• co sie dzieje?? Autor: ~obserwator [188.137.95.*]
    jw.
  • Re: co sie dzieje?? Autor: Uv* [193.19.165.*]
    Nic radze uciekac a czemu dowiecie sie po Nowym Roku.
    Pozdrawiam tych ktorzy ucieli straty...
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~pg [62.87.192.*]
    Akurat w to nie wierze, brałbyś wszystko jak leci jakbyś coś wiedział. Ale spoko też jestem umoczony, pozdro.
    Tak jak pisałem bedzie zwała grubszy probuje wyskoczyc i tak się dziwie ze jeszcze ktos to chce kupic za niedlugo nawet za 2 zł nie bedzie komu tego oddać jesli macie ten papier radze uciac straty i juz za niedlugo odkupic DUZO taniej lub wiece.
    Pozdrawiam SeBa.
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~weed [178.235.148.*]
    nie bylbym tego taki pewien, do 6zl jest tylko (lub aż) ok. 4500 akcji, ktos jednym zleceniem moze tyle wziac
    Jeszcze w styczniu wypłynie smierdząca sprawa a zwała bedzie na dniach bo osoby mające tego swiadomosc beda wywalac.
    jeszcze w tym tygodniu obstawiam podbitke
    co maja znaczyc te zagrywki z 6000 akcji?
    "grubszy probuje wyskoczyc" myslisz że skąd dzisiaj takie obroty ? Dzis jeszcze miał kto to łyknąć ale w kolejnych dniach bedzie juz tylko gorzej.
    Pozdrawiam SeBa.
    no i w koncu okazalo sie ze jestes naganiaczem, a nie ze naprawde cos wiesz, te zlecenia po 6000 sa wyraznie ustawione, chca po prostu zmusic malych do pozbywania sie akcji, jezeli tego nie zauwazyles to wspolczuje
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~Uv* [193.19.165.*]
    Patrzac dzisiaj na kurs to ja współczuje Tobie mi nie musisz ponieważ ja już dawno sprzedałem te akcje gdy cena była jeszcze poczciwa i tak jak pisałem juz dzis mogłbym kupic sporo taniej ale wiem ze jeszcze DUZO spadnie wiec chwile poczekam.
    Pozdrawiam SeBa.
    czym ta zwala jest spowodowana twoim zdaniem?
    Szczerze to tym że to ja uwalam kurs ale jak sie obkupie ponizej 2 zł to wtedy postaram się o pokazniejszy wsytrzał :).
    Pozdrawiam SeBa.
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~cesarz [193.200.47.*]
    mega leszcz:)
    jak to mozliwe SeBa ze dzis pozwoliles kursowi pojsc w gore? :P
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~weed [89.69.142.*]
    Co taki bezruch? Akcje się skończyły czy co? Nie mam chętnych? Komu mam to sprzedać???
    Faktycznie troche zawaliłem przez ostatanie dni miałem kilka wazniejszych zajec ale od dzisiaj postaram się byc bardziej sumienny obiecuje ze w tym tygodniu nie dopuszcze do zadnego zamkniecia na + zachecam do zbierania ale nie wyzej niz 2 zł.
    Pozdrawiam Seba.
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~cwpe [188.147.161.*]
    do 2 pln to możesz zwalić sobie gruchę, a nie kurs, chyba że tam wysypiesz się, a inni ci odbiorą papier. ciekawe jak sprzedaż spółce idzie, jak oceniacie?
    A kto teraz patrzy na sprzedaż? Najbardzie Ci co kupują Petrol :-)
    Ciekawy jestem kto sprzedaje poniżej ceny emisyjnej i dlaczego???

A najgorsze, że zupełnie brak zainteresowania papierem ... Nie można ani kupić ani sprzedać po tych cenach.
    Ja dzis wywaliłem swoj pakiet mam teraz sesje i nie mam czasu ani checi zeby sie z tym bawic. Moze kiedys tu jeszcze zagladne.
    Pozdrowienia dla akcjionariuszy.
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~weed [194.242.62.*]
    Jeśli masz na myśli te 2000 sztuk, to ja je kupiłem :-) Jestem już dawno po sesji, więc mogę sobie spokojnie poczekać na lepsze czasy. Aby do wiosny :-)
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~Uv* [85.219.250.*]
    Tak to te 2 K ja mialem srednia 2.52 wiec obaj jestesmy zadowoleni no i przynajmniej nikt juz ich nie bedzie wystawial i blokowal wzrosty :P moje akcje trafily w dobre rece wiec bede spal spokojnie hehe ;D ja teraz bawie sie na Sfinksie tak ze zapraszam do przyjzenia sie tej spolce kurs moze byc pompowany przynajmniej w okolice 5 zl. Pozdrawiam Seba.
    Mam nadzieję, że będę zadowolony z tego zakupu za jakiś czas. Na razie ktoś dba żeby nie urosło, więc ciepliwie poczekam. Nie ma się co kopać z koniem :-)
    Na Sfinksa nie patrzyłem, ale kolega go śledzi i ponoć zaczął ładne wzrosty. Przyjrzę się i zobaczę czy będzie jakieś wejście na długo.
    Obserwowałeś może wcześniej Weedo jak było dołowane? Dopiero śledzę je od tygodnia i nie wiem co się wcześniej działo i kto sprzedawał po takich "niskich" cenach?
    Pzdr.
    No wczesniej ja zawsze starałem się blokować kurs przed wzrostami i przmielac troche akcjami na nizszych poziomach o ile sytuacja pozwalała. W ostatanich dniach dołączył sie do mnie gosc z pakietem ok 1-2 tys sztuk przynamniej tyle wystawiał jak ja teraz odpuscilem to moze i on da sobie spokoj tak ze badz dobrej mysli
    Ok, dzięki. A jacyś kupujący byli? Z tego co widzę to prawie nie ma nikogo. Ktoś za to zaniża kurs zleceniami po 50 sztuk.
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~okeanos [178.181.15.*]
    Tylko po co oni to robią ? Ktoś ma nierówno pod sufitem :)
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~weed [194.242.62.*]
    Widocznie coś jest na rzeczy albo po prostu brak na razie popytu i co jakiś czas ktoś ma dosyć tego bezruchu i sprzedaje żeby kupić coś bardziej płynnego.
    Gdyby był powód do wzrostów, to papier na pewno by urósł :-)
  • Re: co sie dzieje?? Autor: ~cwpe [188.146.84.*]
    spółka młoda ale dynamiczna, poczekajmy na pierwsze efekty sprzedaży, jak będzie ok powrót na 5 zyla kwestią czasu, więc poczekajmy cierpliwie na raport
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.