• ile wynosi zadłuzenie ABM S. ? Autor: ~łałałiła [62.152.138.*]
    z parkietu dowiedziałem sie ze cos ok 102 mln?
  • Re: ile wynosi zadłuzenie ABM S. ? Autor: ~Mati [109.196.113.*]
    A po co ci to ? :) cos jest nie tak w tym abmie skoro z ukrytego ktos wywala... ale moze nie bedzie upadlosci jak to pisza na tym forum...

Ja probuje sie doszukac nieruchomosci jakie posiadaja na wlasnosc..

Pozdrawiam
  • Re: ile wynosi zadłuzenie ABM S. ? Autor: ~adi [93.176.219.*]
    a ja widzę całkowicie co innego zobaczymy kto miał racje pamiętajcie ze AMB to kilka spółek zaleznych- taki Resbud w kilka sesji kurs poszedł z 3zł na 4zł,
  • Re: ile wynosi zadłuzenie ABM S. ? Autor: ~łałałiła [62.152.138.*]
    a ja zapytam w druga strone po co Ci wiedziec o ich nieruchomościach? maja narzedzia, maszyny, biura i to mi wystarcza w ramach zabezpieczen wartosc ksegowa 50 mln kapitalizacja 12 zobacz na ich portfel zamówien przeanalizuj umowy jakby mieli zejsc z giełdy to pawlik dostał by zawału zleceniodawcy wykonczyli by go w sądach raczej mu to nie potrzebne, po drugie rosnace ceny betonu, piasku 600% w latach ubiegłych i podwyżki materiałów i bóg wie jeszcze czego sadze ze teraz marze beda wyliczać po nowych cenach stad taka m.in. duża strata... szkoda tak dobrej spółki porownujac erbud a nas to krauze niech sie chowa
  • Re: ile wynosi zadłuzenie ABM S. ? Autor: ~Tarnowiak [82.115.87.*]
    Co ty wiesz o Erbudzie?Synu Takie zlecenia jak miał Erbud to historia.Budowlanka spadła na pysk i prędko nie wstanie.Byłem zleceniodawcą mam wam wyliczać Engel City Kamienice Herbowe to były perły .Amen
[x]
ABMSOLID 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.