• Ale wdepłem w ..... Autor: ~pio...trek [31.130.216.*]
    tak tak w BYTOM, a wy o czym myśleliście?
  • Re: Ale wdepłem w ..... Autor: ~joda [85.28.162.*]
    Dnia 2011-12-20 o godz. 16:13 ~pio...trek napisał(a):
    > tak tak w BYTOM, a wy o czym myśleliście?

Tacy giganci jak Leszek Czarnecki tez "potracili" ponad 50% w skali polrocza.

Bytom - ta Firma jest w dobrej kondycji trzeba trochę cierpliwosci i czasu. Pewnie będzie jeszcze taniej ale wraz z nowymi budzetami w 2012 musi sie odbic. Na kryzys nie ma madrych.
  • Re: Ale wdepłem w ..... Autor: ~Stary Bytomianin [91.216.236.*]
    Ha ha dobre.. Bytom w dobrej kondycji...szczegolnie od czasow nowego zarzadu...i samych trafionych decyzji..od kierownikow do dzialu IT konczac.. Moglbym ksiazke napisac na temat tych trafionych decyzji..
    Czy ktos sie jeszcze ludzi? Wystarczy rzut okiem na ostatnie 5 lat...
    Czy nie mozna znalezc kogos energicznego, ambitnego z wizja przyszlosci i zrobic tam w koncu porzadku? To byla kiedys chluba Bytomia, a co zostalo teraz? - nazwa, ktora kojarzy sie z brakiem plynnosci na gieldzie i zleceniami za kilka tys. zl ktore potrafia zmienic statystyki o 5-10 %..pies z kulawa noga na Bytek juz nawet nie patrzy, zostali Bytomianie i troche starych inwestorow, ktorzy utopili mnostwo kasy i czekaja na objawienie.
    A moze to o to chodzi zeby uglebic Bytom a nastepnie wykupic za bezcen i wtedy sie urzadzic - tez jest taka opcja, chociaz watpie.

Tam jest potrzebny przywodca z jajami, ktory jednoczesnie bedzie szanowal ludzi i potrafil z nimi cos wspolnie zbudowac. Tyle na temat.
  • Re: Ale wdepłem w ..... Autor: ~kolo [46.76.118.*]
    joda dlaej uwazasz ze byt. jest w dobrej kondycji?
    mi rece opadaja ,moze jakby ogłosili upadłosc byłoby lepiej?
    te inwestorsy jeszcze pamietaja zew maja?
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.