• Unibep Utonie W Własnym niechlujstwie! Autor: ~Mieszk [87.206.58.*]
    Piszę to na przestrogę innych ludzi kupujących od nich mieszkania!
    Ja i znajomi kupiliśmy od tej firmy mieszkania w W-wie, mieszkania wykończone w prawie ok, było troche krzywizn ścian ale nie rażących. A teraz konkrety: przeciekający garaż, opóźnienia w odbiorach gigantyczne ( trzeba płacić pomostówkę w banku!!!!) pękajace ściany na klatkach schodowych ( uwierzcie nie ryski )pleśń powychodziła na ścianach. Problemy z ogrzewaniem w budynkach ( wadliwie wykonana inst. CO ) cieknące kaloryfery . Reakcja kierownika budowy na cieknący kaloryfer około 3 dni. Chciałbym pogratulować prezesowi tejże firmy ( jak zawsze na spotkaniu jka jest problem )jakich genialnych ludzi zatrudnia ( kier. budów ) Wracajcie chłopki na wieś do wideł ,a nie budujcie w naszym mieście bloków!!!!Trzeba się na tym znać!!! kpina do n-tej potęgi!!!!!!!!!!!!
  • Re: Unibep Utonie W Własnym niechlujstwie! Autor: ~Adam [83.1.209.*]
    Kolego a na jakim to osiedlu bo przymierzam się do kupna mieszkania
  • Re: Unibep Utonie W Własnym niechlujstwie! Autor: ~wi [83.0.149.*]
    A z jakie wsi ty wieśniaku przyjechałeś ?
  • Re: Unibep Utonie W Własnym niechlujstwie! Autor: ~kolo [178.42.54.*]
    jak banki wypowiedza umowy to bedzie niewesolo
  • Re: Unibep Utonie W Własnym niechlujstwie! Autor: ~dr [195.47.201.*]
    Czy to mieszkanie to osiedle Mozaika na ul Cybernetyki ?
  • Re: Unibep Utonie W Własnym niechlujstwie! Autor: ~dr [195.47.201.*]
    jeżeli to Mozaika to podaj proszę w którym miejscu pękają ściany na klatkach (budynek piętro itp) ? chciałbym to sprawdzić bo też szukam tam lokalu
  • Re: Unibep Utonie W Własnym niechlujstwie! Autor: ~TomekD [79.187.137.*]
    Unibep to nieprofesjonalna i bezczelna firma - miałem z nią do czynienia podczas procesu rekrutacyjnego - niestety...

Spotkanie rekrutacyjne było skandalicznie krótkie i skandalicznie niedorzeczne. Miało zacząć się o 16:20, jednak kandydat przede mną został przetrzymany i ja zacząłem swoje o 16:50 - po 10-ciu minutach panie poinformowały mnie, że to koniec (nie miałem możliwości zadania jakiegokolwiek pytania) i że skontaktują się ze mną. Miało to związek z godziną 17:00 kiedy to kończyły pracę. Zostałem potraktowany niepoważnie! Rekrutujące doskonale wiedziały, że na rozmowę muszę dojechać z Bielska-Białej, i że droga w dwie strony zajmie mi sporo czasu i nie będzie darmowa. Jednak, mimo wszystko - postanowiły skończyć swoją pracę o regulaminowej godzinie. Nie mam pretensji o to, że nie dostałem pracy - ale o bezczelne i nieprofesjonalne podejście ze strony UNIBEP - pani Katarzyna I. i dział HR pokazał jak mizerny poziom wychowania i obycia prezentują. Jak można narażać ludzi na taką stratę czasu i pieniędzy?!
    Dodam jeszcze, że w swoim życiu przeszedłem pozytywnie nie jedno assesment centre i nie jedną rozmowę kwalifikacyjną w firmach, dla których później pracowałem i najgorsza z tych rozmów nie zbliżyła się nawet na milę do tej ''unibepowskiej''.

• Re: Unibep Utonie W Własnym niechlujstwie! Autor: ~Miro [178.42.22.*]
    Tylko tyle do waszych wypowiedzi niech każdy sam oceni -Unibep wśród laureatów konkursu "Budowa Roku 2015"
    Domaniewska Office Hub oraz Słodowiec City - te obiekty zrealizowane przez Unibep SA dostały nagrody I stopnia w konkursie "Budowa Roku 2015".
  • Re: Unibep Utonie W Własnym niechlujstwie! Autor: ~Miro [83.9.12.*]
    Unibep doceniony
    29-07-16
    Unibep SA otrzymał tytuł Gepard Biznesu 2015, przyznany przez Instytut Europejskiego Biznesu.
    W lipcu 2016 r.  wywiadownia InfoCredit przeanalizowała dane finansowe firm, które były dostępne w Krajowym Rejestrze Sądowym. Z olbrzymiej bazy firm wybrała tylko te, których m.in. wartość kapitału własnego była dodatnia (dotyczyło to całego badanego okresu - lat 2013 i 2014). Unibep SA spełnił kilka innych warunków finansowych (analizowane były różne wskaźniki) i znalazł się w rankingu Gepardy Biznesu 2015 Branży Budowlanej według wzrostu wartości rynkowej. 
    Organizatorem konkursu Gepardy Biznesu 2015 jest Instytut Europejskiego Biznesu, założony 12 grudnia 2005 r., wydawca Magazynu Przedsiębiorców „Europejska Firma” oraz portalu www.businessnow.pl 
[x]
UNIBEP 2,50% 10,25 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.