Dzis sobie analizowalem te spolke bardzo dokladnie, fenome, ze tak znaczaco odbiega od mediany spadkow.
W kazdym razie spolka nie ma najmniejszych szans na przetrwanie. Typuje ja jako bankruta z NC i to jednego z pierwszych. Upadlosc maksymalnie - rok 2013. Strefa wyjatkoweego zagrozenia z C/WK blisko 8. Ujemnym CF, bez mozliwosci dalszych emisji i tym samym przetrwania - będzie tu zjazd do 2-3 gr na 100 % Wkrótce d-day
-----------------------------------------------
Przypomne się tu jeszcze, a tymczasem pozdr. i dobranoc - JAcek
Spółka posiada inwestora branżowego w branży, która dopiero zaczyna się dynamicznie rozwijać w Polsce (świadczy o tym ilość kandydatów na studia na jedno miejsce). W grudniu finalizuje kontrakty. Przejęła w pażdzierniku Archipelag.NET i była emisja dla inwestorów prywatnych, przede wszystkim dla ESRI Polska,(to akurat w tej chwili wpłynęło na taki C/WK, czyli 8-10, ). To się zmieni po raporcie za IV kwartał, bo jak wiadomo Archipelag.NET został przejęty za akcje po kursie 0,34, a dodatkowo do kasy spółki wpłynie gotówka z emisji. Emisji spółka może robić ile chce, bo ma wsparcie inwestora branżowego, co na New Connect jest rzadkością.
Panie z GROCHOWA podobnie pewnie pan typujesz w LOTTO, mówisz że żadnych szans na przetrwanie, czy aby chcesz byc lepszy od wróżbity Macieja z KOSMICA TV. , nie ty już jesteś lepszy, ty jesteś jasnowidzem.
Klasyka ripost, odczekajmy trochę kolego, znam ja już te początki, a potem niedowierzanie. Ty uważasz, że ja wróżę, a ja tymczasem wiem, że strojem matematyki jest prawda, zaś prostota jej ubiorem i patrze tylko w którym momencie przyjdzie ocknięcie. Najbardzij mi przykro, że Ty wierzysz w to co napisałeś. Pamiętam jak bliskiego kolegę ostrzegałem przed aferą WGI, raz nawet wypłacił pieniądze, ale od razu przyniósł potem i swoje i matki i co to nie były za plany, a kto to firmował to nie miało prawa paść
Pozdr. JAcek
Tylko po drodze na 2 gr. W kasie już nie ma pieniędzy na pensje. Emisja tez się nie uda, gdyż jak? Żaden nowy partner gotówką nie zapłaci, a inne chwyty wymiany kompletnie nie zaskarbią pieniędzy. A no i rok zakończony ca ~400 tys. straty. Czas zamykać biznes Panowie.
Pozdr - JAcek
sprzedałem tak jak doradzałeś po 10 gr dobra cena, ale cóż ze stratą, co prawda 10 tyś sztuk bo tyle miałem
mogę cię teraz pozwać o straty - 300 zł
co Ty na to ?
GEOINVENT: Skonsolidowany raport kwartalny Grupy Kapitałowej Geoinvent SA za III kwartał 2013 roku,,,:Niestety obecny rok ostatecznie utwierdził nas przekonaniu, że realizowane głównie zadania związane z budową numerycznych danych BDOT są niedochodowe i przy dużym zaangażowaniu finansowym firmy ostatecznie nieopłacalne. Zatem podjęliśmy w trzecim kwartale decyzję o zmianie profilu działalności firmy i nastawieniu się głównie na projekty informatyczne nie tylko związane z rynkiem GIS.