Ja myślę, że około 1.8, a nie przepraszam około 6.2. Kurde, znowu mi się zmieniło 4.25 tak wychodzi z AT. Cholerka, a może jednak 0.12. Kurde jakie to trudne takie wróżenie idę zaparzyć herbatę i jak będę miał fusy to jeszcze coś dopiszę.
Po raz kolejny wstyd i żenada. Ciągłe zaśmiecanie forum takimi wpisami. Kto wie więcej, lepiej i kto jest prorokiem lepszym. Bo innych tutaj nie ma.
A kto powiedział, że ta spółka nie ma przyszłości. Ma i to bardzo wielką, ale tylko i wyłącznie w długim okresie inwestycyjnym. Nie od dziś wiadomo, że żeby były solidne wzrosty muszą wcześniej być spadki. Ciężko mówić o wzrostach na etapie budowy. Nakręcanie ludzi i dołowanie kursu to celowe działanie tych którzy chcą zarobić w krótkim okresie na niecierpliwych. Osobiście jestem zdania, że trzeba mieć łeb na karku żeby dostać tak wielką dotację jak EUI. Nie jest to przyznawane za friko. Czas pokaże co z tego będzie.
no coz 22 gr przelamane dla mnie oznacza to sygnal sprzedazy i 3 ale tym razem ostatnia fale spadkowa, zakres niestety trudny do oszacowania mozliwa nawet cena groszowa
no ja i tak juz jestem bardzo cierpliwy ponad 8 miesiecy siedze z tymi papierami i jak narazie odcinam strate przydalby sie wreszcie jakis konkretny ruch