• RWPAE dziś ostatni dzień Twoich zakupów Autor: ~tak, mam Photona [77.252.21.*]
    od jutra, pewnie zaczną się powoli wzrosty, więc szczekacze tacy jak ty nie będą mogli już dokupować po śmiesznie niskich cenach.....
  • Re: RWPAE dziś ostatni dzień Twoich zakupów Autor: ~rwpae [178.36.54.*]
    Szczekam? Nie, ja po prostu myślę w przeciwieństwie do wielu z Was.
    Zastanów się lepiej kto Ci zapłaci więcej niż 1.5pln (blisko 35mln pln kapitalizacji) za akcję spółki z mega zadłużeniem, która z tego powodu w najbliższych latach będzie się z dużym prawdopodobieństwem sukcesywnie kurczyć. Na razie C/Z wynosi horrendalne,jak na warunki rynkowe, 52. To się powinno zmienić po IV kwartale. Na niekorzyść.
  • Re: RWPAE dziś ostatni dzień Twoich zakupów Autor: ~;)b [77.252.21.*]
    jak zwykle niezawodnie szybko torpedujesz każdą informację o pozytywnym zabarwieniu.
    rynek sam oceni ile jest warta ta spółka, a jak się okazuje chyba akcje są już w rekach kilku osób, które skupują od dłuższego czasu. Zwykli już dawno wystrszeni już dawno uciekli.
    Ciekawe czy generali też się już wysypało?
  • Re: RWPAE dziś ostatni dzień Twoich zakupów Autor: ~rwpae [178.36.54.*]
    Dnia 2011-12-14 o godz. 14:48 ~;)b napisał(a):
    > jak zwykle niezawodnie szybko torpedujesz każdą informację
    > o pozytywnym zabarwieniu.
    rynek sam oceni ile jest warta ta
    > spółka

a jaka to "informacja"o pozytywnym zabarwieniu jeśli można spytać?
  • Re: RWPAE dziś ostatni dzień Twoich zakupów Autor: ~photonik [178.36.134.*]
    w przyszłym roku myślę że kurs sięgnie 7-8 zł, dwucyfrówka dopiero w 2013 (no chyba że się naprawdę postarają w 2012 z budowami na nowych rynkach to może i pod koniec 12)

[x]
PHOENIX -6,67% 0,12 2014-01-13 16:49:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.