• 2 strzały i 8 gr ;) Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    zobaczycie że tak będzie!
  • Re: kolejny naganiacz Autor: ~Amigo [82.114.82.*]
    Ty już takie bzdury od sierpnia piszesz, nie ośmieszaj się naganiaczu,już desperacja ci się za bardzo udziela.
    Taki z ciebie pewniak to bierz po 6gr, marnujesz okazję do zarobku.
  • dwa strzaly Autor: ~pieprz.nick [80.50.235.*]
    Masz racje...
    Dwa strzaly i dwoch akcjonariuszy mniej ..niestety :-(
  • Re: strzel sboe w łeb raz a porządnie Autor: ~czekam [193.203.58.*]
    Prawda jest taka że nikt nic nie wie a to co wy wypisujecie tu od dłuższego czasu to bzdury.
    Tak się chwalicie rozbieraniem 7 i 8 to dlaczego tego nie zrobicie skoro jesteście tego tak pewni ?
    Dlaczego po 6 nie biorą te geniusze co tak wszystko wiedzą .
    Sami znawcy od kilku miesięcy siedzą na forum a kurs kwitnie w miejscu , dobre.

Tak dobrze poinformowani i czekają aż im ktoś te akcje sprzątnie,więcej dzieci niż akcjonariuszy.

Siedzą miesiącami takie osoby i próbują pokazać że coś wiedzą zakładając ciągle nic nie znaczące posty.
    Klub wzajemnej adoracji, nic więcej.
  • Re: strzel sboe w łeb raz a porządnie Autor: ~Amigo [82.114.82.*]
    No już rozbierają ale nie w tą stronę co trzeba
  • Re: tratata Autor: ~laptop [213.186.122.*]
    uuuuuuu ale tu pajęczynami obrósł kurs....oj nie dobrze ,niedobrze ,wręcz fatalnie bym powiedział,już 5 pęka ,niedobrze.
  • Re: tratata Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    napina się ;)
  • Re: tratata Autor: ~Amigo [82.114.82.*]
    Już ci pisałem naganiaczu że te bzdury od sierpnia wypisujesz,daruj sobie .
    Mózg ci się napina od wypisywania bzdur,tu się nic nie dzieje już prawie od 3 kwartałów.

Dlaczego nie bierzesz po 6gr ,taki pewniak i nie korzystasz żeby zebrać okazyjnie ,ile tak już miesięcy wykrzykujesz?
    Zwyczajnie nic nie wiesz naganiaczu,jak byś coś wiedział to byś to rozebrał taki z ciebie hojrak.
  • Re: tratata Autor: ~laptop [213.186.122.*]
    Oooooo ale macie odpał 20% wow ale się ktoś obłowił a ten wolumen ,niezła jazda bez trzymanki .....jedziecie na widły?
  • Re: tratata Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    napina się mówię wam
  • Re: uważajcie na naganiacz Know How Autor: ~Amigo [82.114.82.*]
    Powtórzę naganiaczu bo widzę że ten mały móżdżek nie potrafi czytać .

Dlaczego nie bierzesz po 6gr ,taki pewniak i nie korzystasz żeby zebrać okazyjnie ,ile tak już miesięcy wykrzykujesz?

Ila tak miesięcy ludzi już oszukujesz???

• Re: uważajcie na naganiacz Know How Autor: ~mikpi [77.114.74.*]
    Amigo. Bo się zapocisz
  • Re: uważajcie na naganiacz Know How Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    jak łupnie skup to spokojnie do 20 gr dojedzie ten papier ;)
  • Re: uważajcie na naganiacz Know How Autor: ~Bob [85.114.132.*]
    No na razie to łupie ci w głowie dzieciaku od tego bredzenia ,ponoć siedzisz tu od początku.

Ile ty masz,dorosłeś ,napisz coś konkretnego to nie będą się z ciebie nabijać .

Może ja wtedy też napisze ci konkretnie,bo na razie to jak cię traktować ,jak oszusta .

Twoje posty tylko uświadamiają innych że nic ,kompletnie nic nie wiesz i próbujesz zabłysnąć.
    Wiesz takie posty jak twoje nie przyciągają uwagi do spółki wręcz przeciwnie pokazują ze to jest coś nie tak bo jak ktoś tyle czasu wypisuje takie rzeczy jak ty to nie jest normalne.

Myślałem że idzie tu normalnie wymienić się opiniami ale jak widzę takich jak ten to sobie podaruję pisanie o konkretach a chętnie bym się wymienił spostrzeżeniami i opiniami.

Popatrzcie co wy wypisujecie od jakiegoś czasu ,to jest merytoryczna dyskusja???
    Grupa młodocianych próbuje się dowartościować i pokazać że są wielkimi inwestorami ale nikt tak naprawdę nie napisał nic mądrego ,szczególnie ty.

Dlatego nie dziwcie się że nikt nie chce pisać merytorycznie skoro tu taki poziom panuje ,żegnam.

• Re: uważajcie na naganiacz Know How Autor: ~mikpi [77.114.74.*]
    Fakt. Przesada w obie strony drażni. Ale nie ma co się tak obruszać. Różni ludzie to i różne wpisy:)
    Mnie osobiście zastanawia wpis z infa prokurenta. Na trzy tygodnie przed ostatecznym terminem informuje, że trwają rozmowy z bankami?! Nie wiem...Może to taki standardowy zapis, ale trzy tygodnie a oni rozmawiają z kilkoma bankami?!
    Oby Amigo nie miał racji. Pożyjemy zobaczymy:)
    "PRZEWIDYWANY OSTATECZNY" - to jest ciekawe.

