• Dobry wujaszek-GOA Autor: ~rr [178.214.150.*]
    Zastanawia mnie czy akcjonariat ma jaja czy je nie ma. Nie ma tu znaczenia kto ile ma akcji 100 czy 100tys. zostalismy perfidnie oszukani i nie mozemy tego odpuscic chociazby z przyczyn ambicjonalnych.Wiadomo winny jest Avtech- spolka szalbiezy i mataczy- jakim cuuuuuuudem znalazla sie u nas na parkiecie?Ktos ja wprowadzil na parkiet wiadomo kto.Kto zatem ponosi odpowiedzialnosc za to co sie stalo- czy GOA wczesniej nie wiedzialo co w trawie piszczy-wiedzieli ale nie poinformowali we wlasciwym czasie{w pazdzierniku bodajze przeswietlali sprawe na miejscu tzn. w Londynie}.Czy GOA tak naprawde nie wiedziala z jakiej przyczyny sypal akcje Airfinance.Teraz gdy oni wrzucili sobie w koszty swoja strate dla uglaskania gawiedzi wymyslili pozew zbiorowy razem z nami- nie dajmy sie nabrac.Po co im ten pozew skoro oni pogodzili sie ze strata?{wrzucili ja w koszta}.Szanowni akcjonariusze przemyslcie to zacznijmy dzialac.
  • Re: Dobry wujaszek-GOA Autor: ~student [195.187.94.*]
    kolego, akurat powinni oni wycenić inwestycje wg jej ceny godziwej, czyli równej 0 zł,
    jeśli złożą pozew i uda im się coś wygrać i odzyskać, wtedy wrzucą to w pozostałe przychody i się wyrówna
  • Re: Dobry wujaszek-GOA Autor: ~rr [178.214.150.*]
    Kolego zle mnie zrozumiales chodzi mi ze pieniadze nie odzyskamy przylaczajac sie do wg mnie lipnego pozwu wraz z GOA przeciw Avtechowi- prces sie wygra ale pienedzy z tego nie bedzie.Goa BYLA ANIMATOREM Avtechu wiec na nia spada odpowiedzialnosc, i nie obchodzi nas ze sama jest poszkodowana zabraklo kompetencjii za to musza zaplacic-tylko w ten sposob mozemy odzskac kase i mamy na to duze szanse tylko trzeba sie zorganizowac
  • Re: Dobry wujaszek-GOA Autor: ~glon [46.205.96.*]
    bez goa mozesz zapomnieć o swojej kasie, jeszcze nie widzialem żeby ktoś z drobnych wygrał jakąś sprawę przeciwko jakiejkolwiek społce, a sam probowałem, to jest bananowy rynek kolegów i kolesi, zobacz co sie dzieje na petrolu na rynku głównym gdzie zasady sa jeszcze bardzij sztywne, robią co chcą i nikt nawet palcem nie kiwnie, to samo było na spolce tymochowicza, 80% w plecy w tydzien po debiucie, i asta la vista
  • Re: Dobry wujaszek-GOA Autor: ~femme fatale [89.73.35.*]
    Dnia 2011-12-07 o godz. 16:44 ~rr napisał(a):
    > Goa BYLA ANIMATOREM Avtechu

dobre, dobre ;)

zastanawiam się, po co ludzie inwestują na GPW, a tym bardziej ryzykownym NC, skoro brak im p o d s t a w o w e j wiedzy o rynku kapitałowym?
  • Re: Dobry wujaszek-GOA Autor: ~rr [178.214.150.*]
    Ty natomiast masz ta wiedze i mimo to jestes umoczony jak kazdy z nas.Chyba ze nie masz akcji Avtechu a zawitales goscinnie na forum po to zeby innych pouczac.Ja dalej uwazam ze wine ponosi GOA za nierzetelne sprawdzenie wiarygodnosci spolki Avtech i wprowadzenie jej na rynek . Ty kolego jezeli jestes tak obeznany w rynkach kapitalowych to zamiast pouczac wez merytorycznie doradz co w tej sytuacji my akcjonariusze mamy robic.Porownywanie z tym co sie dzieje na innych spolkach np. Petroilinvest, Centrozap Pronox itp nie ma sensu gdyz to sa zupelnie inne sprawy-tam w kazdej chwili mozesz uciec co prawda ze strata -tutaj nie mamy nawet takiej mozliwosci- dlaczego?Spolka Avtech nie miala prawa znalezcsie nawet na takim parkiecie jak New Conect-ktos ja jednak wprowadzil,powiedzmy ze popelnil blad ale za swoje bledy sie placi samemu a nie zrzuca sie na bogu ducha winnych akcjonariuszy
  • Re: do rr Dobry wujaszek-GOA Autor: ~bliżniak [46.112.231.*]
    Masz Kolego 100% racji w tym co piszesz GOA bierze ogromną kasę za wprowadzenie Spółki na giełdę.
  • Re: do rr Dobry wujaszek-GOA Autor: ~Pan grosik [212.106.18.*]
    Witam

Proszę mi przypomnieć ile akcji ktoś otrzymał "gratis" i podliczyć jaką kasę realnie stracił i ile zarobił ? A czy to się opłaca ?
  • Re: do rr Dobry wujaszek-GOA Autor: ~ZYSK [80.54.105.*]
    MOŻE KTOŚ W RODZINIE MA PRAWNIKA LUB ZNAJOMEGO OBEZNANEGO W TEJ TEMATYCE, MÓGŁBY DOWIEDZIEĆ SIĘ CO USTAWA LUB ROZPORZĄDZENIE NARZUCA PRZY WPROWADZANIU SPÓŁKI NA GIEŁDĘ DLA AUTORYZOWANEGO DORADCY. JAKIE PAPIERY MUSI DOSTAĆ, CO SPRAWDZIĆ, ABY NIE WPROWADZIĆ JAKIEGOŚ TRUPA NA GIEŁDĘ(PODOBNIE JAK NOTARIUSZ PRZY SPRZEDAŻY NIERUCHOMOŚCI, WYCIĄGI Z HIPOTEKI ITP...).ZNAJĄC ŻYCIE PARU KWITKÓW NIE MAJĄ, A JEŻELI TEGO NIE DOPEŁNILI, POWINNI BYĆ POCIAGNIĘCI DO ODPOWIEDZIALNOŚCI( SĄ WSPÓŁWINNI). I ZAPŁATĄ ZA USŁUGI DLA GOA ,PEWNIE BYŁY AKCJE AVTECH. WIĘC JEŻELI TO WRZUCĄ W KOSZTA, TO ITAK NIE ZAPŁACĄ PODATKU" BELKI" OD ZYSKÓW NA INNYCH SPÓLKACH. STRATNI BĘDZIEMY JEDYNIE MY INDYWIDUALNI.
  • Re: do rr Dobry wujaszek-GOA Autor: ~zaq [195.222.100.*]
    W żadnej ustawie i rozporządzeniu nie ma nic o AD. Jest jedynie w regulaminie ASO, a tam nie ma żadnych przepisów karnych (z resztą być nie może, bo to nie akt prawny ustanowiony przez odpowiednie organy państwowe)
  • Re: Dobry wujaszek-GOA Autor: ~pilot pirx [188.146.161.*]
    a Aer Finance to co? opchnelo wam swoje bezwartosciowe papierki wiedzac co sie dzieje mimo look upów,
[x]
AVTECH -6,67% 0,34 2011-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.