• NTT Autor: ninjaa [93.105.156.*]
    Opory są silne i ciężko jak narazie jest się przebić. Ale spokojnie małymi krokami damy rade. Po opublikowaniu raportu powinno być dobrze a złotówka coraz bliżej.

Pozdrawiam!
  • Re: NTT Autor: hanys705 [94.251.153.*]
    A planety szaleją.
  • Re: NTT Autor: ninjaa [93.105.156.*]
    Cena jest śmieszna i widać popyt. Predko 40 groni nie zobaczycie.. Do 80 gorszy powinno pojść leciutko.. Tam stoją już grubsze opory. Jak będzie dobre info i raport to złotówka zostanie przebita.

Pzdr.
  • Re: NTT Autor: ~caro [77.236.25.*]
    Na widły go i zobaczymy co to wszystko warte.
    na 60 groszach ktoś wali z ukrytego
  • Re: NTT Autor: ~maklermk [178.73.63.*]
    ale też wreszcie ktoś to bierze - szkoda tylko, że to przedział 50-60 gr, a nie 1,20-1,50 PLN...ja na razie siedzę cicho i nic nie wywalam...
  • No to się przewali... Autor: ~sporo [89.77.1.*]
    sporo akcji
  • Re: NTT Autor: ~supermennt [212.67.137.*]
    jeżeli było już tanio, to teraz zobaczymy jak może być drogo.
  • Re: NTT Autor: ~superkit [89.77.1.*]
    W poniedziałek więc się tak szybko nie otworzy
  • Re: NTT Autor: ~Stefan [87.207.178.*]
    większe obroty, większe zainteresowanie, potrzeba tylko lepszych wyników i prezentacji jak np. Action
  • Re: NTT Autor: ~caro [77.236.25.*]
    Przez resort Michała Boniego przejdą decyzje dotyczące kilkudziesięciu miliardów złotych na teleinformatykę. Wypuszczenie Poczty na wolny rynek, cyfryzacja telewizji, system komunikacji alarmowej na Euro 2012 to zadania tylko na ten rok. Niewiele więcej czasu będzie na informatyzację systemu ochrony zdrowia. Branża trzyma kciuki i wierzy, że jeśli nie Boni, to kto?
    jakie rokowania na jutro??
  • Re: NTT Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Jak dla mnie "tak czy siak" jest mi obojętne. Myślę jednak, że to jeszcze nie to. To tanie granie ani pod wyniki, ani pod info. Traktuję jak odreagowanie. Mam nadzieję, że dopiero zbieramy siły na ekstra jazdę - bez trzymanki. Nie uśredniam, nie sprzedaję - nie przeszkadzam, a Wy róbcie swoje
    a tam gadasz obojętne ;P Będziesz inaczej prawił jak walnie 2zł ;P
    Tymczasem konsolidacja na poziomach 60-62

Pozdrawiam!
  • Re: NTT Autor: hanys705 [94.251.153.*]
    W kupie raźniej,konsolidujmy się.
    czuje że zaraz ktoś te akcyjki po prawej weźmie.
  • Re: NTT Autor: ~Exer [95.49.34.*]
    Za dużą uwagę poświęcacie na odruchy pośmiertne trupa, te wzrosty to jedynie odreagowanie na spadki bez obrotu w ostatnich tygodniach, ten papier bez porządnych wyników i pozytywnych informacji nie będzie w stanie nawet 1 PLN przebić a co dopiero jak tu niektórzy mówią 2 PLN.
  • Re: NTT Autor: ninjaa [95.160.218.*]
    Ja myślę że się mylisz, ale możesz mieć własne zdanie.

Pozdrawiam! Trzymać nie wywalać.
    do 80-90 gr powinno rosnąć...
  • Re: NTT Autor: ~benek [83.24.108.*]
    Średni wol. 10 dni / 6 mies. 75 385 szt. / 24 612 szt.

I ty mówisz, że wzrosty są bez obrotu?

