Sporo tego masz Opal, nie odbieraj mojej wypowiedzi jako atak, ale co skłoniło Cię do zakupu takiej ilości PDA? W obrocie nie ma dużo akcji, ale w posiadaniu prezesa i pracowników jest kilka mln. więc na dywidende chyba nie liczysz, spekóła tu nie wejdzie (bo już nie ma na nią miejsca) - jaki masz plan jeśli za miesiąc, dwa, trzy kurs nadal będzie w okolicach 60gr-1zł (czyli tak jak od 2 miesięcy), będziesz długodystansowym inwestorem?
Jeszcze raz napiszę, nie odbieraj tego jako atak, proszę Cię tylko o merytoryczną odpowiedź - sam unikam inwestowania na NC właśnie ze względu na takie sytuacje (niska płynność) przecież jakbyś teraz szybko potrzebował kasy i musiał to pogonić PKC to nawet nie chce sobie wyobrazić co by się stało z kursem. Przypomina mi się sytuacja ze spółką INFINITY - tam niestety umoczyłem (na szczęście nie dużo kapitału, ale % sporo).
Na koniec przypomnę moje pytanie czy masz pomysł co zrobić jeśli kurs nadal będzie tkwił w tym miejscu i jak długo będziesz czekał?
Pozdrawiam i życzę zysków z tej inwestycji. Jestem strasznie ciekaw jak rozwinie się ta Twoja inwestycja - będzie to dobra lekcja dla mnie.