Mam blisko 30tys papiera przy sredniej zakupu 10zl...aktualnie zbieram kase by dokupic ponizej 5zl.Osobiscie uwazam ze bedzie dobrze.Kiedy nie mam pojecia.Wiem tylko ze wbrew pozorom spolka jest w b.dobrej kondycji przede wszyskim cieszy stosunek gotowki do zadluzenia.PYTANIE CO DALEJ NALEZALOBY SKIEROWAC DO ING PZU PIONEER NORDEA...NIE MAM POJECIA O CO CHODZI ING PAMIETAM JAK KUPOWALI W PAKIETACH(200tys) NA POCZATKU ROKU PO 10 A NAWET 11ZL od PIONEER TERAZ SPRZEDAJA PONIZEJ 6.MOZE ZNAJDZIE SIE KTOS KTO TO WYTLUMACZY?
Dziękuję za informację . Mam podobne zdanie . W tym wszystkim jest coś ,co do końca jest niezrozumiałe dla mnie a mianowicie pozbywanie się akcji przez fundusz ze stratą około 50%................ ( Myślę jednak głośno że , tak chyba nie jest . Możliwe jest sprzedawanie sobie na wzajem akcji przez umówione fundusze - ilość akcji pozostanie stała na ich koncie plus wpadną im dodatkowe akcje od indywidualnych inwestorów przy obniżaniu kursu.Musimy chyba czekać cierpliwie .Pozdrawiam.