b.dobre info-jwc odstepuje od umowy z black lion/lkan zietary i wandzla/ chcieli kupic 8 ha golej ziemi w warszawie za pon.170 mln.teraz gotowka jest krolem.za ta cena mogli by przejac np.calego ganta lub po czesci sfinansowac buy-back.bo gdzie sa akcje to widzimy.po prostu wstyd
majaczysz
jakiego całego gant
to ze na bananowej gpw mozna kupić kilka-kilkanascie mln akcji wycenianych na półowe wartosci bo fundy sypią to niz naczy ze mozna przejmować spółki po tych cenach
zobacz gosciu na wyceny diweloperow -ta sa wlasciwiepapierowi bankruci.takie spolki jak gant atlas estate czy warimpex sa jak najbardziej do przejecia/radze juz w nowym roku otrzezwiec .
nie mam z toba co dyskutowac.rynek tak wycenia gannta jak widac-cwk o.2 ma za todo ciebie przeslaniew.cejrowski-''z glupkami sie nie dyskutuje przed glupkami trzeba sie bronic'' posmiej sie jescze.do smiechu nie jest za to akcjonariuszom izraelskiego dewelopera atlas estate z duzymi aktywami w polsce-od debiutu z maxem po 110 zl dzis kosztuje 1.5 zl.nic tylko przejmowac.porechotaj jeszcze
do jacka-o tak warimpex rosnie w koncu ale jabys wiedzial to debiut mial po 55 zl i na dzis ma dlug 1 mld zl.stad teraz jest po 3-4 zl.prosze sprawdzic..oczywiscie dla diwelpoerow bank ziemi to b.wazna rzecz.ale w tych czasach placic pow.170 mln za 8 ha golej ziemi to juz gruba przesada.odstapienie od umowy widac po dzisiejszej reakcjii na jwc.technicznie-spolka zaliczyla podwojne historyczne dno na 4.4 i b.ladnie sie odbila na obrotach.powrot nad 6 zl b.poprawi sytuacje w dodatku brak zimy sprzyja pracom/pozdro
obecna kapitalizacja ganta-to 132 mnl-wystarczy sprawdzic wiele inwestycjii plus 33 pr.budopolu i pow.15 pr itakusa.a jwc chcialo kupic od black lion 8 ha golej ziemi w warszawie za ponad 170 mln.wystarczy poczytac i porownac jaka operacja sie bardziej oplaca.jozek b.dobrze zrobil ze odstapoil od tej b.drogiej operacji i to widac po dzisiejszym kursie.
Koniec Śwaita - będzie - bo amarylkanie jusz to wjedzą , ofgląnąłem program na Discovery - wczoraj. Trza teraz tylko kozysztac z życia. Najwazniejsze jest to , że kredyt mi umoży koniec swiata.. .................buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A póżniej już tylko do boju ! Jak się ma prawie wszystkie akcje w portfelu to można sobie rysować/zakładać itd.. itd. jak się chce -jak się komu podoba tzw "palenie głupa" trwa cały czas.
jozek po chwili slabosci wraca w koncu nad 6 zl wiec powinien mozolnie zyskiwac dalej na wartosci i budowac trend.wg mnie wszyscy co go oddali ponizej 6 zl to sa kamikadze i powinni dac sobie spokoj z gielda.ale szacun dla kupujacych-wiedzieliscie co robic podczas tej super-promocjii/pozdro
brawo jozek.pozdro dla tych co oddali po 4.4 zlwczoraj ogladalem z ciekawosci wywiad na tvcnbc z szefem pioniera-p.lewandowskim.piekna mina-bliski placzu.jego fundusze zarznely np.pbg.polimex yawal.projprzem jwc itd-inkasujac potezne straty-moze w koncu otrzezwieli