• Przepowiednia Autor: ~leszcz [195.205.220.*]
    jako ex-hazardzista obstawiam od godz 13:40 wzrosty do 4,27 :-)

kto da więcej?
  • Re: Przepowiednia Autor: ~leszcz [195.205.220.*]
    klasyka ... na dzieńdobry do dołu ile się da, teraz czekamy ilu się spuści na czerwono, na wszelki wypadek 10 kilo na 4,19 na przyblokowanie .... nuda nuda nuda

podtrzymuję ... dziś wzrost :-)
  • Re: Przepowiednia Autor: penelo [95.51.193.*]
    Blok na 4,19 zdjęty a następny na poziomie 4,50 . Stawiam na wzrost do 4,42 !
  • Re: Przepowiednia Autor: ~wyrocznia [46.113.76.*]
    bierz pełnymi garściami..............uważaj byś niezachłysnął się ?
  • Re: Przepowiednia Autor: ~Boguś [89.231.246.*]
    Stopa redukcji w ramach zapisów dodatkowych wyniosła 98,31%.
    Taka stopa występuje przy spółkach o wysokiej stopie zwrotu ( czyt. zysku ).
    Tylko mało rozgarnięci jak wyborcy PO nie rozumieją.
    Czas obudzić się i zacząć wyciągać racjonalne wnioski ze swoich decyzji.
    Bądźcie mądrzejsi i nie powielajcie powiedzenia Reja " Polak mądry po szkodzie ".
    Jak wskazuje historia Polski dla polaków jest to bardzo trudno , niejednokrotnie nie osiągalne. Należy jednak próbować zacząć myśleć ale przede wszystkim nie dać sobie wmawiać obłudy płynącej szerokimi strumieniami z ekranów TV , GW , RMF, ZET.
    Chociaż rok 2012 będzie tragiczny w skutkach dla wielu milionów rodaków to jednak trzeba mieć nadzieję że te ss z PO kiedyś podzielą los UW AWS i elektryka.
    Mr Elektryk jedź do Korei i tam obal Komunizm - pokaż klasę i intelekt. A wtedy sam zrzucę się na nagrodę Nobla . Bohaterze marionetko ludzi wykształconych którzy chronili własne tyłki. " A głupiemu radość ". Wyimaginowany bohater kukiełka. Bolek.
    Takie "beleco" życzę wam
    @ leszcz już pisałeś o przedziale kursu akcji . Dzisiaj będzie tak samo kiszenie.
    Będzie dobrze przy kursie 4. 25
    A gdzie te żródła prawdy ? U Ojca Dyrektora a może w TV Trwam ? To że możesz bezkarnie pisać takie bzdury to zasługa między innymi "Mr Elektryka" a w Twoje zrzucanie się na Nagrodę Nobla nie wierzę bo zbyt "Cienki Bolek" z Ciebie . Nastały trudne czasy dla nieudaczników i dlatego niektórym z nich żółć zalewa zdrową ocenę rzeczywistości .
  • Re: Przepowiednia Autor: ~Boguś [89.231.246.*]
    @ penelo menelo
    Polizowanie ma wtedy sens jeżeli rozmówcą jest osoba inteligętna
    " Lepiej z mądrym zgubić........"
    TVN GW RMF ZET i inne podobne
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Komercjalizacja
    ....innych dziedzin proszę czytać
    Polizowanie..... nie wiem , może rzeczywiście dotyczyć osób inteligentnych ale polemizowanie ma zawsze sens .
  • Re: Przepowiednia Autor: ~Boguś [87.116.253.*]
    Dobra ! przepraszam za błąd
    Powinno być jak najbardziej "polemizowanie".
  • Re: Przepowiednia Autor: ~okk [77.254.119.*]
    wywalilem dzisiaj tego gniota, czekam na 3 zł
  • Re: Przepowiednia Autor: ~zeus [46.112.213.*]
    kupisz taniej?
  • Re: Przepowiednia Autor: ~rakp [79.184.183.*]
    zauwaź, że nawet przy zbijaniu kursu przed nową emisją granica 3,50 pozostała nie naruszona, akcje wyceniane są przez analityków na 4,97.
  • Re: Przepowiednia Autor: ~aaa [77.254.119.*]
    wszyscy tu naganiają na wzrosty, tym bardziej sie utwiedzam ze odkupie nizej :] peknie 4 zeta to bedziecie wywalać wszyscy az milo
  • Re: Przepowiednia Autor: ~keris [217.144.205.*]
    i znowu uwalili kurs...normalka na koniec...
  • Re: Przepowiednia Autor: ~aaaaaaa [77.254.119.*]
    na koniec to miales zawsze podciaganie kursu, a dzisiaj miales niezle wywalanie, kurs rusza w kierunku 3zl
  • Re: Przepowiednia Autor: ~bbbbbbb [83.19.90.*]
    aaaaaaa - jak ty mało jeszcze wiesz. Ten twój wszechwiedzący ton tylko cię demaskuje. Więcej pokory życzę.
  • Re: Przepowiednia Autor: ~aaaaaaaa [77.254.119.*]
    no to zaskocz mnie...
  • Re: Przepowiednia Autor: ~aaaaaaaa [77.254.119.*]
    albo chociaz niech kurs mnie zaskoczy
  • Re: Przepowiednia Autor: ~cccc [79.184.183.*]
    spójrz na wykres i powiedz, gdzie widzisz w AT sygnał, że kurs poleci na południe na łeb na szyję
  • Re: Przepowiednia Autor: ~leszcz [178.36.170.*]
    AT? To w dzisiejszych czasach jeszcze coś takiego istnieje?
  • Re: Przepowiednia Autor: ~aaaaaaaaaa [77.254.119.*]
    leszcze noi co z Tą Twoja przepowiednią ?
  • Re: Przepowiednia Autor: ~leszcz [91.189.31.*]
    szczerze to d...a blada, niestety po dzisiejszym rozdaniu jeszcze większa

a dodatkowo jak sobie spojrzę na notowania Sobieskiego które poszybowały to mnie krew zalewa (a sprzedałem go żeby kupić Cersanit o zgrozo)

nic mi innego nie pozostało jak czekać (skoro Sobieski wyszedł z dołka, a jest w dużo gorszej sytuacji to Cersanit tym bardziej)

poza tym ... tak sobie pomyślałem ... o co chodzi??? więc, skoro Michał zainwestował kupę kasy w papier ( a ma najpełniejsza wiedzę o firmie i perspektywach), to chyba nie po to żeby ją sromotnie umoczyć ... więc skoro i ja tak myślę, to może i większa spekuła, która zbiera ile może, a jak już zbierze co się da to kurs urośnie ... jeżeli to prawda to wiecznie te dołowanie nie będzie trwało, pieniądz musi robić pieniądz, a nowy rok zacząć od zysków

oczywiście to może być tylko przepowiednia podobna do końca świata z kalendarza Majów :-)
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.