• Powiem tak Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    .... rozgrywają to po mistrzowsku :-) ..... ale można przy okazji pohandlować :-)
  • Re: Powiem tak Autor: ~ekhm [83.4.3.*]
    nikt nic nie rozgrywa, po prostu kupujący jeszcze nie siadł do komputera
  • Re: Powiem tak Autor: ~kris b [83.21.190.*]
    nikt na kompapie pod pistoletem nie zatrzymuje.jest w moim porfelu na stale a cene docelowa sam ustalilem.widzialem juz i 11.4 jak i 6.6 zl- i coz z tego.troche rzuca tylko.nie uprawiam day-tradingu.przerabialem to pare lat temu.wysokie cisnienie i wrzody na zaladku zapewnione.moge pracowac z taka spolka bez ogladania notowan.a cierpliwosc zostanie nagrodzona.
  • Re: Powiem tak Autor: ~wert [77.115.235.*]

Tak trzymaj !
    Widać ,że gra jest prowadzona pefekcyjnie -skupione 37 000 po dobrej cenie.
    Teraz odpoczynek -znowu zbierze się trochę dawców i następny skok!
    to takie czytelne a tak wielu sie nabiera...
  • Re: Powiem tak Autor: ~aa [83.30.75.*]
    Panowie, i jak to widzicie? bo ja widze to jak wert z tym ze nie podzielam jego 10 zl do konca roku a do drugiego tygodnia stycznia mniej wiecej
    mysle ze teraz znowu poczekaja zeby sie arkusz napelnil i jedziemy, chociaz coraz ciezej z tym napelnianiem arkusza bo coraz pewniejsi na papierze zostaja
  • Re: Powiem tak Autor: ~aa [83.30.75.*]
    haha znowu zrobili w konia tych co mysleli ze juz bedzie spadalo :)
  • Re: Powiem tak Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    przyznam ze dzisiejsze manewry kupującego podobają mi sie, faktycznie klasyka no ale obrót tez tej pory 15k a nie 3k jak kogut z kurnika ;) kilka takich akcji i będę mógł jechać z dzieciakami na ferie ;)
  • Jak Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    w pierwszym wersecie :
  • Re: Jak Autor: ~doktor [83.6.112.*]
    chodzi Ci o ten werset:
    Porzućcie Wszelką Nadzieję, Wy Którzy Tu Wchodzicie?

Nieźle idziemy, od bandy do bandy, prezes ubiera się na podbitce, później dołowanie, o co tu chodzi?
    Parę dni rwania po 8.50 a później nie będzie chętnych po 7.50...
  • Re: Jak Autor: ~karsyk1980 [79.97.17.*]
    nie zgarnał tyle akcji ile chciał i znowu zjedziemy d 6-5zł tam bedzie dalej dobierac
  • Re: Jak Autor: ~aa [164.127.127.*]
    zebyscie sie nie zdziwili
  • Re: Jak Autor: ~aa [164.127.127.*]
    jak mu debile oddaja tak tanio teraz ze 10 k sobie zebral to po co ma brac z prawej

• Re: Jak Autor: ~radek79 [78.8.21.*]
    Prezes nie działa sam. Widać są tacy, którzy przeszkadzają, ale też ma wsparcie w zbieraniu dlatego tyle łyknął od dołka na 6,5. Brakuje mu jeszcze 300 kilo i nigdzie mu się w zasadzie nie spieszy. Wyrwie jeszcze ile się da w przedziale 7,5 - 9, a potem zobaczymy
  • Re: Powiem tak Autor: ~-wiedzacy [193.33.175.*]
    zbiera ale ma taktykę taką że nie chce dopuścic do zbytniej przeceny więc bierze Pekacem i podnosi kurs.

chętnych na papier oprócz niego nie widać ale freefloat się zmniejsza, on w ostatnim czasie dobrał ponad 1% emisji. niedawno było ff na poziomie 48 teraz jest 39% -nie jest to jedynym wyznacznikiem trendu ale zawsze coś.

kiedyś pastwiłem się nad "bezczynnością" prezesa bo szlag mnie trafiał że inne gówna rosną a to nie. teraz czasy się zmieniły mam czas i poczekam, sam tak jak lipka zwiększam i obserwuję.

