Moje zlecenie kupna od 27 grudnia było w trakcie realizacji(na pierwszym miejscu w arkuszu zleceń). W tym okresie z ogólnej lizcby realizacji kupna za 0,01gr. tylko ok. 0,1 przypadała na moje zlecenie.Pozostała większość realizowana była poza arkuszem zleceń..Dzisiaj ,kiedy otworzyłem arkusz zleceń na stronie Interii okazało się,że moje zlecenie (w trakcie realizacji) znajduje się na jednym z ostatnich miejsc na liście.
Czy oriętuje się ktoś gdzie tego typu nieprawidłowości można reklamować?
kilka dni temu ja weszlo 1 zlecenie po 0,01 gr troche mi wlecialo,nastepnie przed nowym rokiem po 0,01 gr poszlo znacznie wiecej, niestety mi tym razem nic nie wpadlo
To WDM ma jeszcze coś wspólnego z naszym NVN? myślałam, że po ubiegłorocznej akcji gigantycznego dodruku i przejęcia' biznesu' przez p. Chmielewskiego wrocławianie już nic u nas nie znaczą... jak to właściwie jest w takim razie, wie ktoś dokładnie?
pozdrawiam
nie tylko wdm , ale również inni tu siedzą , nawet atlantis energy taki nic nie warty śmieć daje zarobić , to co dopiero Novian z realnym biznesem i aktywami , taki kąsek nie często się trafia , tym bardziej że niebawem na gpw przeskoczymy i wszyscy usłyszą o imperium Chmielewskiego , tym co musieli ostatnio sprzedać przyjdzie przełknąć kluche i z łezką w oku oraz ściskiem w du..... wspomnieć okazje jaka musiała im przelecieć koło noska.