• INFO! Autor: ~szejk [89.75.160.*]
    http://gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=272788&_DocID=501767&_Site=ESPI&_CheckSum=-1773328409

Ktos wczesniej o tym wiedzial i zbierał papier.
  • Re: INFO! Autor: ~eeryk27 [217.96.60.*]
    No to pewnie ruszymy zdziebko na polnoc ,czekac jeszcze na konkretne info a bedzie wspaniale.pozdrawiam
  • Re: INFO! Autor: ~Mato [109.196.113.*]
    Tylko po co czlonek wystraszyl i sprzedal ?!?!??!

Pozdrawiam :)
  • Re: INFO! Autor: ~Roberto [83.238.5.*]
    Członek dostał pewnie te akcje za darmo- to i tak zarobił- oby go jak najszybciej odwołali z tej rady nadzorczej...
  • Re: INFO! Autor: ~adi [93.176.219.*]
    albo sprzedał powiedzmy na tak zwany sposób sam sobie,czyli powiedzmy komuś swojemu kto wiedział i dlatego ktoś potem brał z ukrytego??? zeby troche postraszyć??? to tylko mój domysł i proszę się niczym nie sugerować jakie wy macie pomysły? albo chciał zaksięgować stratę na koniec roku a teraz wziął to spowrotem? to jest chyba najbardziej logiczne
  • Re: INFO! Autor: ~adi [93.176.219.*]
    niestety członek zarządu znowu sprzedał akcje i to po 27grudnia gdzie można było odpisać stratę więc moja strategia się nie sprawdziła ze sprzedał żeby wykazać stratę ,więc ja tez sprzedałem ale będę obserwował bo nie ukrywam ze wycena jest atrakcyjna co ztego będzie? czas pokaże
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [86.45.83.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.