https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=NTTSYSTEM

Co do wyników to przeczytaj sobie ten artykuł:
    http://www.parkiet.com/artykul/1125682.html

i zwróć uwagę na ten fragment:
    "to efekt poszerzenia oferty o nowe, własne produkty, które zostały dobrze przyjęte przez rynek"
  • Re: NTT Autor: ~Exer [83.24.55.*]
    0.25% wszystkich akcji bujniętych dzisiaj na kwotę 80 K nazywasz obrotem no to powodzenia, jakby to miało rosnąć to ktoś by tu ładował z miejsca za 1-2 bańki, to jest czyste odreagowanie skrajnie nie dowartościowanego waloru po mocnych spadkach, sam posiadam mały pakiet z dużą stratą ale jestem realistą, już tyle razy wydymali na tym papieże spekulantów że nie wielu to kupi powyżej 80-90 groszy, chyba że jakiś grubas z zacnym planem wsiądzie na papier.
  • Re: NTT Autor: ~coś [89.229.213.*]
    nie szkoda wam kasy na to cos
    Masz tu człowieku patriotów, którym szkoda, ale muszą kochać, bo tak się onegdaj wpakowali - natomiast życzliwych, którzy mogą teraz jeszcze wsiąść zawiadomić warto, że to rośnie i będzie jeszcze rosnąć; zamiast więc logować się i marudzić KUPOWAĆ...co ja gadam?
  • Re: NTT Autor: ~gracz wygrywacz [83.238.5.*]
    ZApakowałem śmiecia na full- zacznę wywalać dopiero powyżej złotówki-oby tylko leszcze chciwe dopisały..
    o takie zbieranie właśnie chodzi, tylko szkoda, że nie wiemy, o co chodzi? to pierwsze takie odbicie po dwóch latach - jest radość?
  • Re: NTT Autor: ~lesio [83.24.108.*]
    O co chodzi?
    O to chodzi:
    http://www.parkiet.com/artykul/1125682.html
    coraz więcej krzykaczy się pojawia to znak że będzie dobrze. Trzymać nie wywalać sprzedacie drożej.
  • Re: NTT Autor: ~toczek [178.73.24.*]
    Hmm, czyżby naprawdę odwrócenie trendu? Byłem sceptyczny, ale jak na razie wszystko się sprawdza. Ruch dalej w sumie dość śmieszny, ale kierunek (i zwrot) dość wyraźny, więc może, może...

Tak czy siak ja i tak nie oddam aż nie dobije do jakichś trzech złotych, co jednak pewnie w najbliższych miesiącach nie nastąpi.
  • Re: NTT Autor: ~dob, cen [89.229.213.*]
    niby to bardzo zadłużony i słaby śmieć a rośnie jak szalony - chyba ktoś chce wywalić pakieciki po dobrej cenie
    Opory przelamane zamkniecie 80 groszy,

Pozdrawiam!!
  • Obłowiony? Autor: ~Wróżbita Maciej [46.175.237.*]
    Teraz wszyscy na IMC. Widzę tam wysokie wzrosty. Pan wie o czym ja mówię?
  • Re: Obłowiony? Autor: ninjaa [93.105.156.*]
    przystanek na 1.20zł
    no i tak jak mówiłem zakończenie na 80 groszach... podaży brak praktycznie.. Testowałem na widełkach to oporów do 1.16 groszy praktycznie żadnych... im głębiej tym gorzej... no nic zobaczymy. Ciekawe kiedy będzie korekta bo predzej czy poźniej musi być.. Trzymać akcje!

Pozdrawiam!!
  • Re: Obłowiony? Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Dzięki za test ponad złotówkę, nie obserwuję notowań więc nie widziałem.
    Jak na razie wszystko wydaje się proste i czytelne, do pierwszych czarnych świec mamy sytuację komfortową, tz. usiąść wygodnie w fotelach i obserwować. Pozdrawiam wtopionych, a uśrednionych szczególnie z zazdrością.
    NTT System skupi do 2 mln akcji własnych w celu dalszej odsprzedaży
    Zarząd spółki NTT System zdecydował o skupie akcji własnych spółki w celu dalszej odsprzedaży.

Skup rozpocznie się 17 stycznia i potrwa najpóźniej do 28 czerwca.

"Łączna cena nabycia akcji własnych powiększona o koszty ich nabycia nie może przekroczyć wysokości kapitału rezerwowego (...), tj. kwoty 3,5 mln zł" - napisano w komunikacie.

Maksymalna liczba nabywanych akcji nie może przekroczyć 2 mln sztuk. (PAP)

Ogólnie rzecz biorąc cena po jakiej mogą kupić akcje wynosi 1.75zł maxymalnie. mamy cene 0.82 grosze.. Sami wiecie co to oznacza :)

Pozdrawiam!!
  • Re: NTT Autor: ~jack sparrow [188.146.156.*]
    Dawać na górne widły
    raczej zapomnij dzisiaj
    Wszystko wróciło do normy (tej chol...ej nudnej normy), już po przebudzeniu. Dobranoc.
    nie sądze.. kurs musi troche odpocząć.. i wiadomo korekta możeby być.. ale to nie koniec.
[x]
NTTSYSTEM 0,89% 11,40 2026-04-29 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.