• Skup będzie chyba :) Autor: ~no [87.205.201.*]
    Dla zainteresowanych
    http://pulsinwestora.pb.pl/2526748,25650,to-musisz-wiedziec-przed-sesja-na-gpw

rewelacja to nie jest ale przy tych obrotach to parę zeta może wzrosnąć tylko czy na pewno ten skup będzie ?
  • już naciągacz Anioła ma takie kiepskie notowania na szeptanej giełdzie Autor: ~glina [31.6.130.*]
    (gdzie wprost niektórzy zarządzający z TFI mówią o nim "oszust"), że chyba zrobi i będzie udawadniał, że jest jednak wielbłądem. Czym skorpuka za młodu.....
  • Re: Skup będzie chyba :) Autor: ~mireky3 [89.230.81.*]
    PBO Anioła planuje skup do 200 tys. akcji za kwotę do 2,3 mln zł

02.12. Warszawa (PAP) - PBO Anioła planuje przeprowadzenie skupu do 200 tys. akcji własnych. Może przeznaczyć na ten cel kwotę nie przekraczającą 2,3 mln zł - wynika z projektów uchwał na NWZA spółki, zwołane na 30 grudnia.

Cena zakupu za jedną akcję wynosić ma nie mniej niż 0,1 zł i nie więcej niż 11,5 zł.

Upoważnienie do nabywania akcji własnych obowiązywać ma w okresie 3 lat od podjęcia uchwały, nie dłużej jednak niż do wyczerpania środków przeznaczonych na ich nabycie.

"Nabyte akcje mogą zostać przeznaczone do dalszej odsprzedaży, w tym w ramach realizacji programów
    motywacyjnych dla członków zarządu i pracowników spółki, finansowania transakcji przejmowania innych podmiotów z rynku, wymiany albo w inny sposób rozdysponowane przez zarząd, z uwzględnieniem potrzeb wynikających z prowadzonej działalności, bądź do umorzenia" - napisano w projekcie uchwały.(PAP)

mto/ asa/
  • Re: Skup będzie chyba :) Autor: ~mireky3 [89.230.81.*]
    Z tego wynika, że skup może być w styczniu następnego roku ... może-morze
  • gdyby ten łobuz przeznaczył swoją miesięczną pensję na zakup akcji Autor: ~glina [31.6.130.*]
    to równowaga ustaliłaby się w okolicach 5 lub powyżej. Ale celem łobuza jest okradzenie akcjonariuszy, którym z pomocą JAszczołta wcisnął akcje po 11,5.
  • Re: gdyby ten łobuz przeznaczył swoją miesięczną pensję na zakup akcji Autor: ~sznuri [83.21.36.*]
    A kto ci kazał kupować po tyle ? Wykresu budowlanki nie oglądałeś, nie wiedziałeś co się dzieje ?
  • nie kupowałem budowlanki tylko PBO Anioła i przyszłość tego zakładu Autor: ~glina [188.146.115.*]
    nie wiedziałem, ze mam do czynienia z oszustem. Od tamtej pory z mojego powodu przynajmniej kilkanaście rachunków wyniosło się z Amerbrokers. Dziwne, bo wcześniej Amery zachwalali Aniołę, a teraz nawet nie ma tego papieru na liście obserwacyjnej. Skąd moglem wiedzieć, że Amerom prezesuje drugi naciągacz działający w zmowie z Aniołą? Zakładamy działanie ludzi w dobrej wierze. A ty od każdego spodziewasz się, że jest lub będzie oszustem?
    Jeszcze raz powtarzam. U anioły akceptacja kursu jest polityką tego pana i nie wynika z braku możliwości działania. TU WYBRAŁ ZANIECHANIE DZIAŁAŃ I JAWNE DZIAŁANIE NA NIEKORZYŚĆ DROBNYCH AKCJONARIUSZY!!! A to mój drogi zasadniczo zmienia postać rzeczy.
  • Re: nie kupowałem budowlanki tylko PBO Anioła i przyszłość tego zakładu Autor: ~butch [109.243.98.*]
    masz akcje to dawaj na walne 30 grudnia - jak przegłosuja emisję dla kolegów w zamian za akcje to prędzej świnia niebo zobaczy niż ty 5 zł na walorze
    warto by tematem sii zainteresować
  • Re: nie kupowałem budowlanki tylko PBO Anioła i przyszłość tego zakładu Autor: ~Gościu [83.31.229.*]
    Jak można kupując spółkę z branży budowlanej twierdzić, że nie kupuje się budowlanki? A czym niby dla zarządzającego różnią się poszczególne spółki? Twierdzą, że wszędzie będzie lipa w 2013 roku i po prostu wywalają bez specjalnego analizowania. Ja też utopiłem, ale po prostu przyznaję się do błędu, liczyłem, że budowlanka znalazła już dno i powinno się poprawiać, a tu od roku ponad -50%...

Ja tam na NWZA się wybieram - zakładam, że po wrażeniu jakie na mnie Panowie Aniołowie zrobią zadecyduję, czy zamykać dotychczasową wtopę, czy poczekać na lepsze czasy.
  • Re: nie kupowałem budowlanki tylko PBO Anioła i przyszłość tego zakładu Autor: ~butch [164.127.187.*]
    słyszałem że buc z tego Anioła jest
  • dobrze słyszałeś Autor: ~glina [31.6.130.*]
    ale w branży poki co porusza się dobrze. tylko, że złodziejowaty i inwestorom bardzo nieżyczliwy. dlatego też przyjadę poznać tego pana osobiście. Ciekawe, czy przyjedzi ktoś z AMER. byłaby okazja podziękować za ipo i zapytać ile prezes tego bałaganu skasował bokiem za skuteczne wbicie inwestorów na pal.
[x]
PBOANIOLA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.