..... kiedys odbije bo po obserwacjach stwierdzam ze wlumen rosnie wyniki sa calkiem calkiem ale chetnych jakos brak (moze gdyby to badziewie urosło jak np nie wiem inne spólki które nic nie robią np krezus, petrolitp) kupowac nie kupowac prosze o opinie tych którzy posiadaja te akcje - jesli oczywiscie tacy sa.
Ja sądzę że jednak inaczej. Myślę że wojna w środku spółki doprowadzi ją wreszcie na chociażby cene za akcje zgodne z wynikami. Pnadto jeżeli Oni chcą nadal handlować a widać że Oni sami juz się zaczynają denerwować bo dokładają tym samym do interesu dlatego sądzę że będą musili iść na wyższe poziomy chcociażby jak na groclinie gdzie tez był marazm i w końcu ktoś się zdecydował. Ponadto mała ilość akcji i potrzebnej jkasy do wzrostów sądze że spowoduje mocne wybicie hmmm ale tylko sądzę
Jeszce jutro i pojutrze i wszystko sie okaże czy to cos zwane spolka akcujna jest cos warte czy nie. Jezeli spadnie to spadam jezeli nie wzrosnie tez spadam. Uwazam zreszta ze juz czas najwyzszy wycofac ta spolke na new connect tam na nie jednej spolce sa wieksze obroty. Jak nic sie nie bedie dzialo i spolka bedzie 3mana jak jest i dolowana jak jest uwazam ze knf powinno sie tym zajac poniewaz ta spolka nie zasluguje na bycie na gieldzie i tyle
KNF nic nie robi i nic nie robiła. Nie ma co na nią liczyć.Jakim cudem wpuszczono na giełdę firmę , gdzie jedna osoba może robić co jej się podoba. Jakim cudem nie zbadano cudów ekonomicznych roku 2008. itd... A pytanie co taka spółka robi na głownym parkiecie gdy jest NewConnect jest podstawowe.
W sklepiku szkolnym dzieciaki więcej kupuja niż na LSI to jakaś farsa jest. Ciekawe co Pan prezes ma na ten temat do powiedzenia hmm Ja już wiem a że kryzys, a że giełdy w Europie tyż idą w dół itp. hmmmm śmiechu warte nawet ktoś nie mógł dzisiaj sprzedać 2300 po 3,21 hehehehh i tak też współczuję Sobie i innym którzy umoczyli w tej spółce i od 2 lat czekaja na cuda że tez tego badziewia nie sprzedałem jak była okazja na innych spółkach juz byn 5 razy odrobił. Co za Kraj