Swój pakiet oddam po 28,50 ..Chyba , że otrzymam ciekawszą propozycję to oddam w pakietówce ...Czekam do końca roku a później to zapomnijcie upycham w rynek ..
Dnia 2011-12-23 o godz. 16:59 ~henk70 napisał(a):
> ja kupię po 30, tylko jak to zrobimy.
W transakcji pozasesyjnej . Zgłaszasz to w swoim biurze maklerskim ja w swoim i pakietówka idzie ..Mogę nawet sprzedać Ci po 29,50 żebyś nie był bardzo stratny bo widzę , że jesteś w porządku gość ...
Dnia 2011-12-23 o godz. 17:39 ~waski napisał(a):
> ale komedia buhahahahaha ,
jakie podniecone z potężnymi
> pakieciczkami hehehe ,
prezes z kiełbachą na święta
> zajechał ?
Kolejne info ze spółki .Podwyższenie kapitału o emisję akcji serii D .Emisja do 300 000 akcji bez prawa poboru ,akcje mają być imienne zwykłe opłacone wkładem niepieniężnym w cenie emisyjnej 1,50 ..
Sytuacja robi się coraz bardzie interesująca ...Brak podaży nowych akcji a akcji w obrocie tylko 400 000.
Oj Opal Opal, mial byc taki odpal pod koniec roku przed przekształceniem pda, a tu zonk... pozostaje ci usredniac w dol, choc pewnie i rak jestes caly posrany bo. Powoli zdajesz sobie sprawe w jakie gowno wpadles
Dnia 2011-12-31 o godz. 12:31 ~przemek napisał(a):
> Oj Opal Opal, mial byc taki odpal pod koniec roku przed
> przekształceniem pda, a tu zonk... pozostaje ci usredniac w
> dol, choc pewnie i rak jestes caly posrany bo. Powoli
> zdajesz sobie sprawe w jakie gowno wpadles
Rozumiem , że sprzedałeś ze stratą . Tacy jak ty muszą niestety odpaść .
A jakie to " gowno " to się niebawem przekonamy ..Dla osiągnięcia takich zysków warto poczekać nawet kilka tygodni dłużej ...
Udanych inwestycji w nadchodzącym roku ...
Dnia 2012-01-03 o godz. 10:37 ~zawer napisał(a):
> Idź w odpowiednie miejsce niech ci twe
> "potężne" klepki poustawiają na właściwym
> miejscu. Jaki papier tacy inwestorzy!
opal widzę ze wlazłem Ci na odcisk z tym Twoim zleconkiem i poprawiłeś się o kolejną oszustkę z przodu - więcej szóstek już nie dodasz bo nie ma tylu akcji w obrocie. Pakiecik robi wrażenie ale ja takiej ceny nie wiem czy dożyje no chyba ze masz taką moc sprawczą co do cen na giełdzie alej daj wtedy znać to się przyłącze.
Sporo tego masz Opal, nie odbieraj mojej wypowiedzi jako atak, ale co skłoniło Cię do zakupu takiej ilości PDA? W obrocie nie ma dużo akcji, ale w posiadaniu prezesa i pracowników jest kilka mln. więc na dywidende chyba nie liczysz, spekóła tu nie wejdzie (bo już nie ma na nią miejsca) - jaki masz plan jeśli za miesiąc, dwa, trzy kurs nadal będzie w okolicach 60gr-1zł (czyli tak jak od 2 miesięcy), będziesz długodystansowym inwestorem?
Jeszcze raz napiszę, nie odbieraj tego jako atak, proszę Cię tylko o merytoryczną odpowiedź - sam unikam inwestowania na NC właśnie ze względu na takie sytuacje (niska płynność) przecież jakbyś teraz szybko potrzebował kasy i musiał to pogonić PKC to nawet nie chce sobie wyobrazić co by się stało z kursem. Przypomina mi się sytuacja ze spółką INFINITY - tam niestety umoczyłem (na szczęście nie dużo kapitału, ale % sporo).
Na koniec przypomnę moje pytanie czy masz pomysł co zrobić jeśli kurs nadal będzie tkwił w tym miejscu i jak długo będziesz czekał?
Pozdrawiam i życzę zysków z tej inwestycji. Jestem strasznie ciekaw jak rozwinie się ta Twoja inwestycja - będzie to dobra lekcja dla mnie.
Dnia 2012-01-03 o godz. 17:26 ~Maciej napisał(a):
> Sporo tego masz Opal, nie odbieraj mojej wypowiedzi jako
> atak, ale co skłoniło Cię do zakupu takiej ilości PDA? W
> obrocie nie ma dużo akcji, ale w posiadaniu prezesa i
> pracowników jest kilka mln. więc na dywidende chyba nie
> liczysz, spekóła tu nie wejdzie (bo już nie ma na nią
> miejsca) - jaki masz plan jeśli za miesiąc, dwa, trzy kurs
> nadal będzie w okolicach 60gr-1zł (czyli tak jak od 2
> miesięcy), będziesz długodystansowym inwestorem?
Jeszcze
> raz napiszę, nie odbieraj tego jako atak, proszę Cię tylko
> o merytoryczną odpowiedź - sam unikam inwestowania na NC
> właśnie ze względu na takie sytuacje (niska płynność)
> przecież jakbyś teraz szybko potrzebował kasy i musiał to
> pogonić PKC to nawet nie chce sobie wyobrazić co by się
> stało z kursem. Przypomina mi się sytuacja ze spółką
> INFINITY - tam niestety umoczyłem (na szczęście nie dużo
> kapitału, ale % sporo).
Na koniec przypomnę moje pytanie
> czy masz pomysł co zrobić jeśli kurs nadal będzie tkwił w
> tym miejscu i jak długo będziesz czekał?
Pozdrawiam i
> życzę zysków z tej inwestycji. Jestem strasznie ciekaw jak
> rozwinie się ta Twoja inwestycja - będzie to dobra lekcja
> dla mnie.
jak się skończą fundusze to firma wypłynie na szerokie wody ze swoim CUA czyli gwoździem do trumny
sprzedać po 0,60 zł nawet ze sporą % stratą to i tak okazja
duże pakiety tego nie dźwigną , a pracownicy i udziałowcy wypuszczą za chwilę swoje pakieciki
Dnia 2012-01-03 o godz. 18:24 ~wss napisał(a):
> jak się skończą fundusze to firma wypłynie na szerokie wody
> ze swoim CUA czyli gwoździem do trumny
sprzedać po 0,60
> zł nawet ze sporą % stratą to i tak okazja
duże pakiety
> tego nie dźwigną , a pracownicy i udziałowcy wypuszczą za
> chwilę swoje pakieciki
Kolega widze w temacie .Czyżby ustawiony na 0,60 ??
Główny udziałowiec tak dla przypomnienia >80 % to akcje imienne zwykłe a takimi na new connect jeszcze się nie handluje ..
Przed nami nowa emisja 300 000 akcji imiennych zwykłych bez prawa poboru opłacone wkładem niepieniężnym w cenie emisyjnej 1.50 zł.
Też nie raz się zastanawiam gdzie ten człowiek ma oczy , tak przepłaca za ten gwóźdz do trumny ..