Te rozmowy z bankami już trwają 8 miesięcy ,chyba już mają ich dość w tych bankach.

Ale oni ciągle przewidują i przewidzieć nie mogą.

Ze względu na dotychczasowe działania firmy nie wierzę w ten termin i te ciekawe użycie sformułowania : "PRZEWIDYWANY ostateczny " (wcześniej aneksowali teraz przewidują).

A jak nie przewidzą to będą przewidywać kolejny termin i pytanie kiedy w końcu zabiorą się za to do porządku ,może by w końcu przewidzieli jakiś realny termin a nie science-fiction co nie mam racji.

Niestety mam a wolałbym nie mieć i zobaczyć jak ta kaczuszka obrasta w pióra .
  • Re: uważajcie na naganiacz Know How Autor: ~tlen [77.115.243.*]
    amigo masz racje czekam na finalizację albo w jedną albo w drugą stronę,ale czekam też na to czy czasem jeśli im nie uda sie kupic tej żworowni to czy czasem nie oddadzą częsci kasy na dywidendę w 2012 r myślę że jest to bardzo prawdopodobne 2 gr na akcje też było by ok :) czekam z palcem na enterze
  • Neutralnie Autor: arty3223 [94.192.225.*]
    Patrze na to nieco neutralnie i tez czekam co bedzie bo bez tego ciagle wrozymy z fusow.
    Naganiacie w dol i w gore, a to ciagle loteria.

Co do mikpi i sprawy bankow to bym sie nie przejmowal. Po pierwsze jak bierzesz jakikolwiek a szczegolnie taki powazany kredyt np na mieszkanie to sprawdzasz oferte kilku bankow, a nie pierwszy lepszy i patrzysz co i w jakim terminie Ci sie lepiej oplaca itp, itd. To moim zdaniem normalne podejscie.

Za wersja amigo przemawia mi fakt ze ciagle im cos nie szlo, wiec latwo obstawic ze znowu nie wyjdzie, albo ze podadza nastepny aneks, bo czemu akurat teraz mialoby wyjsc tymbardziej ze podali termin: "przypuszczalny ostateczny" wiec zostawiaja sobie otwarta furtke.

Za wersja finalizacji widze 2 sprawy. Nie bierze sie prokurenta ot tak sobie bo sie ma jakies widzimisie.Jakies oczekiwania i zobowiazania finansowe na nim tez ciaza wiec chyba jakis to cel mialo na poczatku.
    A druga rzecz mi sie tak nasunela odnawiajac lokate terminowa, bo zastanawialem sie czy zostac tam gdzie mialem czy sie przeniesc i doradzony mi ze najlepiej popatrzec po nowym roku gdyz banki beda szukaly nowych metod obejscia podatku belki i promocji.
    Skoro beda nowe opcje na lokaty, moze i w nowym roku dla artefe bedzie jakas nowa, lepsza wersja kredytu i stad data 5 stycznia. To jednak tylko moje przypuszczenia.

O dywidendzie jak na razie nie marze.
  • Re: Neutralnie Autor: ~mikpi [89.228.216.*]
    Chodziło mi o to, że na trzy tygodnie przed ostatecznym terminem powinni dopinać już sprawę w banku.......jednym banku. Ale ok. Trzeba czekać.
  • Re: Neutralnie Autor: arty3223 [94.192.225.*]
    A wiesz jak to u nas jest - sa rowni i rowniejsi. Jak nie masz wtykow i znajomych wszedzie kazdy, urzad, bank czy instytucja bedzie sie kluczowo trzymac terminow i nie przeskoczysz pewnych problemow. Ale jak jestes VIP albo masz chociaz dalekiego znajomego wewnatrz instytucji od ktorej cos chcesz to czasem i 'na wczoraj' sie wszystko da zalatwic.
  • Re: Neutralnie Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    tak na serio to czas promocji już się skończył i jeśli ktoś chce wejśćw posiadanie akcji artefe musi brać już z prawej a jak sami wiecie u drobnych akcjonariuszy akcji z 20 mln ff jest tyle co widać w arkuszu czyli niewiele, w momencie wejścia inwestora średniego z 200-300 tyś portfelem mamy mocne odbicie a przecież takich wielu którzy wiedzą co będzie się działo jak arte będzie miało żwirownię a dywidenda no zobaczymy ale jak pisał prezes będzi echciał zachęcić ludzi dop kupowania akcji i większego zainteresowania spółką więc ;)
  • Re: Neutralnie Autor: arty3223 [217.18.23.*]
    No nie wiem skad to wziales - nie slyszalem zeby kiedykolwiek cos takiego pisal, a poza tym od ponad miesiaca nie odpowiada na maile.
    Dnia 2011-12-29 o godz. 11:50 arty3223 napisał(a):
    > No nie wiem skad to wziales - nie slyszalem zeby
    > kiedykolwiek cos takiego pisal, a poza tym od ponad
    > miesiaca nie odpowiada na maile.

Nie słuchaj go ,jak już pisałem to oszust który nic nie wie.

On tak już od kilku miesięcy pod rożnymi nickami pisze, uważaj na niego.

A w tym roku mogę się założyć że żadnego infa nie będzie więc nie róbcie sobie nadziej czytając takich manipulatorów.

A czy do 5 się pojawi ,to obstawiam że szanse są zerowe ze względu na ten dziwny zwrot,który ma zachęcić .

"Przewidywany ostateczny" - po co ten dopisek przewidywany .
  • Re: uważajcie na naganiacz Know How Autor: ~laptop [213.186.122.*]
    Ten "know how" to zwykły pajac nic więcej, umoczony po uszy w tym szambie i bredzi jak potrzaskany.
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.