jestem spokojny o kurs w 2012r
  • Re: Powiem tak Autor: ~kris b [83.21.213.*]
    mialem przez wiele czasu b.podobne zdanie do wiedzacego odnosnie kompapu i jego prezesa tzn krtykowalem nierobstwo i kiszenie srodkow z emisjii.z chwila jednak przejecia ozgraf i bzgraf-calkowicie zmienilem zdanie.prezes buduje konsekwetnie gk.majatek spory jest.sam widac kupuje z celem dojscia do 33 pr.rowoj firmy przyspieszyl ale nie droga rozwodnienia kapitalu.ciekawsze jest co innego-cena akcjii na teraz duzo sie nie zmienila w porownaniu do stanu przed przejec.b.dziwne.klade to na karb strachu na gielach i paniki zadluzeniowej/pozdro
  • Re: Powiem tak Autor: ~wert [77.115.86.*]
    W dużej części zgadzam się.
    Miałem duzo czasi i jeszcze raz prześledziłem wszystkie oficjalne komunikaty.
    Wniosek ; Prezes już miał przecież 33% -sprzedał ponad 5% Mosce! ten po jakimś czasie
    zszedł poniżej 5% przekładająć do jakiegoś funduszu. Zakup Moski był znacznie niżej więc teraz codziennie oddaje w przedziale po małych ilościach i nie ma komunikatów. . Dopóki Prezes nie zbierze a Moska nie wyrzuci bedziemy się kisić w przedziale 7-8,50 .
    Jestem po obejrzeniu Sherlocka więc wybaczcie jeśli to zbyt fantastyczna teoria...
  • Re: Powiem tak Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    podobno Moska juz nie ma zadnych akcji..... i to bardzo podobno żeby nie powiedzieć na pewno ;). mam nadzieje ze ten rok nie bedzie rokiem zmarnowanych marzeń na kompapie jak poprzedni....a jednak gdyby 30pln miło byc poczekał bym i jeszcze rok ;)
  • Re: Powiem tak Autor: ~wert [95.40.32.*]
    Moska nie ma ! sprzedał do swojego funduszu i teraz ten fundusz powoli wywala lub już wywalił. Liczę ,że jeszcze w styczniu sprawa się wyjaśni. A Prezes Lipka zakupił jako grand;franet i osobisie dużo ponad 100k. więc determinację a i pieniądze ma przynajmiej 1 mln wydał!
  • Re: Powiem tak Autor: ~rocco [213.25.19.*]
    Fachura z Pana Prezesa -- Sprzedał 5 % po 6 zł a odbiera po 8 --- Gratuluje stopy zwrotu. Jak tak zarządza kompapem jak swoimi oszczędnościami to gratuluje akcjonariuszom i życzę kolejnego równie owocnego jak 2011 roku 2012.
  • Re: Powiem tak Autor: ~wertBznesu na t [46.169.138.*]
    BIZNESU nie zrobił to fakt ale ile się wina z Moską napili to ich! Wywiady ,wspólne plany ..
    a w 2007 kupił po 4,14 od Krauzego następnie emisja po 6zł krzywdy sobie nie zrobił! a teraz niech kupuje i po 9 zł! bo po 8zł akcj jak na lekarstwo.
  • Re: Powiem tak Autor: ~aa [217.113.228.*]
    no i dobrze, niech wywalaja po 8 kto nie chce
    bedzie lzej bez nich
    wsi brali po 11 jesli dobrze pamietam
    a wzrost kursu do poziomu 8,5 to kwestia jednego strzalu... poustawiane po kilka akcji na s zeby ludzie dalej wywalali
    robia z kursem co chca i zbieraja wyleszczajac
  • Re: Powiem tak Autor: ~wert [46.169.138.*]
    Temu akurat się nie dziwię każdy woli kupić tanio a sprzedać drogo.
    Dziwię się tym co oddają poniżej 8 zł!! no chyba ,że bardzo się spieszy....
    200szt i 5 % plus!
  • Re: Powiem tak Autor: ~doktor [83.24.46.*]
    Ciekawe kto tu kogo wypchnie z tej karuzeli.
    Po tej wczorajszej podbitce na końcówce, spodziewałem się dziś podejścia pod dolne widły, ale na razie łaskawcy się opamiętali;)

Wert kiedy zaczyna się okres zamknięty?

pozdr.
    do 8,2 tylko ich zlecenia naustawiane ;)
  • Re: Powiem tak Autor: ~daemon [46.134.146.*]
    Jak widaac graja skutecznie
    tylko tez juz im nikt nie chce oddawac w okolicach 8
[x]
KOMPAP 0,00% 24,00 2025-10-17 13:59:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.