przestań już tak naganiać, siedzę w tym gó... ponad rok - nazywam ją tak nie dlatego, że nie warta tego kursu tylko dlatego, że nic się tu nie dzieje i nawet ciężko z tego wyjść nie obzniżając kursu o Bóg wie ile % .... ale czekam cierpliwie, że może w końcu ruszy. od paru miesięcy piszesz non stop, że lada moment "odpał" i żeby kupować póki tanio, jesteśmy uwaleni to nie wciągaj innych ;)
mam wrazenie ze czytasz inne posty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nigdy nikogo nie namawiam na kupowanie a jezeli juz to mowilem ze sam bym dokupil gdybym posiadal jeszcze dodatkowe srodki i to podtrzymuje !!!!!!!!!!!!!
to ze nudy to potwierdzilem ostatnio a ze to sie zmieni to jest to moja ocena obecnej sytuacji ( dla mnie tak bedzie ) wyniki za miesiac i musi byc duze odreagowanie
czy uwazasz ze kurs z kodem o poczatku 0.6 jest to droga akcja!!!!!!!!!!!!!!!!
dla mnie bardzo tania do kupienia
wszyscy czekamy na wzrosty i ja tez ,moje ostatnie zakupy po 0.91
jezeli moje wpisy ktos odczytuje inaczej to sorry nie jest i nie bylo moim celem naganianie na kupowanie danej spolki
duzo zyskow w nowym roku zycze wam wszystkim,i miejmy nadzieje ze one do nas tez zawitaja
pozdro
nie chcialem naskakiwac :) po prostu irytuje mnie ten panujący nastrój na giełdzie, spółki mające dobre wyniki/zyski lecą w dół... no ale nic poczekamy najwyżej kilka lat ;)