no w koncu jakis konkret ze strony prezesa-ladny prezent.spolka ma wybudowac osiedle na 400 mieszkan.a ze to sa katowice to projekt na pewno ciekawy.tym bardziej ze grunty juz sa/pozdro
Interesujące i realistyczne. Tylko co zrobi manipulator kursu ?? Żeby kto jemu dupnął ze100k akcji,to pewnie by puścił kurs,a tak bedzie pewnie dalej swoje kręcił tzn. blokował kurs i handel??
akcji moja jest 8,4mln szt podzielić na 400 planowanych mieszkań to wychodzi że potrzeba ok 20000szt akcji za jedno mieszkanie. Powinni rozdać akcjonariuszom po jednym mieszkaniu za 20 kilo akcji. czyli można by mieć mieszkania za 30 - 40 tyś zł przy obecnej wycenie MOJ
najlepsze jest jedno ze zdan prezesa w w/w wywiadzie-moj jest spolka gieldowa a srodki spolki nie moga lezec na kontach a pracowac dla akcjonriuszy-eureka w koncu prezes zalapal o co chodzi po kilku latach.szkoda ze tego infa nie ma w ''parkiecie''-widac ze prawie nikt nie wie.ale cena do brania super/pozdro
Patrz z jaką determinacją sternik blokuje i kontroluje kurs (11 tys. po 1,6 ), To okazja do skubania bez ryzyka . Z drugiej strony trzeba liczyć się,że na dłuzej zablokuje kasę !!
Moze wejdzie ktoś grubszy to wtedy odpuścić !!
o czym ty chłopie piszesz, jaka determinacja? Poubierali was powyżej 4 PLN i zaklinacie rzeczywistość od dwóch lat. Na Fasingu zrobili podbitkę aby ubrać naiwnych i cześć. Jak Moj był po 3,5 pisałem, że spadek do 2 PLN jest nieunikniony, to wyzywaliście mnie od różnych, jest poniżej 2 PLN i nadal spada. Ciekawe, jak będzie po 50 gr, czy będziecie dalej pisać głupoty.
"icm"Tak jak zauważyłem na Moj mają zapas akcji (wystarczający) ,tak oceniłem.Swoje zaparkowałem , niech leżą i odpoczywają.Skoncentrowałem się na Fasingu, i powoli siudłam,bo tu mają problemy. Ten "maklerek "to wije się jak wąż, te bezsensowne przerzuty w dół.Praktycznie zawsze to powtarza ,jeżeli jemu trochę się skubnie. Dziś było to oczywiste,bo jemu skubnęliśmy rano po 16,5 zł .Tak wybrać jemu z 4 tys. i popatrzeć czym on dalej będzie arkusz sprzedaży obstawiać.Jest sponsor warto się pobawić ?? Tylko z tą naszą "Solidarnością" może różnie .......???
Ktoś musiałby zgarnąć 10 tys. akcji. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że taki dziś się znajdzie. Chociaż nie miałbym nic przeciw temu, zwłaszcza dziś w piątek 13.
Koledzy od GPW - pisałem na Moj mają wystarczający zapas akcji ( szczególnie na indywidualnych ) i nie warto tu się szarpać. Co z tego, że zbierzesz 10 k akcji ?? On znowu stopniowo zacznie dokładać i jeszcze bardziej niszczyć psychikę. Swoje ostatnie zakupy robiłem gdzieś po 2,5 zł, ale każdorazowo gdy skubnę ponad 1k akcji ,zawsze dokładał i to na niższym poziomie. Powtórzyłem manewr kilkakrotnie i spasowałem. Swoje akcje zaparkowałem,a Moj wyrzuciłem nawet z notowań i dam na rok z tą spółką spokój. Tak jak pisałem turlam z nim na Fasingu, bo tu widzę szanse. Nie bardzo to idzie,skubnę trochę czekam ,patrzę ,nikt nie podłącza się i co ,dalej nie warto bo sam siebie zapędzisz w kozi róg.(zazwyczaj wiązałem dogrywkę). Trudno trzeba czekać, będzie tak jak na Zetkamie,najpierw wszystkich wykończyć przez zmęczenie ???
Zadowoli ::)) ?Prezes też wspomniał,że 2011 będzie pozytywny (udany).Zobaczymy ??? i zobaczymy co zrobią te dziady co tak na chama zaniżają i blokują kurs ??