzedaży.
    > Będę wdzięczny. System mi padł i nie moge odnaleźć strony z
    > którj wczesniej korzystałem. pozdrawiam:)
    papier dobry i pewny - potwierdzam
    największe g... i padaka , gdyby nie ratunkowe zakupy gramatu kurs by był 5-8 zł
    Gdyby nie zakupy Gamrata bylibyśmy dzisiaj przy 15 złotych a może i wyżej. Radzę pomyśleć...
    zero zainteresowania rynku spółką
    Rynek zainteresuje się spółką jak Pany pozwolą. Chyba nie sądzisz że Gamrat kupowałby akcje jakby kosztowały 20 złotych. Czy fundusz chciałby oddawać po takiej cenie? A tak wilk syty i owca cała. Dadzą Ci sporą dywidendę w tym roku, nie ma co narzekać:)
  • Re: a to co za manewr ?? Autor: ~ZXC [193.104.71.*]
    nie bardzo kumam
    fundusz woli oddawac po 11,50 niz po 20 ??
    Nie o to mi chodziło, gdyby kurs był po 20 zł na rynku to fundusz nie chciałby zapewne oddawać po 11 z hakiem. Fundusz zostawi sobie coś koło 5% . Dltaego wszyscy powinni być zadowoleni. Pozdrawiam
    KM cos odsprzedał Lenia ...
    czemu ??
    na co kase szykuje ??

https://www.bankier.pl/wiadomosc/LENTEX-Zawiadomienie-o-zmianie-stanu-posiadania-w-kapitale-zakladowym-Zakladow-Lentex-S-A-2480797.html

https://www.bankier.pl/wiadomosc/LENTEX-Przekroczenie-progu-5-posiadanych-akcji-w-kapitale-zakladowym-Zakladow-Lentex-S-A-2480622.html
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.