• Tu niedługo będzie wodospad...:) Autor: ~bernie [89.231.109.*]
    Wystarczy,że podadzą "wyniki"...:)
  • Re: Tu niedługo będzie wodospad...:) Autor: ~kris b [83.21.200.*]
    to jeszcze nie bylo wodospadu radzo otrzezwiec i zobaczyc na wykres zasieg spadku z 8 zl na 1.5 mowi wszystko a moj poprzednik twierdzi ze photon dopero czeka na wodospad.
  • Re: Tu niedługo będzie wodospad...:) Autor: ~bernie [89.231.109.*]
    Drogi kolego,raczej ty musisz otrzeźwieć (ewentualnie wytrzreźwieć).To nie był wodospad,tylko stały trend spadkowy.Ja mówię o armagedonie rzędu 20-30 % przez kilka sesji pod rząd,a będzie tak,kiedy do niektórych dotrze,że firma może się rozpaść,ostatni raporcik dał ku temu podstawy...:)
    b.ciekawe spostrzezenie -zjazd z 8 zl na 1.5 to nie wodospad ale kontynuacja trendu spakowego a wodospad dopiero przed spolka-gratuluje tupetu.o ile wiekszosc spolek z new connect to mega balony to photon jest chyba najtanszy-cwk 0.3.akcjii nie mam ale obserwuje-ale tu czekaja na 2 infa-nowa emisja i przenosiny na glowny parkiet no i oczywiscie wyniki ale sama branza photonu to przyszlosc/pozdro
    Dnia 2012-01-06 o godz. 16:33 ~kris b napisał(a):
    > b.ciekawe spostrzezenie -zjazd z 8 zl na 1.5 to nie
    > wodospad ale kontynuacja trendu spakowego a wodospad
    > dopiero przed spolka-gratuluje tupetu.o ile wiekszosc
    > spolek z new connect to mega balony to photon jest chyba
    > najtanszy-cwk 0.3.akcjii nie mam ale obserwuje-ale tu
    > czekaja na 2 infa-nowa emisja i przenosiny na glowny
    > parkiet no i oczywiscie wyniki ale sama branza photonu to
    > przyszlosc/pozdro

Uuu,kolega chce mnie pouczać,a potem napisał coś takiego,że mam nadzieję,że to był jakiś żart....Ale do rzeczy,tylko mega-amatorzy patrzą na C/WK,bo spółki silnie rozwijające miały C/WK 5-7,a powzrastały w setkach procent (cityinter,CDRed,MW Trade,11 Bit itd.),a badziewia mające ów wskaźnik poniżej 1,potrafiły pospadać po 70-80% (Jago,Photon,Polskie Jadło,Avtech,Bomi,JWC,Hydrobudowa,Mostal Ex.).Gdybyś był milszy,to mógłbym wskazać parę rewelacji zarabiających krocie pomimo kryzysu,ale jak tak,to...ładuj kasę w photona,ale najpierw...zabezpiecz się w nerwosol...:)
    wielu inwestorow wlacznie ze mna zawsze patrzy na cwk czy c/z to jest elementarz inwesdtowania na gieldzie plus oczywiscie branza-a photon to branza wybitnie przyszlosciowa.ale jesli ty nie patrzysz na wskazniki to wyznajesz inna szkole i sie na pewno nie dogadamy.jestem na gieldzie 10 lat i wiele doswiadczylem.i nikiogo nie pouczam i jeszcze raz polecam przy wyborze spolek patrzec na wskazniki i fundamenty i niekierowac sie analami czy forumowiczami teraz jest tak tanio ze tylko przebierac
    Najpierw plus,że piszesz w nieco lepszym tonie.Ja akurat mam znacznie dłuższy staż na giełdzie,ale nie o to chodzi.Ja patrzę na wskaźniki,ale nie na C/WK,jedynie na C/Z i to szczególnie ten prognozowany,bieżący też,ale w mniejszym stopniu,Jeśli aż tak wierzysz w photona,to go bierz,tylko dziwi mnie,że nie przeszkadza Ci ten katastrofalny ost.raport,skoro nast.też może być podobny,poza tym skoro jestes 10 lat na giełdzie,to chyba znasz choć trochę AT i widzisz brak jakichkolwiek oznak wygasania trendu spadkowego...? Wykres tragiczny,przecież musisz to widzieć,prawda...?
    jesli podemuje samotnie decyzje o wesciu to zawsze po glebokiej nalizie a jakie spolki wybralem to wejdz na watek np.energoinstal.elektrotim.bipromet relpol.kompap jwc-mam ich akcje i bronie jak lew-wg mnie to perelki i sa b.nisko a z nowosci kupilem grajewo i protektor-i ngdy nie czytajcie analitykow ani tvn cnbc
  • Re: Tu niedługo będzie wodospad...:) Autor: ~anna [46.112.75.*]
    powiedziałbym ale nie powiem jak dziecko które wie ale nie powie za kare . podaj te super spółki przeciez wszystkich nikt z nas ci nie wykupi. ja dopiero zaczynam wieć na wszystko zwracam uwagę. pozdrawiam
    Teraz to tu naprawdę szykuje się wodospad, bo zostało przełamane ostatnie wsparcie na 1,35....!!!!
    Strach si bać...:(((
  • Re: Tu niedługo będzie wodospad...:) Autor: ~czarna [77.114.31.*]
    szykuje się cena debiutu z 2008
  • Nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy?! Autor: ~fiki miki [83.31.252.*]
    szykuje się cena debiutu z 2008

