ja uciekłem po 5 groli, choć z dużą stratą, brałem po 7 i 8.
kunik to największy szwindlarz na rynku, najbardziej miedziane czoło NC. Biuro tej spółki zaprzestało już działalności w Polsce, telefon milczy głucho. kunik nawet już chyba nie bywa w Polsce, siedzi w Niemczech. Pewnie cyka aresztowania
No przecież film ma powstać.
Trochę wiary - bierzcie przykład z Hanysa - on kupi nawet po grolu - to jest prawdziwy inwestor.
Nie wie wprawdzie nic o filmie ani postępie prac - ba nie wie nawet czy coś takiego powstaje - a zbiera do wora jak niegdyś kris (everest, la visiona, no wiecie człowiek zmiennaksywa).
Zbierawywać, dokupywać, grosza nie żałować...
444 może zmień nicka na "mniej niż zero" adekwatnie będzie pasowało do twojej osobowości.
mecha... dzięki za aktywność na tym forum, dzięki tobie wpadłem na dobrą spółkę z ciekawą przyszłością, masz u mnie browara paprochu wydmuchy vel kutaich.
hehehe.... ten niski poziom tego nie zrozumie więc nie ma obaw o to czy go dobijasz czy nie. Proponuje panu 222 vel 444 nadać ubranko "Pan niski poziom łorewer":))))
hanys, żal mi tego lekarza, który leczy twój łeb, naprawdę żal.
Ale rozumiem, nawet zaczadzenie nie działa tak destrukcyjnie na komórki jak pobyt na tej spółczynie w której tkwisz z uwalonymi pieniędzmi, których zostało może ze 20 % kapitału. Nie często idzie spotkać takiegotepego leszcza jak ty.
Nawet wykresu odczytać nie potrafisz, aby choć trochę lipy wcisnąć na forum w żałosnej ripoście.
W przeciwieństwie do mnie, którego nick to 444 i który pisałem o 4 grolach od początku tej zabawy czyli 2(?) lat, która to cena stąła się faktem !!!!!, ty obrastasz mchem naiwności.
co ja czytam... siedzisz tutaj człowieku o niskim poziomie od dwóch lat i tracisz czas na te rozmowy??? to samo pytanie mam do twojego lekarza. podejrzewam że nie jest nim wenerolog....
Ale się dwójkarz(no w końcu przyznał się jakie miał stopnie w szkole)zapieklił.Wykresy to ty umiesz czytać,ale swojej temperatury.Wenerolog?No takie choroby zżerają mózg i przez 2 lata bardzo się uwidoczniły.
lekarz przepisał mu aktywność na forum w celu akceptacji społecznej... przynajmniej cofnięty ma z kim porozmawiać w ramach swojej personalnej terapii niedowartościowanego wirtuoza painta windows 95.
hej kris, everest, marco, la visiona, obecnie jack sparrow, jakiekolwiek ksywy byś nie używał, twoje marne indywiduum jest natychmiast rozpoznawalne...
Hanys ty naprawdę jesteś pocieszny.
Wprawdzie nowa gwardia (nowi sponsorzy firmy) nie wiedzą ile jesteś w d..ę, ale my starzy wyjadacze wiemy od jakich poziomów z "krzysiem wielu nicków" darliście walor z rynku.
Po piętnaście groli to ty uśredniałeś a nie sprzedawałeś trzyczwórkowcowi.
Pamiętamy i współczujemy Hanysie.
ps. ile już filmu zostało zrobbione?
Tak z ciekawości pytam - i kto tu się cofa w rozwoju?
na pewno kurs...
Pocieszajcie się,że mam po 0,15,niech Wam będzie.Jeżeli to ma Wam pomóc w terapii szokowej to jestem za tym.Nie będę znęcać nad chorymi,bo z natury jestem dobrotliwy.Zrobione to mogą być walonki w których chodzicie,a film się kręci.A tak na boku,to co ma ilość nagranego filmu do bujania kursem,ciufnięty człeku?