• Maklermk where are You? Autor: ~hej [2.214.23.*]
    przy ilu sie zatyrzymamy 40gr? jestem w stanie uwierzyc ze przy 5 gr:D
  • Re: Maklermk where are You? Autor: ~maklermk [178.73.63.*]
    Jestem i patrzę i jedyne co mogę dodać, że zakładałem zatrzymanie kursu w okolicach 50 gr...poleciało więcej i nie jest to ostatnie słowo - jak szeroki się wywali w styczniu to możemy zobaczyć 35 gr...niech mi tylko nikt nie pisze, że wygaduję głupoty i wróżę z fusów (bo to truizm i sam o tym wiem) - ale kto przypuszczał, że zlecimy do 45 gr przy wartości księgowej 2,15? Pisałem, więc kto chce to pamięta, że w kwietniu dokupiłem pakiet za 300 k, zagapiłem się i niedawno musiałem z bólem z części wyjść na stracie 57% - wtedy, gdy kupował zarząd; od tej pory nic nie sprzedałem, czasem za grosze coś wezmę, ale jest tyle przecenionych i płynnych akcji, że na naszym NTT się hibernuję do 2,5 PLN (i wtedy wyjdę w okolice zera) - mam nadzieję, że komuś się moja strata przyda...a generalna uwaga jest taka, że mając mniejszą kasę w tym papierze za dłuższy czas będzie można te 100-150% wyjąć...niech Boni zacznie przetargi
  • Re: Maklermk where are You? Autor: ~ninjaa [93.105.156.*]
    zarząd wykupuje akcje za grosze. Kolejna paczka akcji tym razem 30.000, dzisiaj pewnie to samo.
  • Re: Maklermk where are You? Autor: ~maklermk [178.73.63.*]
    A co za łoś sprzedaje? Dla zarządu lepiej by było zrobić wezwanie - średni kurs niedługo spadnie do 60 gr...na szczęście nie mają tyle kasy...ja trzymam
  • Re: Maklermk where are You? Autor: ninjaa [93.105.156.*]
    widocznie im sie nie oplaca robic wezwania za 60 gr jak mogą kupić po 48 ;P. Jak by zrobili wezwanie to kurs szybko by poszedl do 60 groni i by musieli zwiększać cene wyżej.. a tak mają darmowe akcje.. nie boj sie oni o swoje dbaja..
  • Re: Maklermk where are You? Autor: hanys705 [94.251.154.*]
    No nie przesadzaj,że za darmo.
  • Re: Maklermk where are You? Autor: ~herakles [85.222.80.*]
    Co z tego, że WK jest pow. 2 żelków, jak średnia z pół roku jest tak niska, że strach wchodzić.
  • Re: Maklermk where are You? Autor: hanys705 [94.251.154.*]
    Ale ruch jak na autobanie.
  • Re: Maklermk where are You? Autor: ~bankrut [2.213.87.*]
    akcje sprzedanne po 4,5 odbierane po 45 gr ?
  • Re: Maklermk where are You? Autor: ~herakles [85.222.80.*]
    Dnia 2011-12-22 o godz. 18:30 ~bankrut napisał(a):
    > akcje sprzedanne po 4,5 odbierane po 45 gr ?

O widzę, że nie tylko ja się pokapowałem....
  • Re: Maklermk where are You? Autor: ~renifer [178.183.188.*]
    nikt przecież nikogo nie zmusza do sprzedaży

Wesołych Świąt
[x]
NTTSYSTEM 1,60% 8,88 2025-12-22 15:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.