Debiut na NC miał miejsce 16.10.2008.
    Otwarcie = minimum = 0,90
    maximum = 4,50
    zamknięcie = 4,00
    wolumen - 7878

Szykuje się cena z debiutu, czyli co? Cena zamknięcia? Cena równa 4,00? Nic bym nie miał przeciwko!

Nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy?
  • Re: Nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy?! Autor: ~czarna [95.40.51.*]
    wyraźnie napisałam "cena debiutu".
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kurs-Photon-Energy-wzrosl-w-debiucie-na-NC-o-25-proc-do-0-9-zl-1847535.html
  • Re: Nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy?! Autor: ~bernie [89.231.109.*]
    Jeśli spółka będzie dalej zmierzać do bankructwa w wyniku kolejnych strat,to i 0,90 zł za akcję będzie ceną za wysoką. A wyniki są ostatnio tragiczne,jeszcze kilka takich kwartałów i może być problem z wypłacalnością...
  • Re: Nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy?! Autor: ~rwpae [87.206.252.*]
    nie opowiadaj głupot, dobrze wiesz że spółka najgrosze ma juz za sobą a taka cena jest zasługą tylko tego że wielu ludzi nie wie co sie tu dzieje co potwierdzaja inne posty na tym forum
  • Re: Nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy?! Autor: ~bernie [89.231.109.*]
    Dnia 2012-04-08 o godz. 18:20 ~rwpae napisał(a):
    > nie opowiadaj głupot, dobrze wiesz że spółka najgrosze ma
    > juz za sobą a taka cena jest zasługą tylko tego że wielu
    > ludzi nie wie co sie tu dzieje co potwierdzaja inne posty
    > na tym forum

Chyba za dużo wypiłeś...!!!
    Ja stawiam pytanie już inne:czy jeszcze w tym roku w ogóle będzie istnieć, czy już NIE....???
    p.s.A twoje zaklinanie świadczy,że umoczyłeś tu duuużo. No ale skoro kursik cię nie martwi,to pozwalam ci bajdurzyć dalej.Na święta życzę dalszego moczenia na photonie i opowiadaniu jaki to on jest cudowny,BRAWO...:)))
  • bernie - pies ogrodnika? Autor: ~pytanie [83.9.192.*]
    Ja stawiam pytanie już inne:czy jeszcze w tym roku w ogóle będzie istnieć, czy już NIE....???

A ja stawiam pytanie co taki ktoś jak bernie robi na forum Photona?
    Przecież ta spółka (według niego) to prawie bankrut. Zatem, zapewne już dawno facet sprzedał tę padlinę? Czego wobec tego jeszcze tutaj szuka? Ostrzega innych?
    Pies ogrodnika? Sam nie zje i innym nie da?
    Nie martw się chłopie ani o nas, ani o nasze pieniądze. Nie bój się, nie zginiemy.
    Nie waruj tutaj! Nic tu po tobie! Idź zarabiać na innych perełkach. Padlinę zostaw nam i nie martw się o nas. W końcu jesteśmy dorosłymi ludźmi i z naszymi pieniędzmi możemy zrobić co dusza zapragnie?

[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.