" Wszystko " do góry ( znacznie ) a Cersanit jak zawsze .
Na czerwono !
Na niebiesko to cud.
Fajna spółka i akcjonariat.
7 gr ( nowi ) nie chcą dać za PP podczas gdy za serię G płacili ~ 5zł.
Dygresja
Niech żyją nam emeryci bezrobotni wyciągniętymi rękami do PO i jej pachołków
o jałmużnę .
Zasiłki celowe i okresowe ( max 3 miesiące ) nie były waloryzowane ( podnoszone ) od ponad 4 lat .
Celowy po 45 dniach - trochę ponad 400 zł ( wysokość max - dają przeważnie połowę )
Okresowy po 45 dniach - trochę ponad 400 zł ( wysokość max - dają przeważnie połowę i na dwa miesiące ).
Wiem że to nie miejsce ale co z tego . Kto nie wiedział to teraz wie jak rządzi PO.
"Zielona wyspa " na pępku Tuska Komorowskiego i innych ......z PO.
GPW jest odzwierciedleniem rządów .
Nie uważacie ze kurs jest trzymany na 3.70 w jakimś celu?? Mozliwe jest to ze pp chce zebrać dla siebie kilku większych graczy a kurs jest trzymany by pp było mało atrakcyjne...
Syzyf ! nie jesteś sam ( Syzyfowa praca )
Cersanit trzy grosze powyżej progu.
Cud panowie!- Cersanit o +3 gr. od wczoraj.
No nieźle sprzedający .
Straciliście o 3 grosze na akcji mniej.
To teraz idźcie na Żywca.
Uczcijcie sukces.
Ale rozpier......l na cersanicie ,tragedia to jest malo jeszcze na koniec taki pakiecik poszedl.Naprawde nic nie wiadomo co sie dzieje.Po prostu czeski film .............
Sesja marzenie, a my na minusie. Czy może być gorzej ? Czy to już dno dna, czy może ukryte bankructwo, a my to frajerzy, którzy trzymają papiery warte tyle co stara gazeta ?
Wzruszyłem się tym czerwonym kolorem na takiej jak dzisiejsza sesji, więc sobie trochę pofolgowałem.
Dnia 2011-11-30 o godz. 20:19 ~rakp napisał(a):
> Jest jedna różnia - cersanit i bez tego jest bardzo nisko
Dlaczego uważasz, ze nisko? Przed ostatnim zjazdem chodził po 4,8, teraz dojdzie 1/4 akcji więcej, więc to normalne że kurs jest o 1/4 niżej. Spółka poprawia wyniki, dostaje zastrzyk kapitału, jeśli przetrzyma kryzys euro jest szansa na powrót do wzrostów.
Panowie i Panie do końca praw poboru -to chyba 0.8 12 będzie taka kicha.Potem jezeli warunki beda sprzyjaly moze odrobimy.
Sołowow ani jego ludzie nie racza dac zadnego wywiadu ani komentarza calej sytuacji.
Maja nas gleboko w du..e taka jest prawda.Boje sie tylko ,zeby te pakiety co poszly przez 2 dni to nie bylo zmniejszenie udzialow w akcjach.