ewidentne wybicie na obrotach.b.maly free-flaot 2.5 pr.a wszystkie ggubaski popakowane po 2-cyfrowych cenach.ostatnim sygnalem zakupu bylo ujawnienie sie tfi-altus z pr.3 mln szt.wielomiesieczne mordowanie poli konczy sie wg mnie te wyjatkowe promocje to zasluga geniuszy z pioniera-oni sa znani z extra-promocji/pozdro
SPRAWDZAM I NIE MA po 5 nie weszło
mam nadzieje że w poniedziałek dostane
i wiecie co, jak spadnie to fajnie
bo taniej odkupie poczekam i sprzedam po 100 minimum
i nie ważne ile będę czekał
mam czas do śmierci :)
ostatni wpis o 6 21 jest nie moj-ktos nieladnie sie pode mnie podszywa.a co do ceny docelowej-to pare liczb-maxy z hossy 80-90 zl.hiszpancy wlasciciele maja 2/3 akcjii po 27 zl a aktualnie jest 5-co robic dalej z akcjami niech sobie kazdy sam odpowie-wg mnie tylko kupno.zwracam tez uwage ze spolki praktycznie nie ma w mediach-ani w tv ani w parkiecie-zero artykulow analityczych a to jest raczej minus.widac ze hiszpanie nie szukaja rozglosu.tym niemniej niektorzy juz zauwazyli wartosci podpisywanych kontraktow/pozdro
czesc kris widze ze sie udzielasz w budowlance dzisiaj kupilem troche poli ale jeszcze ktos sypie z ukrytego na razie poczekam jeszcze zeby dokupic wiecej sorry ze pytam tutaj ale co sadzisz o polnordzie mam go ale kurs strasznie ociezaly spolka na papierze wyglada super ale kurs slabiutki slyszalem opinie ze trzeba zwracac uwage na to kto ma akcje danej spolki moze w tym tkwi problem? pozdro
re do rzeczywistosc-polnord jest b.ciekawy ale to spolka ryska choc sprzedal w tamtym roku ponad 9oo lokali-to rekordy a akcje b.tanie.ja mam ganta i jwc-ten ostatni jest najlepszy z diweloperki b.dynamicznie odbija tam jestem na watku.co do poli-sukcesem jest to ze przestala juz spadac i zaczely sie obroty.widac ze podpisywane umowy podzialaly na wyobraznie.na kilku moich spolkach mam juz sobowtorow-uzywaja mjego nicka lub kris a .kris itp.ale to sa pierdoly.jesli szukasz spolek za praktycznie darmo rzuc okiem na grajewo i yawal=dna poubijane a ich kursy to prawdziwa maszynka do mielenia miesa./pozdro