Tak jak wielu tutaj wierzyłem że tendencja musi się odwrócić,niestety muszę się poddać i powiedzieć sobie wprost:poległem,kupiłem prawie 200 tysięcy akcji tego śmiecia po 40 groszy.Nic się nie wydarzy ta spółka złodzieji i krętaczy po prostu tonie,nawet nikt jej nie chce kupić za te marne grosze,nie ma inwestora,komi to ściema,wyrzucili ją z wigu 40-ligę niżej,spólki zależne to też padło.Niestety brutalna prawda jest taka że nie ma nawet najdrobniejszej przesłanki o jakimś dobrym info-bujdy się skonczyły,odszkodowanie -mżonka bo i kiedy i co myslicie że teraz państwo to wypłaci,a jeśli nawet to znowu wetnie tą kase.To już koniec i wiecie co nie lubię tego zygi,czytałem jednak jego uważnie ,bo pisał z sensem i teraz chylę przed nim głowę,miał rację i wiecie co przegraliśmy,umoczyliśmy ale trzeba umieć to powiedzieć i jescze liczyć na podbitkę przed zatonięciem,może się uda zminimalizowac straty-bo tylko tyle nam posostało.Pozdrawiam umoczonych ale takie jest życie i szacun Tobie ZYGA kimkolwiek jesteś ale miałeś rację.Do zobaczenia!!!
Dnia 2011-12-28 o godz. 19:57 ~artur napisał(a):
> Witam!
Tak jak wielu tutaj wierzyłem że tendencja musi się
> odwrócić,niestety muszę się poddać i powiedzieć sobie
> wprost:poległem,kupiłem prawie 200 tysięcy akcji tego
> śmiecia po 40 groszy.Nic się nie wydarzy ta spółka
> złodzieji i krętaczy po prostu tonie,nawet nikt jej nie
> chce kupić za te marne grosze,nie ma inwestora,komi to
> ściema,wyrzucili ją z wigu 40-ligę niżej,spólki zależne to
> też padło.Niestety brutalna prawda jest taka że nie ma
> nawet najdrobniejszej przesłanki o jakimś dobrym info-bujdy
> się skonczyły,odszkodowanie -mżonka bo i kiedy i co
> myslicie że teraz państwo to wypłaci,a jeśli nawet to znowu
> wetnie tą kase.To już koniec i wiecie co nie lubię tego
> zygi,czytałem jednak jego uważnie ,bo pisał z sensem i
> teraz chylę przed nim głowę,miał rację i wiecie co
> przegraliśmy,umoczyliśmy ale trzeba umieć to powiedzieć i
> jescze liczyć na podbitkę przed zatonięciem,może się uda
> zminimalizowac straty-bo tylko tyle nam
> posostało.Pozdrawiam umoczonych ale takie jest życie i
> szacun Tobie ZYGA kimkolwiek jesteś ale miałeś rację.Do
> zobaczenia!!!
dobrze to napisałes naprawdę oddałes cała prawde -to koniec
w nieszczesciu miałes szczescie ze mogłes jeszcze to komus oddac bez łachy .........
Teraz znajdz spoleczke o fundamentach zdrowych realnym corr biznesie i przychodach stabilnych z perspektywa na rozwój itp i zajmij pozycje w zaleznosci od globalnego
Jezeli uwazasz ze zblizamy sie do konca problemów to juz jezeli jeszcze nie masz pewnosci to odczekaj a przy wzrostach jak nastapia odrobisz jaks czesc
pozdr
Przeczytałem Twój wpis i przeglądnąłem pobieżnie wykres. Strata jest wpisana w życie inwestora i dla pocieszenia, niektóre spółki straciły w tym czasie nawet 90%. Jednak do rzeczy. Jeśli ,nie sprzedałeś jeszcze to jest parę wskaźników, które wskazują na przynajmniej krótkoterminowy wzrost. Mam na myśli przede wszystkim RSI. Nie ręczę oczywiście, że to się sprawdzi, ale jest pewne prawdopodobieństwo. Jeśli masz wątpliwości, to... I tak musisz zdecydować sam.
e tam...ja nie panikuje, choc mozna powiedziec ze strate notuje tutaj juz drugi rok z rzedu i najgorsze jest to ze wiekszosc kupowalem powyzej 0.5x czyli strata dosc duza, ale spokojnie czekam i coraz bardziej ciekawi mnie kto tutaj w koncu bedzie mial racje, te wszystkie olki, zygi, irki i inne ... czy moze dejakot... poczekam jeszcze troche na te wspominanna tutaj zlotowke. Najlepszego zycze w Nowym Roku i w koncu wzrostu na centku!
wyprzedaż w najlepsze tych darmowych menedżerskich akcji / darmowych- a jest ich kilkadziesiąt mln./ wyniki co kwartał na lepszym minusie III kw.- 11 mln. KONIEC bliski